Pai si cum sa nu mai fiu...
Nu merg la club, disco, petreceri foarte galagioase.
Fumatul si alcoolul sunt otrava pentru mine. Le-as da foc daca le-as in fata mea.
Imi place ciclismul, politica, economie, sah, istorie, teologie si lingvistica.
In timpul liber imi place sa exersez Linux si Azure dar mai ales Linux. La 30 ani vreau sa fiu Freelancer in Luxemburg cu tarif de 100€ pe ora. Actual traiesc in Germania.
Asta e caracterul meu la 21 ani si astea sunt idealurile si viziunile mele de viitor batute in cuie. Si toate fetele de varsta mea gasesc asta la mine ca fiind ceva plictistor. Cica nu imi traiesc viata. o traiesc dar sanatos.
Ce sa fac sa ma apuc sa beau sa merg prin baruri la discoteca si risipesc energie tanara ce poate investita in bunastare uriasa la doar 30 ani?
Nu mutumesc. Vreau sa fiu independent financiar si la 30 ani sa am un porsche poate ceva mai vechi cu 90000km la bord nu conteaza si un apartament modern pe care sa mi-l pot digitaliza la maxim.
"Imi place ciclismul, politica, economie, sah, istorie, teologie si lingvistica.
In timpul liber imi place sa exersez Linux si Azure dar mai ales Linux." Jos palaria - deja ai o gramada de chestii foarte interesante pe care le poti discuta. Ca nu mergi la tambalau si nu fumezi/bei, din nou, jos palaria.
Povestea cu la 30 de ani freelancer... ce te opreste sa fii ACUM freelancer, ca oricum lucrezi remote?
P.S. Povestea asta cu "batute in cuie" te tine in loc. E bine sa ai planuri de viitor, dar si mai bine e sa lasi loc pentru noi/diferit.
P.S. 2 Daca nu te-ai apucat de investit in crypto inca, ar fi cazul. Poate chiar sa te apuci de ceva proiecte personale pe felia asta. Cu un pic de capital si inspiratie, rezolvi cel putin problema apartamentului in maxim 5 ani.