| GLA a întrebat:

Salutare, de ce este atat de greu sa iti faci o relatie in ziua de azi? Am 25 de ani, fac sport, deci am un corp ok si din ce mi-a mai zis lumea chiar si alte fete sunt dragutel, desi parerea mea nu e chiar asa cand vad ca este atat de greu sa se lipeasca ceva de mine. Abordez diferite fete, ori imi raspund sec ori dau peste fete ranite din fostele relatii, ori fete cu prea multe pretentii, fite. Stiu ca nu sunt singurul in pozitia asta dar de ce naiba este atat de greu sa te cuplezi cu o fata?

Răspuns Câştigător
| LoveSleep a răspuns:

Acum cațiva ani, dacă te duceai la una și îi ziceai că e frumoasă, avea atacuri de panică.
Acum dacă faci asta, o pufnește râsul.
E normal să se întample asta când orice tipa, oricum ar arata, are minim 10 tipi gata să facă pe Iisus pe cruce, pentru ea.
Pe langa faptul ca au o gramada de alte optiuni si pe langa faptul că unii tipi le dau toate motivele sa devina distante si nesigure, mai e si societatea, care inrautateste totul facandu-le sa creada ca cu cat "se lasa mai greu" cu atat e mai bine. Nu mai zic de religie, familie si alte rahaturi.
Inainte sa abordezi o tipa, ar fi ok sa intelegi ce simt ele si de ce reactioneaza in felul in care o fac, in situatiile respective.

Cum tu te-ai plictisi daca ai vedea mereu acelasi gen de femei, cu aceleasi texte de rahat, cu aceleasi nesigurante si drame, asa se plictisesc si ele când esti al 50-lea pe luna asta care le scrie "Buna, cf?". Un salut ar trebui sa te puna in aceeasi categorie cu ceilalti? Nu. Dar e mai simplu sa te considere idiot dupa "buna, cf" decat sa piarda timp vorbind cu tine si sa ajunga la aceeasi concluzie.

Ca sa reusesti sa abordezi o tipa ai nevoie de cateva chestii.
1. Atitudine si sinceritate. Pe astea 2 trebuie sa le combini. Trebuie sa fii capabil sa-i spui clar ca o placi, fara sa schitezi vreun gest de nesiguranta sau vreun gest prin care ea sa observe ca ai alte scopuri in afara de a-i spune ca o placi. Adica, nu-i spui ca o placi ca să afli daca te place sau nu. Ii spui ca o placi pentru ca vrei sa stie.
2. Trebuie sa treci peste defectele tale. Trebuie sa intelegi odata ca sunt lucruri pe care le poti schimba la tine (ce faci tu cu sportul) si lucruri pe care nu le poți schimba si trebuie neaparat sa le accepti si sa le ignori. Orice nesiguranță legata de tine o va face sa te placa mai putin. Sa se uite in oglinda si sa se planga de cum arata e treaba lor, nu le lua asta.
3. Nu exista fete ranite din foste relatii. Adica exista, dar asta nu e niciodata motivul pentru care nu te vor pe tine. Asta e doar un pretext fie sa scape de tine, fie sa vorbeasca cu cineva despre cat de naspa era fostul. Iar.
Cand dai de tipe de astea, le zici ca nu te intereseaza de fostul lor prieten, ca tu nu esti el si ca daca va mai baga in aceeasi oala, o s-o saluti si tu cu "cf pisi", cum facea el.
4. Ce inseamna fete cu prea multe pretentii? Eu n-am intalnit niciodata vreo tipa care sa-mi dea de inteles ca asteapta s-o abordeze vreun milionar bogat.
Daca te referi la aspect fizic, ce cred ele ca vor ele si ce vor ele de fapt nu se leaga. Daca ar fi adevarat ca femeile vor doar barbati frumosi, nu ai trece pe strada si ai vedea tipe care arata bine cu burtosi, năsoși, chelioși, pitici, etc.

As putea scrie toata ziua aici, dar mai bine spune-ne tu exact ce crezi ca nu functioneaza si iti dam sfaturi mai pe subiect.

62 răspunsuri:
| GLA explică (pentru ioanamaria2000):

Da pai si din partea baietilor nu prea mai gasesti baieti normali la cap, doar smardoi si smecherasi sau si pe cealalta parte prea fatalai, ideea este ca in ambele tabere adica si al baieti si la fete nu prea mai gasesti oameni normali

| GLA explică (pentru anonim_4396):

Ha? Wtf? de asa zisele mele defecte sunt foarte constient si mereu lucrez sa le repar. La asteptari e cam ciudat sa arunci niste cuvinte catre mine cand nici nu ma cunosti, doar ca ai citi o simpla intrebare si acum stii tu cum sunt eu, ciudat. Nu am prea multe asteptari ca nu ii cer sa imi dea sa mananc si sa ma spele pe picioare, o mama am deja deci nu mai imi trebuie alta, ceea ce caut eu este doar o iubita, o relatie normala cu iubire, intelegere, comunicare, sustinere, nu cred ca este ceva wow ceea ce scriu si chiar si asa cu expresia ta cu ( o baby mama care sa te tina in brate si sa te pupe), nici asta nu e rau ca mai este nevoie si de dragalasenie intr o relatie ca nu suntem roboti

| GLA explică (pentru iamprettybored):

