Ce ai vrea sa se mărite la 16 ani? Sau el la 21 de ani? Ce e rău in a iți descoperi sexualitatea, nimeni nu sta cu primul iubit o viata
Nu ma atașez. Asa e, imi scriu baietii. Si normal ca el vorbeste si cu altele. Stiu lucrul asta. De unde? Ca eu am pus poze de mai de mult pe Facebook si mi-a dat abia acum like, când m-am făcut mai frumoasa, ca mă avea din 2019 la prieteni. În fine. Si apare ultimul pe lista acolo. Asa vad si la alte fete la care le da ador, si tot asa apare în capatùl listei adică e ultimul care a dat like, dar la toate. Deci vb cu mai multe, normal. Dar ma prefac ca nu știu in fata lui, dar eu știu si doar vorbesc, nimic mai mult. Nu mai pic.
Eh, ma gândi asa ca, ma tot intreb de ce imi da mesaje. Nu stiu daca el se gândește. Dar nu prea cred
Nu inteleg ultima parte. Cum adică să Nu fac de nimic cu el? Asa e ca nu a mai avut relatie, cică doar a vorbit cu fete
O fi normal sau nu, nu e asta ceea ce am întrebat eu.
Munceste in strainatate,. Si nu e ceva stabil. E doar asa sa ia banii, după vine in Romania
Wow bravo ai tot respectul meu cu Adevărată îți Riști viața mult la ce este acolo este de apreciat cu Adevărat ceia ce faci bravo megtow
dac dau de probleme te caut megtow )) am sale zic la sa stea cuminți îl chem pe megtow și va rupe coloana
ai tras cu b43? Dinala din conter strike?
Este arma mea preferata mai ales cu amortizor se aude așa fin țiu țiu nu pot face sunetul dar ti-am scris măcar ))b43 este ceai mai tare armă
Nu e nimic în neregulă cu asta. Doar că am întâlnit destul de mulți băieți de acest tip și s-au dovedit a fi neserioși. I-am un sfat ca de la fată la fată. Nu cred că a zis că vrea relație.
No da in engleză cu mine nu merge astea și nu ma mai bagă in seama -_-
Deși tu ai vrut un print calare pe un cal care sa iți ofere totul in schimbul virginități tale
Ce sa fie firesc fata sa te măriți la 16 ani si sa stai cu unu o viata
Nu. Crede-ma. Nici nu vreau sa ma întâlnesc asa cu băieți de la vârsta asta. Sunt cuminte
Niciodată nu m-au impresionat banii, deși asa spun multe. La mine e si adevarat, dar mă rog, ai dreptul să crezi ce vrei, atata timp cate esti intr o ureche
Acum 5 minute | ianaslexfgg explică (pentru RAY):
O fi normal sau nu, nu e asta ceea ce am întrebat eu.
Munceste in strainatate,. Si nu e ceva stabil. E doar asa sa ia banii, după vine in Romania
=))=))=))
https://www.youtube.com/watch?v=hmHOAHeuP0c
Da, 14 ani aveam si ce bine era. Știe că am 16 ani, ca i-am spus. I am spus si ca nu am timp de prostii de relatii, dar uite.
Am 16 ani, dar par de vreo 19
SA80
Glock 17 Pistol
Diemaco C7 Assault Rifle
L128A1 Combat Shotgun
Minimi Light Machine Gun (LMG)
L7A2 GPMG
Am inceput cand a izbucnit pandemia cu virusul am testat armele de sus mentionate, antrenamentele se fac in jungla dureaza cateva luni, dar munca nu e mare lucru avem misiuni in grup niciodata nu mergem singuri. Cand stam acasa santem platiti pentru ca ne riscam mult intr-adevar, am avut sansa sa ma accepte pentru ca am gradele in permis si aveau nevoie de cineva pe post de sofer, dar am decis sa merg in SAS fiind un grad mai mare atat la bani bine platit cat si riscurile. Spune-mi mgtow
Wow nu știu ce sa zic măcar cu pistolul am tras și eu eram mic și prietenul tatălui meu m-a pus sa trag cu un pistol câteva gloanțe într-un cum îi spune bidon de plastic Așa a fost o senzație interesantă sa zic așa cu urechea stânga nu prea mai auzeam clar pentru ca am tras una după alta repede de câteva ori și a fost frumos cu alta arma nu am tras de atunci niciodată
Ai o viața riscanta rău meriți toți bani îți Riști viața pentru ei bravo mgtow ai grija de tine eu ma bag la un Duș am ajuns și eu acasă si apoi merg săi iau o sawruma sunt rupt de foame )) a grija de tine mgtow
În general dai răspunsuri bune într-un mod amuzant
Asta sunt eu așa sunt eu n-ai ce face cui nu-i convine sa fie sănătos
Este incult, se vede. Numai bună și cf. Ma scoate din sărite. Imi mai zise,, ca mai vorbim,, parca vorbeam si multe rau, si,, să ai grije de tine,, asa scrise.