| GLA a întrebat:

Salutare, de ce este atat de greu sa iti faci o relatie in ziua de azi? Am 25 de ani, fac sport, deci am un corp ok si din ce mi-a mai zis lumea chiar si alte fete sunt dragutel, desi parerea mea nu e chiar asa cand vad ca este atat de greu sa se lipeasca ceva de mine. Abordez diferite fete, ori imi raspund sec ori dau peste fete ranite din fostele relatii, ori fete cu prea multe pretentii, fite. Stiu ca nu sunt singurul in pozitia asta dar de ce naiba este atat de greu sa te cuplezi cu o fata?

Răspuns Câştigător
| LoveSleep a răspuns:

Acum cațiva ani, dacă te duceai la una și îi ziceai că e frumoasă, avea atacuri de panică.
Acum dacă faci asta, o pufnește râsul.
E normal să se întample asta când orice tipa, oricum ar arata, are minim 10 tipi gata să facă pe Iisus pe cruce, pentru ea.
Pe langa faptul ca au o gramada de alte optiuni si pe langa faptul că unii tipi le dau toate motivele sa devina distante si nesigure, mai e si societatea, care inrautateste totul facandu-le sa creada ca cu cat "se lasa mai greu" cu atat e mai bine. Nu mai zic de religie, familie si alte rahaturi.
Inainte sa abordezi o tipa, ar fi ok sa intelegi ce simt ele si de ce reactioneaza in felul in care o fac, in situatiile respective.

Cum tu te-ai plictisi daca ai vedea mereu acelasi gen de femei, cu aceleasi texte de rahat, cu aceleasi nesigurante si drame, asa se plictisesc si ele când esti al 50-lea pe luna asta care le scrie "Buna, cf?". Un salut ar trebui sa te puna in aceeasi categorie cu ceilalti? Nu. Dar e mai simplu sa te considere idiot dupa "buna, cf" decat sa piarda timp vorbind cu tine si sa ajunga la aceeasi concluzie.

Ca sa reusesti sa abordezi o tipa ai nevoie de cateva chestii.
1. Atitudine si sinceritate. Pe astea 2 trebuie sa le combini. Trebuie sa fii capabil sa-i spui clar ca o placi, fara sa schitezi vreun gest de nesiguranta sau vreun gest prin care ea sa observe ca ai alte scopuri in afara de a-i spune ca o placi. Adica, nu-i spui ca o placi ca să afli daca te place sau nu. Ii spui ca o placi pentru ca vrei sa stie.
2. Trebuie sa treci peste defectele tale. Trebuie sa intelegi odata ca sunt lucruri pe care le poti schimba la tine (ce faci tu cu sportul) si lucruri pe care nu le poți schimba si trebuie neaparat sa le accepti si sa le ignori. Orice nesiguranță legata de tine o va face sa te placa mai putin. Sa se uite in oglinda si sa se planga de cum arata e treaba lor, nu le lua asta.
3. Nu exista fete ranite din foste relatii. Adica exista, dar asta nu e niciodata motivul pentru care nu te vor pe tine. Asta e doar un pretext fie sa scape de tine, fie sa vorbeasca cu cineva despre cat de naspa era fostul. Iar.
Cand dai de tipe de astea, le zici ca nu te intereseaza de fostul lor prieten, ca tu nu esti el si ca daca va mai baga in aceeasi oala, o s-o saluti si tu cu "cf pisi", cum facea el.
4. Ce inseamna fete cu prea multe pretentii? Eu n-am intalnit niciodata vreo tipa care sa-mi dea de inteles ca asteapta s-o abordeze vreun milionar bogat.
Daca te referi la aspect fizic, ce cred ele ca vor ele si ce vor ele de fapt nu se leaga. Daca ar fi adevarat ca femeile vor doar barbati frumosi, nu ai trece pe strada si ai vedea tipe care arata bine cu burtosi, năsoși, chelioși, pitici, etc.

As putea scrie toata ziua aici, dar mai bine spune-ne tu exact ce crezi ca nu functioneaza si iti dam sfaturi mai pe subiect.

