anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tocmai am vazut Titanic pe protvlove struck si voiam sa va intreb: Povestea de dragoste din film este inspirata din realitate? Cei 2 protagonisti au existat si in realitate si a scapat numai ea, nu?
Ma impresioneaza foarte mult acest film. Plang numai cand aud melodia crying Nu ma satur niciodata de ellove struck
Funda.

Răspuns Câştigător
| LoveAngel223 a răspuns:

Cazul este real, dar povestea de dragoste nu este aceea. Rose batrana era o actrita. Si eu am avut pe cineva din familie care a fost pe Titanic dar a murit. Stiai ca in 2012 se vor implini 100 de ani de la scufundarea titanicului? Cel real. Si un vas de croaziera (imi scapa numele) va merge pe drumul pe care a mers titanicul, dar s-au vandut toate biletele. Sunt 1326 cred de persoane si se spune ca locul acela este blestemat si nimeni nu a mai fost pe acolo si in anumite nopti se aud zgomotele persoanelor care au decedat acolo. Am cam deviat de la subiect dar, na m-am gandit ca te intereseaza. Oricum reala sau nereala povestea a fost chiar foarte, foarte frumoasa. Cat despre Leonardo Dicaprio si Kate Winslet se spune ca au avut o relatie dar s-au despartit.

74 răspunsuri:
| Deeaa a răspuns:

Cazul este real. La inceputul filmului, daca ai vazut, arata o batrana. Ea a supravietuit si ai vazut prin ce a trecut. O stra stra bunica a fost salvata de pe Titanic. Oricum Rose din film nu este acea batrana. Este o actrita care a semanat cu Rose adevarata.

| Deeaa a răspuns:

A si cei care spun ca numai ea a supravietuit nu e adevarat. Au supravietuit si cei din barci printre care si maica-sa. O urasc ca nu l-a placut pe Jack(baiatul care a murit).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da este adevarata!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, este adevarata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, povestea este adevatara dar sa stii ceva Titanic a existat si chiar Reea avea dreptate cu zgometele, dar nu mai in serile de 13-14 aprilie se aud nu mai la miezul noptii pana la ora 2:20 au supravetuit mai multi oameni de la clasa III.

Despre Rose and Jack a fost chiar o poveste de dragoste, dar nu se numeau Rose si Jack.

Ei se nu meau Gloria si Jack Dawson, ei se logodise pe ascuns in acea noapte, uite detalii despre Gloria:
Femeia care o juca pe Rose cea batrana este chiar supravetiutoarea de pe Titanic.

Gloria Stuart, actriţa care a interpretat versiunea mai în vârstă a protagonistei filmului Titanic - Rose, a murit ieri la venerabila vârstă de 100 de ani, informează The Washington Post, ediţia electronică.

Deocamdată cauza morţii este necunoscută, cu toate că în urmă cu cinci ani a fost diagnosticată cu cancer la plămâni. Actriţa avea 86 de ani atunci când a filmat pelicula Titanic, însă a fost machiată pentru a arăta de 101 ani.

James Cameron, care plănuieşte să lansaze în aprilie 2012 varianta 3D a Titanicului, a declarat pentru LA Times că: "Gloria este atât de plină de viaţă, creativitatea, simţul artistic şi strălucirea din ochii ei ne provoacă să trăim viaţa din plin, la fel cum a trăit-o ea."

Gloria Frances Stewart s-a născut la 4 iulie 1910, în Santa Monica, California, şi este cunoscută sub numele de Gloria Stuart.

Insa date despre Jack Dawson nu s-au gasit si daca cauti dai de poze cu Leonardo DiCaprio.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu. As vrea sa fie totusi.

| andrutza_8180 a răspuns:

Da, povestea este adevarata. Acea batrana era cea care a supravietuit la scufundarea Titanicului, iar el a murit exact asa cum a fost si in film salvand-o pe eastraight facestraight facestraight face frumos si dramatic.

| lavinia_6809 a răspuns:

Eu cred ca este adevarat, am vazut azi filmul si am plans la el, cati oameni au murit dar cel mai rau imi pare de Rose si de Jack, se iubeau mult si din pacate Jack a murit. Mi-as dori sa fiu si eu pe TITANIC, poate as fi putut salva vasul si oricum in zilele de azi nu mai e asa frumos ca atunci, alta viata, asta e:X

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| tzzp a răspuns:

Ce a fost in Titanic ramane in Titanic, niciodata nu cred ca o sa fie gasit!

| Pufoseniiee a răspuns:

TITANIC a exista, dar personajele adica Rose si Jack nu, exista cel care a creat filmul, a pus povestea de dragoste doar ca sa fie filmul foarte, foarte adorat de oameniwinking

| Selyna a răspuns:

Buna!
Povestea dupa care s-a realizat filmul este in totalitate adevarat, nimic nu a fost inventat, iar filmul a fost turnat pe baza declaratiilor supravietuitorului naufragiului. Printre aceia s-a aflat si Rose, care in 1997 cand a fost turnat filmul, pe baza povestirilor ei s-a realizat intregul scenariu al filmului. Rose a decedat la varsta de 101 ani, la doar 2 luni dupa incheierea filmarilor. Tot scenariul filmului este absolut real, nu s-a inventat nimic, iar filmul a fost turnat pentru a comemora 85 de ani de la scufundarea Titanicului si povestea dintre Jack si Rose a fost la fel de adevarata, confirmata de Rose de asemenea. Rose nu este un personaj oarecare, o batrana de 101 ani, luata la intamplare la filmari si pusa sa povesteasca nu stiu ce tampenii despre ce naufragiu. Nu, Rose a existat, la fel si Jack si intreaga lor poveste de dragoste care in combinatie cu povestea Titanicului au captat atentia unei lumi intregi.
Sper ca te-am ajutat!
Succes!

Alte răspunsuri