Deci iubita ta nu sta in acea casa, din moment ce pe ea nu ai intrebat-o daca e de acord.
Nici nu stiu daca mai are sens relatia voastra, pentru ca tu nu dai doi bani pe ea, nesimtitule!
Trebuia sa ii ceara ei voie sa faca ce vrea cu banii lui? M/ai facut curios .
Daca e asa, de ce mai si sunt impreuna daca e fiecare pe cont propriu? M-ai facut curioasa, ce logica tampita de barbat musulman suveran ai.
Tare sunt curios cate relatii ai avut tu pana acum . Ori nu ai avut ori ai avut un papa lapte care cerea voie si cand se ducea la baie la ce mentalitate ai.
Am avut relatii in care ne respectam reciproc, ceva revolutionar pentru tine din ceea ce vad
Unii zic relatie la 'legatura' dintre un barbat porc si sclava +menajera lui.
Altii se refera la respect.
Deduc cum ca tu ai cunoscut doarp rima varianta. Du-te atunci la arabi, acolo iti e locul! Poate arunca cineva bombe in sfarsit si pe arabi nu doar invers
Cred ca nu o sa depasesti niciodata conditia ta de animal. Ba cred ca esti mai rau decat atat.
Pisi, cauta pe unu Ray pe aici. Numai el e la fel de rapid in presupuneri (evident stupide ) ca tine.
Presupuneri? presupunerile sunt ipoteze fara dovezi, pe cand tu ai dat destule dovezi aici, in scris, cu privire la ce fel de porc de om fara respect esti. Cazul este inchis cu privire la tine. Te-ai condamnat singur cu propriile-ti cuvinte.
As fi vrut sa zic ca mi/ai nenorocit inima dar mi s/a spus ca nu am asa ceva. Norocul meu.
Nici nu era nevoie sa imi spui, se vede de la o posta ca nu ai
altfel nu ziceai si actionai precum ai facut. alegerile pe care le faci te definesc.
Eh, ma mai dau si eu de gol din cand in cand. Trebuie sa invat sa ma prefac mai bine. sa par mai de treaba.
- Hei iubito, ce faci?
- Ce sa fac. ceva de mancare, mai aranjez niste haine, tu ce faci?
- Uite bine, am cumparat o casa.
Pam pam.
Probabil s-a despartit tipul asta de tine si ai ramas cu frustrari.
https://www.tpu.ro/......ate-sa-se/
Spune-i din una sigura, si acolo vezi reactia, sau spune-i ca ai castigato la ceva, sau ai primit-o cadou de la un prieten pe moarte, sau daca vrei sa-i zici adevarul, inainte sa-i spui bomba, duo la cinema, la restaurant, la o plimbare, fa-i un masaj, ca sa fie de bun umor(fale pe toate cele mentionate). Cat o costat casa, si ea stia ca tu ai acei bani?
A zis iubita, nu sotie. El a muncit, el a ales, ea o sa o s&ga intr-o casa noua acum, deci sa zica mersi. La casa noua, merge si o t&rfa noua, daca comenteaza ceva.
Va respectati in sensul "banii mei sunt ai mei, banii tai sunt ai nostri", adorabil feminismul asta.
Exact, ca nu i-a cerut aprobarea sa cumpere o casa din BANII LUI! Iti dai seama? Probabil nu va vrea aia sa se desparta cand aude ca SI-A CUMPARAT o casa. Dar nu crezi ca esti un pic prostuta?
Cat timp sunt un cuplu ar fi trebuit sa se sfatuiasca, AMANDOI!
anonim_4396 întreabă: