Acum cațiva ani, dacă te duceai la una și îi ziceai că e frumoasă, avea atacuri de panică.
Acum dacă faci asta, o pufnește râsul.
E normal să se întample asta când orice tipa, oricum ar arata, are minim 10 tipi gata să facă pe Iisus pe cruce, pentru ea.
Pe langa faptul ca au o gramada de alte optiuni si pe langa faptul că unii tipi le dau toate motivele sa devina distante si nesigure, mai e si societatea, care inrautateste totul facandu-le sa creada ca cu cat "se lasa mai greu" cu atat e mai bine. Nu mai zic de religie, familie si alte rahaturi.
Inainte sa abordezi o tipa, ar fi ok sa intelegi ce simt ele si de ce reactioneaza in felul in care o fac, in situatiile respective.
Cum tu te-ai plictisi daca ai vedea mereu acelasi gen de femei, cu aceleasi texte de rahat, cu aceleasi nesigurante si drame, asa se plictisesc si ele când esti al 50-lea pe luna asta care le scrie "Buna, cf?". Un salut ar trebui sa te puna in aceeasi categorie cu ceilalti? Nu. Dar e mai simplu sa te considere idiot dupa "buna, cf" decat sa piarda timp vorbind cu tine si sa ajunga la aceeasi concluzie.
Ca sa reusesti sa abordezi o tipa ai nevoie de cateva chestii.
1. Atitudine si sinceritate. Pe astea 2 trebuie sa le combini. Trebuie sa fii capabil sa-i spui clar ca o placi, fara sa schitezi vreun gest de nesiguranta sau vreun gest prin care ea sa observe ca ai alte scopuri in afara de a-i spune ca o placi. Adica, nu-i spui ca o placi ca să afli daca te place sau nu. Ii spui ca o placi pentru ca vrei sa stie.
2. Trebuie sa treci peste defectele tale. Trebuie sa intelegi odata ca sunt lucruri pe care le poti schimba la tine (ce faci tu cu sportul) si lucruri pe care nu le poți schimba si trebuie neaparat sa le accepti si sa le ignori. Orice nesiguranță legata de tine o va face sa te placa mai putin. Sa se uite in oglinda si sa se planga de cum arata e treaba lor, nu le lua asta.
3. Nu exista fete ranite din foste relatii. Adica exista, dar asta nu e niciodata motivul pentru care nu te vor pe tine. Asta e doar un pretext fie sa scape de tine, fie sa vorbeasca cu cineva despre cat de naspa era fostul. Iar.
Cand dai de tipe de astea, le zici ca nu te intereseaza de fostul lor prieten, ca tu nu esti el si ca daca va mai baga in aceeasi oala, o s-o saluti si tu cu "cf pisi", cum facea el.
4. Ce inseamna fete cu prea multe pretentii? Eu n-am intalnit niciodata vreo tipa care sa-mi dea de inteles ca asteapta s-o abordeze vreun milionar bogat.
Daca te referi la aspect fizic, ce cred ele ca vor ele si ce vor ele de fapt nu se leaga. Daca ar fi adevarat ca femeile vor doar barbati frumosi, nu ai trece pe strada si ai vedea tipe care arata bine cu burtosi, năsoși, chelioși, pitici, etc.
As putea scrie toata ziua aici, dar mai bine spune-ne tu exact ce crezi ca nu functioneaza si iti dam sfaturi mai pe subiect.
Scuze nu am putut sa ma mai abtin sa nu te jignesc, macar evita sa imi mai raspunzi mie pe subiectul asta, ma iei la asentiment cu tot felul de ca ca turi pe care si o pzd le baga pe gat la fraieri aflati in situatia mea, ma iei cu personalitate si caracter, cand de fapt problema e alta!