Si tu ai 12 ani la cum te exprimi. Mai bine iti cauti alte preocupari decat vorbitul cu baietii, adica fa ceva productiv in loc sa vorbesti cu unu si altul de plictiseala.
Este prostut, fiindca nu a trecut prin viata si nu stie despre ce este vorba.Pe tine daca nu te invata cineva nu erai la fel? Pune-te si in locul lui.Nu a avut cine sa il invete sa fie comunicativ a fost indoctrinat cu prostia de faza fi barbat suporta si taci.Nu stie sa duca discutia mai departe.Nu iti mai face filme el vorbeste la fel ca si cu tine si alea la fel fac.Decat sa pierzi si tu si el timpul zii mai eu raspund cand pot daca vrei sa iti pierzi timpul pe aici degeaba, dar tu ai pasiuni etc stii tu vrajeala si nu ai mereu timp sa vb cu el.Iti place sa vb dar zici ca buna ce faci e plictisitor? Cum vine asta? Si vorbeste fara vlaga fiindca nu stie cum sa puna problema, cum sa complimenteze si altele.Nu are cine il invata.Imi dai facebookul lui sa vezi cum ti-l fac din prost si te scoate intr-o saptamana in oras si devine foarte interesant pentru tine si ii raspunzi imediat? Vrei sa ti-l fac barbatul visurilor?
Daca iti place sa ii raspunzi, raspunde-i, nu inseamna ca o sa aveti si o relatie.
Dacă este doar o joacă Lasă-l in pace nu te juca cu el du-te la ăștia care îți scoate Dinți din gura și de face una cu pământul și îți rupe coastele din plictiseala Dupa aia ai sal cauți cu lumânarea pe băiatul ăla care te-ai jucat cu el și era doar o joaca pentru tine
Tu esti ciudata dar el nu e prost pentru ca stie cum sa lucreze cu tine, lasa pe altii sa se chinuie cu tine altfel voi erati cele care vanati barbatii daca nu va baga nimeni in seama. Il ignori sau ii zici ca e plictisitor sa nu iti zica buna cf
Nu mai vorbi cu el. Am trecut și eu de mai multe ori prin astfel de situații, dar nu am continuat discuția dacă am văzut că nu știe ce să vorbească. Majoritatea băieților vorbesc cu mai multe pe Facebook. Din câte observ pare a fi genul de băiat cam necultivat și insistent. Mulți din categoria asta nu prea știu ce să vorbească, iar dacă îi bagi în subiecte mai profunde le dă cu eroare. Poate fi chiar analfabet funcțional, am întâlnit la greu. Nu are rost să vorbești cu cei care nu știu ce să zică în afară de „buna cf", iar faptul că dă răspunsuri slabe, monosilabice arată din nou lipsa educației. Ferește-te de ei pentru că pot deveni insistenți, agresivi verbal. Și ține minte: o persoană care vrea relație cu tine după 2-3 discuții pe net, e o persoană neserioasă. Blochează-l
P.S.: Nu intenționez să ofensez pe cineva cu răspunsul meu. Este strict experiența și opinia mea. Înțeleg că poate fi și altul motivul. Poate e băiatul timid, deși mă îndoiesc...
Are 21 de ani, și fiind si Bombardier, eu cred ca a vorbit cu destule. Dar alea nu cred ca vorbeau asa ca mine, adică să deschidă ele subiecte. Eu le am deschis fiindcă ma enerva numai cu bună și cf. Doar asa zicea efectiv.
Eu ii raspund. Asa e ca am pasiuni si alea, dar cum se face că mereu ma opresc din ceea ce fac si imi fac timp. El nu e chiar asa frumos, dar na. Mi a mai făcut el complimente, zicea tot asa într-una esti frumoasa esti superba imi placi, vrei să ne vedem. Dar nu accept. Ca mna... chiar nu am timp. Si m-ar vedea părinții.
Ei, nu ti l dau, cum să ți l dau Facebook ul.
Nu mersi! Ma faci sa rad... el e plecat în altă țară la munca
Asta asa e, dar tot vorbind, poate ma atașez, nevrand,. Eu răspund din plictiseala, dar îmi fac si timp liber să îi răspund, chiar dacă conversatia nu durează decat 4 minute
Alea nu sunt complimente fata, da-mi in privat Facebook tau sa iti fac eu complimente cum trebuie si sa vorbim mai multe.
Ghiozdan militar, fac parte din trupele speciale SAS (special air forces)https://www.youtube.com/watch?v=RutdhneKt8U
Da... buna incertitudine.
Incearca doar sa nu ai asteptari, fii cat mai detasata de tot ceea ce se intampla.
Totusi, ai inca 16 ani, si este posibil si sa te atasezi de persoana respectiva, de asta trebuie sa ramai sigura pe tine si pe pozitie
Sant soldat de elita in armata britanica, https://apply.army.mod.uk/roles/infantry/sas-reserve norma completa, contract pe viata pana la 48 de ani, ma pregatesc de examen pentru cetatenia britanica.
Necultivat e, insistent nu prea. Adică imi da mesaj si asteapta sa raspund dar nu zice ca de ce nu răspunzi sau ceva de genul.
Nu cred că e timid. Totusi, ai dreptate ce spusesi
Asa e. Dar e din comuna mea, si sa zicem ca ii mai raspund, daca ma intreaba, să nu mă creadă fara obraz, dar nimic nu poate fi intre noi.
Al catalea mesaj in care aduci vorba despre Facebook-ul cuiva in privat este acesta?
Asa. Mi s-a mai întâmplat o dată să îmi scrie un băiat, am vb 3 luni cu el, m-am atasat, după, acesta m-a lăsat, si eu am suferit, si poate încă sufar
Este ok sa fi precauta, si te felicit pentru asta.
Nu zic sa nu mai vorbesti, pana la urma... din aceste lucruri inveti si te dezolti.
Dar incearca pe cat posibil sa nu ai asteptari si sa nu te atasezi, pur si simplu.
Incearca sa iti vezi si de viata ta, sa te dezvolti profesional si personal si sa te destrezi, in acest timp poti vorbi si poti invata lucruri de la oricine, numai sa stii care sunt prioritatile si sa nu ai asteptari in general.
Asa e, cum spui tu. M-am atasat o dată și nu mi-a plăcut, acum stiu sa nu o mai fac a 2 a oara. Doar vorbim, în timp ce imi strâng inima să nu pomepeze, ca să nu simt fluturasii. Adică, să fiu de gheata
Daca zici asta, inseamna ca ai inceput deja sa te atasezi de persoana respectiva
Este doar un baiat, zau asa... o sa iti mai scrie o gramada probabil, deci nu iti face griji la acest capitol. Posibil sa le mai fi scris si altor fete, deci cum te impaci cu acest gand?
El se gandeste la tine si isi face griji? Nu. Asa ca tu de ce sa te gandesti si sa te stresezi?
Nu iti face griji, sigur o sa faci alegerea corecta! Multa bafta sa ai! ^_^
Posibil că caută și el atenție de la o fată. Dar din ce ai spus tu pot presupune că dorește o relație. Și pot spune că la 21 de Ani o așa mare intimiditate la o fată, pare că relație nu o mai avut și încearcă să de a și el lovitura pentru primadată. Dacă vrei să fii pozitivă cu el, și să nu-l faci de nimic răspundei și apoi lasă-l.
Se comporta conform vârstei lui, dar băiatul muncește nu critica pe alți.
Este normal sa vorbești cu băieți la 16 ani