62 răspunsuri:
| KR0NSTADT a răspuns:

Le-a prostit netul. Aceleași tipe care te refuză pline de ifose, te vor căuta mai târziu, când vor realiza că au fost folosite doar pe post de păpuși gonflabile.
Stai relax și privește circul cu zâmbetul pe buze, fiindcă ce-i al tău e pus deoparte. Până una-alta, profită de maimuțele astea cu fițe. big grin

| Mopmop a răspuns:

Depinde ce anume cauti. O aventura sau ceva de durata. Daca a2a varianta este ceea ce vrei incearca sa fii cat mai natural posibil. O floare din cand in cand nu strica. Spune tot timpul adevarul indiferent cat de greu ti-ar fi! Mai mult ca orice e bine sa te innarmezi cu rabdare! Caciun Fericit si mult noroc!

| GLA explică (pentru KR0NSTADT):

Da imi dau seama ca unele chiar sunt duse cu sorcova si nu vreau sa fiu rautacios dar am dat peste exemple. Cred ca au ramas prea putine fete care sa fie mai normale, sa stie sa comunice si de ce nu sa iasa la o iintalnire pentru a cunoaste mai bine omul respectiv, Multumesc frumos de incurajare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bossu, iti plac asiaticile? Iti gasesc eu una

| GLA explică (pentru Mopmop):

Caut o relatie serioasa, sunt natural, sunt destul de rabdator, las mereu de la mine, de mintit nu imi sta in caracter, dar vad ca si asa este greu sa dai de o fata care sa iti arate interes fata de tine, sa vorbeasca cu tine asa cum si tu vorbesti cu ea, adica cu interes si eventual sa se ajunga la o intalnire, totusi vad ca este mai complicat de atat. Mersi frumos pentru cuvinte!

| GLA explică (pentru anonim_4396):

Nu e chiar genul meu, dar mersii barosane ))))

Bula
| Bula a răspuns:

La varsta ta trebuia sa inveti cum se "agata" fetele, chiar inainte sa umblii la sala!
Vezi, cum procedeaza alti baieti, care au succes la fete: intreaba-ti si discuta cu barbatii din familie si din anturajul tau!

| GLA explică (pentru Bula):

Te intreb pe tine, da mi cateva exemple te rog, ia sa vedem!

| RAY a răspuns:

Da-mi o poza cu tine real, si iti spun de ce nu ai

Bula
| Bula a răspuns (pentru GLA):

O fata este interesata la baieti de mai multi factori, toti avand rolul de a perpetua specia omeneasca in conditii cat mai bune:
- cat de descurcaret este barbatul, cum ii merge mintea si de ce este in stare sa faca (pentru familie, copii)
- cat de bine sta material (cu veniturile, averea) si ce perspective are
- cum sta cu sanatatea, fizicul
Au avantaj baietii care stiu sa arate iluzii frumoase fetelor, dar acele iluzii trec repede si fetele ajung repede la realitate, realizand ca au fost doar folosite pe moment. Fetele cu experienta evita asemenea barbati pentru relatii de durata.

| Frank51 a răspuns:

Pentru ca ele sunt sexul frumos si noi aia care fac treaba murdara. Si-au luat-o in cap si de asta se lasa greu, ele de fapt cauta doar aprobare de la cei din jur ca sunt frumoase destepte si responsabile, nu vor neaparat o relatie pentru iubire, suport, afectiune, ajutor, samd, ele vor sa fie agatate ca sa le aprobi faptul ca ele sunt superioare, cand de fapt sunt egale cu noi. Un baiat va trebui sa lupte pentru o femeie, pe cand o femeie trebuie doar sa aleaga dintre cei care lupta pentru ea. Daca vrei o relatie frumoasa si stabila va trebui sa gasesti o fata normala care nu se simte superioara si este realista, dar aceste fete sunt foarte rare si de regula sunt luate deja de baieti ok. Eu m-am impacat cu ideea ca femeia de langa mine nu-i-a mea, it's just my turn, si fie ca dureaza o luna, un an, 5 ani, ma bucur de relatie si dau tot ce pot sa o fac sa fie o experienta placuta pentru ambii parteneri.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cum ai zis si tu, ele au fost rănite dezamagite de fostele relatii si numai vor sa sufere, tu trebuie sa ai rabdare nu fi disperat sa gasesti fete, este clar ca vrei sex, dar pentru o fata nu conteaza numai aspectul fizic sau banii, conteaza mult ce fel de om esti? Ele caută un barbat pe care se pot baza din toate punctele de vedere nu doar bun la pat si cam atît, ele vor a iubire incredere, sa nu fi prost crescut, sa nu fi violent, sa nu o bati, ca degeaba ai muschi si esti mișto, dar ai un caracter care ei nu i place, ca te respinge nu are nevoie de tine.

| GLA explică (pentru Frank51):

Spui bine ceea ce spui si asa este. Am avut o fata cum trebuie langa mine dar nah s-a terminat din vina mea recunosc si acum ca mi am invatat lectia incerc sa caut un alt suflet la fel de frumos si realist, nu cu fite in cap si altele. Multe fete au luat o razna cu comportamentul si asteptarile lor din partea unui baiat, sa fie fat frumos pe cal alb...

| GLA explică (pentru CristiDinBucuresti):