Este adevarat ceea ce ai spus mai putin cu mutatul, prea s-a format ideea asta idioata, gata daca ai 25 de ani si stai cu mamica esti fatalu, nu toti isi permit sa se mute undeva sau sa platesc ca idiotu chirie cand cu banii aia de chirie ii pot investii in ceva. Da poate pe viitor impreuna cu jumatatea mea sa reusim si sa ne mutam singuri undeva, dar ramane de vazut, nu chiar toti se muta de acasa ca nu chiar toti socrii sunt nesimtiti sau rai

| GLA explică (pentru sadrian46):

Asa este ai dreptate, Multumesc frumos!

| TFL007 a răspuns:

Sa renunti e cea mai buna decizie oricum e in zadar

| ForeverAlone97 a răspuns:

Subscriu la ce a zis TFL, resemneaza-te.

| Balanica12 a răspuns:

Man, nu-ți mai da blocaje singur, nu te mai gândii la lucrurile astea, din ce îmi spui tu aici, nu prea ai încredere de sine. Dacă abordezi 10 tipe și nu-ți merg cu 9 asta-i partea a 2-a dar cu a 10-a sigur îți va merge, asta-i datoria ta de bărbat să-ți creezi opțiuni, nu ai făcut nimic greșit până acum, te sfătuiesc să o faci încontiuare pentru că șigur vei opține o tipă și încă ceva, nu ești selectiv și nu ști ce vrei, lucrează la dezvoltarea ta personală. Fii și puțin indiferent și nu te mai gândii toată ziua la asta ocupăți mintea cu lucruri raționale și treci la fapte! Baftă!

| GLA explică (pentru Balanica12):

Da stau putin mai prost cu increderea de sine, recunosc. Multumesc pentru sfaturi, o sa continui sa incerc pana gasesc.

| TFL007 a răspuns (pentru Balanica12):

De unde le scoti bah baiatule, auzi la asta daca nu iti merge cu 9 fete sigur iti va mergea cu a 10-a, unde *** e logica!

| GLA explică (pentru TFL007):

Se refera ca nu trebuie sa te opresti din cautare, ca exista si fete care nu te vor, asta este viata, daca nu te vor 9 fete mai incerci in continuare si a 10 a poate ai noroc, adica trebuie sa pice una din mai multe fete

| TFL007 a răspuns (pentru GLA):

Majoritatea's la fel bro, daca una te vede neatractiv te vor mai vedea si alte 50 LOL

Sa inteleg ca treci si tu prin ce trec eu?

Da, doar ca la mine durerea deja e insuportabila n-am avut pe nimeni si ma duc pe 29 de ani

Atunci tu chiar imi intelegi prea bine frustrarea mea si prin ce trec, eu am reusit sa am o relatie de 1 an si ceva dara m pierdut o cam din vina mea si acum ca nu gasesc alta fata ma iau cu mainile de cap si ma tot gandesc la trecut ca ce bine era.Chiar e frustrant cand bagi atatea fete in seama si nu se lipeste nimic si ma uit la altii si aia au succese si poate sun mai urati ca mine, poate mai grasi, poate nu la fel de bine imbracati etc dar uite ca reusesc unii

Lectii de dating coaches ai tu nevoie, sunt satul pana peste cap de scammeri astia de pe piata...ooo nu conteaza cum arati poti avea orice femei vrei tu si ei in 85% din cazuri sunt facuti la sala si bine pe muian si vand gogosi la prosti

Vrei sa iti zic ceva, actualul fostei mele, daca il vezi fugi de el, adica din parerea prietenelor mele fete toate au zis ca e urat si chiar e, urat barbos si gras dar uite frate ca a reusit sa se combine cu fosta mea care nici aia nu e wow dar e dragutica, de asta zic ca unii care sunt cum sunt reusesc si altii nu: Ok bun la mine mai e altceva, frate am avut parte de niste fete care mi au spus ca sunt dragut, frumusel, ca arat bine, dar aici nu ma mai inteleg nici eu, cam toate vor sa fie ACEL CEVA, dragoste la prima vedere, pai de unde cucu meu ca nu sunt nici brad pitt. Se pare ca unii dintre noi suntem facuti sa avem ghinioane si gata, simt uneori ca imi vine sa ma duc in munti si sa ma izolez de comunitate, sa nu mai am parte de nici un om, asta simt pnm

Nu stiu fratioare, daca ai 1.68 inaltime ca mine, afla ca asta e unul din motivele reale pentru care esti refuzat la foc automat si oricine ti-ar spune altceva isi bate joc de tine, ca sa ai sanse undeva de la 1.75 - 1.80 in sus, fetele, in general si cele mici de statura 1.60 castiga detasat cand vine vorba de purtat tocuri 10 cm pe putin si crede-ma ca sunt putine fete in ziua de azi care mor de placere sa aiba un iubit de aceiasi inaltime sau chiar mai mici decat ele

