| ianaslexfgg a întrebat:

Vorbesc cu un băiat, dar tot asa pentru mine e o joacă, nu vreau nimic. Are 21 de ani, este cam prostut. Adică nu e chiar comunicativ, așteaptă să pun eu întrebări sau sa duc discuția, el imi tot da bună, ce faci, dar cam atât. Toată ziua e la lucru si mna. El vorbeste cu mai multe, sigur stiu eu.
Ar trebui să îi mai răspund? Adică vorbeste asa fara vlaga. A vrut să ne întâlnim în septembrie când vine el acasă, dar eu il refuz. Nu vreau nici o relatie, doar imi place să vb. Să îi mai răspund? App, i-am spus si lui ca nu am timp de relații si chestii dar tot imi da mesaje cu bună și ce faci.

75 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce ai vrea sa se mărite la 16 ani? Sau el la 21 de ani? Ce e rău in a iți descoperi sexualitatea, nimeni nu sta cu primul iubit o viata

| ianaslexfgg explică (pentru DoarBogdan):

Nu ma atașez. Asa e, imi scriu baietii. Si normal ca el vorbeste si cu altele. Stiu lucrul asta. De unde? Ca eu am pus poze de mai de mult pe Facebook si mi-a dat abia acum like, când m-am făcut mai frumoasa, ca mă avea din 2019 la prieteni. În fine. Si apare ultimul pe lista acolo. Asa vad si la alte fete la care le da ador, si tot asa apare în capatùl listei adică e ultimul care a dat like, dar la toate. Deci vb cu mai multe, normal. Dar ma prefac ca nu știu in fata lui, dar eu știu si doar vorbesc, nimic mai mult. Nu mai pic.
Eh, ma gândi asa ca, ma tot intreb de ce imi da mesaje. Nu stiu daca el se gândește. Dar nu prea cred

| ianaslexfgg explică (pentru SevenScents):

Maa. E plecat în altă țară, tipic bombardierilor

| ianaslexfgg explică (pentru Smock9274):

Nu inteleg ultima parte. Cum adică să Nu fac de nimic cu el? Asa e ca nu a mai avut relatie, cică doar a vorbit cu fete

| ianaslexfgg explică (pentru RAY):

O fi normal sau nu, nu e asta ceea ce am întrebat eu.
Munceste in strainatate,. Si nu e ceva stabil. E doar asa sa ia banii, după vine in Romania

| GraniniCuPiersica a răspuns (pentru mgtow):

Wow bravo ai tot respectul meu cu Adevărată îți Riști viața mult la ce este acolo este de apreciat cu Adevărat ceia ce faci bravo megtow

dac dau de probleme te caut megtow laughing)) am sale zic la sa stea cuminți îl chem pe megtow și va rupe coloana happy

ai tras cu b43? Dinala din conter strike?
Este arma mea preferata mai ales cu amortizor se aude așa fin țiu țiu nu pot face sunetul dar ti-am scris măcar laughing))b43 este ceai mai tare armă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nu e nimic în neregulă cu asta. Doar că am întâlnit destul de mulți băieți de acest tip și s-au dovedit a fi neserioși. I-am un sfat ca de la fată la fată. Nu cred că a zis că vrea relație.

| GraniniCuPiersica a răspuns (pentru ianaslexfgg):

No da in engleză cu mine nu merge astea și nu ma mai bagă in seama -_-

| Anuket a răspuns:

Spune-i că nu vrei relație, nu că nu ai timp. Timp se face, nu există să nu ai.

| ianaslexfgg explică (pentru anonim_4396):

Asa E, nu vreau relatie

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Deși tu ai vrut un print calare pe un cal care sa iți ofere totul in schimbul virginități tale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nu cred că e problema ta happy

Păi și nu e si firesc?

| RAY a răspuns (pentru ianaslexfgg):

De asta ii răspunzi ca vine acasă cu banii

Ce sa fie firesc fata sa te măriți la 16 ani si sa stai cu unu o viata

Nu. Crede-ma. Nici nu vreau sa ma întâlnesc asa cu băieți de la vârsta asta. Sunt cuminte happy
Niciodată nu m-au impresionat banii, deși asa spun multe. La mine e si adevarat, dar mă rog, ai dreptul să crezi ce vrei, atata timp cate esti intr o ureche

Da. E frumos, dar de unde dracu asa ceva... vise

Acum 5 minute | ianaslexfgg explică (pentru RAY):
O fi normal sau nu, nu e asta ceea ce am întrebat eu.
Munceste in strainatate,. Si nu e ceva stabil. E doar asa sa ia banii, după vine in Romania
=))=))=))
https://www.youtube.com/watch?v=hmHOAHeuP0c

Răspuns utilizator avertizat

Bă, să știi că nu

| ianaslexfgg explică (pentru Avner):

Da, 14 ani aveam si ce bine era. Știe că am 16 ani, ca i-am spus. I am spus si ca nu am timp de prostii de relatii, dar uite.
Am 16 ani, dar par de vreo 19

| mgtow a răspuns (pentru GraniniCuPiersica):

SA80
Glock 17 Pistol
Diemaco C7 Assault Rifle
L128A1 Combat Shotgun
Minimi Light Machine Gun (LMG)
L7A2 GPMG

Am inceput cand a izbucnit pandemia cu virusul am testat armele de sus mentionate, antrenamentele se fac in jungla dureaza cateva luni, dar munca nu e mare lucru avem misiuni in grup niciodata nu mergem singuri. Cand stam acasa santem platiti pentru ca ne riscam mult intr-adevar, am avut sansa sa ma accepte pentru ca am gradele in permis si aveau nevoie de cineva pe post de sofer, dar am decis sa merg in SAS fiind un grad mai mare atat la bani bine platit cat si riscurile. Spune-mi mgtow

Răspuns utilizator avertizat
| GraniniCuPiersica a răspuns (pentru mgtow):

Wow nu știu ce sa zic măcar cu pistolul am tras și eu eram mic și prietenul tatălui meu m-a pus sa trag cu un pistol câteva gloanțe într-un cum îi spune bidon de plastic Așa a fost o senzație interesantă sa zic așa cu urechea stânga nu prea mai auzeam clar pentru ca am tras una după alta repede de câteva ori și a fost frumos cu alta arma nu am tras de atunci niciodată

Ai o viața riscanta rău meriți toți bani îți Riști viața pentru ei bravo mgtow ai grija de tine eu ma bag la un Duș am ajuns și eu acasă si apoi merg săi iau o sawruma sunt rupt de foame laughing)) a grija de tine mgtow

| mgtow a răspuns (pentru GraniniCuPiersica):

Shaorma cu cola cum zicea unu sau una aici ))

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru GraniniCuPiersica):

Ce le mai nimerești rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

| GraniniCuPiersica a răspuns (pentru JOHNtheADVISOR):

Ce sa nimeresc nu am înțeles exprimate liber

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru GraniniCuPiersica):

În general dai răspunsuri bune într-un mod amuzant

| GraniniCuPiersica a răspuns (pentru JOHNtheADVISOR):

Asta sunt eu așa sunt eu n-ai ce face cui nu-i convine sa fie sănătos

| ianaslexfgg explică (pentru anonim_4396):

Este incult, se vede. Numai bună și cf. Ma scoate din sărite. Imi mai zise,, ca mai vorbim,, parca vorbeam si multe rau, si,, să ai grije de tine,, asa scrise.