Cine nu vrea sex, sa fim seriosi dar inainte de asta vreau iubirea aia frumoasa, sentimentul ala de fericire, sa imi bata inima, afectiune, pur si simplu sa stau cu ea in pat, sa stam impreuna, etc asa cum am trait in fosta relatie

| Februar30 a răspuns:

Daca vorbesti de abordare online, virtual e mai greu sa o faci sa fie interesata de tine. Nu apare atractia aia, de la o intalnire face to face.
La abordarea fizica, probabil ajuta sa te privesti prin ochii ei.
Ce iti lipseste, ce pare in neregula la tine - look, bani, serviciu, limbaj, atitudine, etc (doar exemple, nu spun ca ai problemele astea). Trebuie sa-ti dai seama singur.
Bineinteles, si ea are problemele ei, pentru care poate fi indisponibila.

| mgtow a răspuns:

Pt ca asa sant zilele astea, cine e fericit cu una se multumeste cu ultima din cartier (mai grea in gabarit sau aspectul facial slab) desi mai multe in stadiul ala sant dispuse sinceritatii, fara fite sau smecherii

| mgtow a răspuns (pentru GLA):

Cred ca tu esti omu care zicea ca nu s-ar sexui una care s-a kilometrat cu multi tipi, chiar daca crapam singuri, nu murim prosti. O sa te caut cand ma intorc acasa si o sa vezi ce bine o ducem, no stress my man

| GLA explică (pentru Februar30):

Tocmai ce am scris si in intrebarea me, arat bine, imbracat bine, nu sunt urat, am bani am serviciu, sunt ok si la atitudine, daca eram parlit nu mai incercam eu sa agat de rusine sau daca aratam in vre un fel ciudat

| Februar30 a răspuns (pentru GLA):

N-am zis ca esti asa... erau doar exemple. Poate lipseste chimia cum se zice. Ganditi diferit, simtiti diferit, va excita lucruri diferite, nu aveti lucruri in comun, stiu eu...

| Legion7X a răspuns:

Ai mașină permis ca să pleci pe undeva sau să propui cuiva ceva? Zic si eu depinde de situație sau moment posibil favorabil pentru tine.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru GLA):

Si de ce te ai despartit de fosta? Din vina ta.

| Sofer a răspuns:

Prea multe fițe și nu e ușor sa găsești fata potrivita.

| troleibuz a răspuns:

Probabil nu esti o persoana carismatica. Mie nu mi se pare greu

| Mopmop a răspuns (pentru GLA):

Ai putea te rog sa explici cum anume abordezi o fata care iti place? Sau mai bine spus, iti cauti o relatie online sau in realitate?

| ioanamaria2000 a răspuns:

Te inteleg laughing Sunt fata si chiar azi ma plangeam mamei ca ori sunt eu nebuna, ori baieti ok nu mai gasesc. Decat smecherasi care cred ca daca au o masina si un Iphone sunt zmei, iar fetele ar trebui sa fie lesiate dupa ei...

| OldSoul a răspuns:

Pe scurt, nici fetele din ziua de azi nu mai stiu ce vor si ce cauta cu adevarat la un baiat.
Sau, chiar daca stiu, se comporta ciudat cand intalnesc acele persoane.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

La asta nu se poate da un răspuns în general. Să analizezi cum te porți, ce vede și simte o fată la tine. Trebuie să cauți chiar dacă este greu, și să înveți să te prezinți și să relaționezi. Asta se învață numai în acțiune, nu cu teorii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că te lauzi și nu ești conștient de defectele tale care țin de caracter.
Dacă aș fi fata nu as vrea nimic serios de la tine pentru că depinzi de mine.
Și eu sunt în aceeași situație ca tine, tu ai prea multe așteptări de la fete. Le ai nerealiste.Îți cauți o mama(o baby mama care sa te tina in brațe și să te pupe), nu o iubita, îmi pare rău să ți-o spun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu esti in aceeasi situatie.

| iamprettybored a răspuns:

Fetelor nu le pasă atât de mult de cât de in formă ești. Și fetele care țin neapărat să aibă prieteni musculoși sunt piți, so there you have your answer.

Ne pasă mai mult de intelectul vostru, de maturitatea și înțelepciunea de care dați dovadă. Să știți să fiți manierați, să fiți independenți (dacă stai cu mămica la 25 nu te mira că n-ai iubită) - mă rog, la vârsta ta fetele alea bune au altfel de așteptări. Ele caută deja un bărbat capabil cu care (poate) în viitor să întemeieze o familie. Crezi că ai ajuns la acel nivel? Dacă nu, mai lucrează la tine, la personalitatea ta, la caracterul tău. Și după caută iubită.

Eu nu zic să nu cauți, dar să știi și DE CE cauți. Să fii tu împăcat cu tine însuți, să ai o viață cât de cât împlinită, iar fata aceea va veni ea la timpul ei.