| ianaslexfgg a întrebat:

Vorbesc cu un băiat, dar tot asa pentru mine e o joacă, nu vreau nimic. Are 21 de ani, este cam prostut. Adică nu e chiar comunicativ, așteaptă să pun eu întrebări sau sa duc discuția, el imi tot da bună, ce faci, dar cam atât. Toată ziua e la lucru si mna. El vorbeste cu mai multe, sigur stiu eu.
Ar trebui să îi mai răspund? Adică vorbeste asa fara vlaga. A vrut să ne întâlnim în septembrie când vine el acasă, dar eu il refuz. Nu vreau nici o relatie, doar imi place să vb. Să îi mai răspund? App, i-am spus si lui ca nu am timp de relații si chestii dar tot imi da mesaje cu bună și ce faci.

75 răspunsuri:
| ianaslexfgg explică (pentru DoarBogdan):

Mai nou, imi zice si,, să ai grije de tine" exact asa scrie. Si se spune grijă: dar e cam analfabet. Deci, nu stiu, ma scoate din sărite. Parca as fi eu mai mare decât el

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru ianaslexfgg):

Atunci... nu mai vorbi cu el happy

| Tito97 a răspuns:

Nu confunda politețea de complezență cu prostia. Îți dau doar cazul meu.

Am stat și eu pe lângă fete și am auzit despre ce vorbesc în general, 99; 99% chestii neinteresante pe care le discută pătura de jos. Despre vremea de afară, despre cantitatea de fard care și-a pus-o pe față cutăriță. Ce dialog puteam să am eu cu ele când suntem în ligi diferite, formând un gang cu încă doi băieți, toți trei cu vile la mare în care ne ajutăm cu turiști și ne împărțim procentele din primirea de turiști, vânzări/cumpărări de mașini, idei de start-up-uri de fonduri europene și asociați în afaceri, salarii, speculații online la bursă pe Bitcoin-uri, cămăși Versace...Ce dialog să aibă amărâtele alea cu noi?

| ianaslexfgg explică (pentru Tito97):

Tu vrei să spui că el e pentru mine ce erau fetele alea pentru tine?
Cum adică să confunde politețea cu prostia? Ce vrei să spui? Vorbește în cazul meu. Pe al tau l-am înțeles

| Tito97 a răspuns (pentru ianaslexfgg):

Pentru cine are puterea de a citi printre rânduri m-am făcut foarte înțeles.

Dar ca să-ți fiu util o să-ți explic și pe înțelesul tău. Pe doi oameni apropiați/sau mai mulți îi apropie o serie de caracteristici și interese comune, logic nu? Că te salută cineva nu are nicio tangență că vrea ceva express de la tine. Inclusiv eu o ard selectiv chiar exclusivist în ceea ce privește prietenii/cunoștințele. Fac conexiunile utile în ariile care mă interesează și las plebea în pătura de jos unde îi este locul. Csf, selecția naturală is a ***.

| ianaslexfgg explică (pentru Tito97):

Eh asa e. Noi 2 nu avem interese comune. Eu aspir la o carieră serioasă în timp ce el e sofer pe tir in alta tara, meserie care se ia si fara bac, bine ca el nici nu are liceu, are facultate. Pentru frumusețe ma intreaba,, bună, cf,, aproape pe fiecare zi, dar nu o să îi mai răspund, sau cel puțin nu mă mai întind la vorba cu el. Eu nu prea am cu cine vorbi si de asta ma intindeam

| ianaslexfgg explică (pentru ianaslexfgg):

Iauzi, are facultate. Doamne, nu stiu ce imi veni să scriu asa ceva. Nu are nici liceu nici facultate, are doar 3 ani de profesioanala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ianaslexfgg):

Am eu o soluție pentru faptul că nu ai cu cine vorbi în realitate. Poți încerca și online. Eu spre exemplu fac parte dintr-un grup de neuroștiință pe Facebook, dintr-o comunitate de cititori pe Goodreads, alta pe Discord și urmăresc persoane de calitate pe Instagram. Alege să te înconjori cu persoane și informații de calitate. Nu are rost să își pierzi timpul vorbind cu cine nu trebuie doar ca să ai cu cine vorbi.

| Superior a răspuns:

Vorbeste cu mine.
Funda?

| ianaslexfgg explică (pentru Superior):

Ce să vorbesc, măi?

| ChrisRo a răspuns:

E genul de mascul in cautare de pustoaice naive...

| ianaslexfgg explică (pentru ChrisRo):

Ei bine, eu nu sunt acea pustoaica.

| ChrisRo a răspuns (pentru ianaslexfgg):

Si zici ca ti-a dat intalnire?

| ianaslexfgg explică (pentru ChrisRo):

Da, de mai multe ori, dar nu vreau sa ma duc si i-am zis si lui. I-am zis că îmi e frică de Haydar

| ChrisRo a răspuns (pentru ianaslexfgg):

Aha, e bine cum ai procedat. Evita cocalarii pe cat posibil.