Stiu ca e frustrant lol, mai ales la o varsta in care urla hormonii in noi, si sa te milogesti ca ultimul prost de sex la c*rve, mie unul sincer mi se pare umilitor pentru un baiat, nici macar nu il poti numi act sexual in adevaratul sens al cuvantului! o sa intrebi apoi bun si ce e de facut, nu stiu sincer, la intrebarea asta ar trebui sa ne raspunda cred eu fetele

Am 1 72 si cu incaltamintele mele ajung la 1 75, pe acolo, da am intalnit fete chiar minione care preferau baietii inalti dar se vedeau ca dracu in cuplu, ea 1 m si o flegma si ala ca prajina. In schimb am vazut si fete cu baieti de aceeasi inaltime sau chiar fate mai inalte decat iubitii lor, cunosc exemple deci aici nu stiu daca chiar asa mult conteaza inaltimea. Sunt multe fete zapacite din fostele relatii, am dat peste multe si nu mai vor relatii, oricum treaba e zapacita rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GLA):

De la o iubita e bine sa ai așteptări. De la una care nu o cunoști nu ar trebui sa ai.
Eu nu caut relații' chiar atunci când cauți ceva, o sa ți fie mai greu sa găsești. Lasă tot sa se întâmple natural,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TFL007):

Păi tie nu îți va merge. Dacă le înjuri cum drecu vrei sa îți meargă ceva. Că te-ai luat in gura creca cu fiecare de pe aici.
Poți tu sa fi Casanova că nu le combini pe toate, orice tip normal primește refuzuri, numai că spre deosebire de tine. Nu incepe sa facă crize și să se i-a in gura cu oricare.

anonim_4396

Ești refuzat după modul în care te prezinți și ce impresie își face despre tine, nu are vreo legătură înălțimea și alte chestii de care ești tu insecure.
Am intalnit fete de 150 care mă credeau ratat și altele înalte care mă credeau drăguț, nu are vreo legătură, depinde cum o faci sa se simtă pe moment. Trebuie sa îți amintești că sunt conduse după emoții.

| TFL007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bah lasa-ma in *** am crezut ca am scapat de tine, plimba ursu TE ROG

E din ce in ce mai fu tu ta pe romaneste, mai ales sa locuiesti si in Bucuresti cum stau eu vai de capul meu

O repet pana nu stiu ne luam la injuraturi, tu nu ai niciun drept sa ma inveti pe mine cum sta treaba de vreme ce tu nu stii cu ce se mananca chestia asta, ca ai zis ca esti si nefutut in nu stiu ce intrebare, esti nebun la cap prietene, ti-am mai zis fa un control la cap si termina cu visele tale care ti le faci in cap

Am patit si sa simt o neliniste intr-o persoana de prima data cand m-am prezentat in fata ei, cred ca mi-am lasat impresiile intr-o cutie! tu viseaza ca visezi bine, de ce nu te faci dating coach apropo, ai calitati, dar practica te omoara din pacate

anonim_4396

Alea nu sunt vise. Se numește încredere în forțele proprii, habar n-am eu ce au putut să-ți facă femeile de ai renunțat, la mine nu e cazul pentru că sunt unele care îmi place compania lor, nu sunt o bătaie de cap.
Dar știu eu de ce ai renunțat, te-ai lăsat calcat in picioare de târfe iar acum îți e cam greu să îți revii. Frate eu le dau jet in secunda 2, am respins mai multe decât am fost respins de ele. Nu e ușor să găsești femei de calitate aia e sigur, cum sunt in București îmi pot imagina că sunt toate națiile pe acolo, iar piața e grea.

| GLA explică (pentru anonim_4396):

Aici iti dau dreptate, chiar daca primesti dezamagiri peste dezamagiri nu trebuie sa renunti, chiar de plangi si iti dai cu pumnii in cap ca vezi la altii cat de usor este si la tine ti se pare imposibil, trebuie sa se intample ceva bun pana la urma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GLA):

Nu ai găsit tu tipe empatice, și eu sunt trist de obicei din cauza asta. nu e bine sa te compari cu alții, tu ești tu, nu altcineva vezi ce calități ai tu că așa nu ajungi nicăieri tot o sa fie unul mai bun ca tine indiferent cum ești. Problema de multe ori e că nu ești prezent cu tipele. Cel puțin la mine aia e, aia distruge tot când te bagi in capul tau.
Unii te mănâncă ca hienele mai ales dacă sunt dinaia insecure, pentru că faci sala din invidie. Le merge bine o doaie nu, sunt foarte puțini care o duc bine iar aia sunt rari. Mulți o duc prost și sunt căsătoriți stai liniștit.

Bah baiatule tu esti prost sau te prefaci, ai zis intr-un comentariu ca esti virgin la 24 de ani, judecand dupa aspectul asta cum poti sa vii sa imi dai tu mie lectii de morala referitor la subiectul asta? astept raspuns