anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tocmai am vazut Titanic pe protvlove struck si voiam sa va intreb: Povestea de dragoste din film este inspirata din realitate? Cei 2 protagonisti au existat si in realitate si a scapat numai ea, nu?
Ma impresioneaza foarte mult acest film. Plang numai cand aud melodia crying Nu ma satur niciodata de ellove struck
Funda.

Răspuns Câştigător
| LoveAngel223 a răspuns:

Cazul este real, dar povestea de dragoste nu este aceea. Rose batrana era o actrita. Si eu am avut pe cineva din familie care a fost pe Titanic dar a murit. Stiai ca in 2012 se vor implini 100 de ani de la scufundarea titanicului? Cel real. Si un vas de croaziera (imi scapa numele) va merge pe drumul pe care a mers titanicul, dar s-au vandut toate biletele. Sunt 1326 cred de persoane si se spune ca locul acela este blestemat si nimeni nu a mai fost pe acolo si in anumite nopti se aud zgomotele persoanelor care au decedat acolo. Am cam deviat de la subiect dar, na m-am gandit ca te intereseaza. Oricum reala sau nereala povestea a fost chiar foarte, foarte frumoasa. Cat despre Leonardo Dicaprio si Kate Winslet se spune ca au avut o relatie dar s-au despartit.

74 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu a existat povestea de dragoste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din cate am inteles filmul Titanic este real pe jumatate.
Rose si Jake au existat in realitate si au fost pe Titanic, dar numai ca aveau alte nume si intamplarile lor sunt jumatate adevar si jumatate fictiune.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, pentru ambele intrebari.

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cora, da a fost inspirata dupa spusele, Lillianei Gertrud Asplund, femeia batrana din film! Si da, asa a fost in realitate, numai ea scapase si el a murit intr-adevar!

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, acest film este bazat pe un fapt real. Acei doi protagonisti au existat si in realitate si da, doar unul a supravietuit. In film se spune ca 1500 au ajuns in apa. Din 20 de barci 1 a venit sa o salveze pe Rose si doar 6 persoane au supravietuit dupa ce Titanicul se scufundasera cu ei.

| angelwithgreeneyes a răspuns:

Si eu am vazut filmul si am plans! Si da e inspirat din fapte reale.

De ce a trebuie sa moara Jack? crying
Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Babuta care povestea era o actrita Gloria Stuart in varsta de 86 de ani pe care au machiat-o sa para de 101. Nu se stie daca au existat Rose si Jack dar sigur acest film este unul de succes.

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, au existat, dar numai Rose asupravietuit.

| LoveAngel223 a răspuns:

@anonim Rose si Jack nu au existat, adica impreuna povestea reala este ca au existat mii de cupluri pe Titanic, dar Rose Bukater Dewitt si Jack Dawson nu au avut nici o legatura si ca sa afli mai multe anonim du-te la muzeul Titanic din Los Angeles si vei afla.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Povestea este intr-adevar reala, filmul este realizat pe baza unei intamplari reale. TITANICUL chhiar a existat si doar Rose a supravietuit. Si eu am vazut filmul este cel mai frumos film din istorie pur si simplu m-a impresionat, m-a dat pe spate. Am plans si plang si acum cu lacrimi amare. Este cea mai frumoasa poveste de iubire, dar si cea mai trista nu stiu cum sa imi exprim semtimentele. Am vazut filmul de foarte multe ori pentru ca este foarte frumos, impresionant si uluitor. Dumnezeu sa-i ierte pe toti cei care au pierit in acest teribil naufragiu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, povestea e adevarata insa Rose cea adevarata s-a gandit cam tarziu sa scrie cartea intamplarilor din Titanic, dar povestea e minunata si a fost extraordinar realizata. La 26 Rose a trecut prin acea experienta groaznica insa abia la batranete s-a hotarat sa povesteasca.
Pe mine aceasta poveste m-a marcat, dar te sfatuiesc sa te mai uiti inca odata, vei intelege mai bine povestea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda, Titanicul a existat si mie mi-a placut mai mul de Rose si Jack pentru ca nu stiu, m-a impresionat Rose, nu l-a lasat pe Jack atunci la inchisoare.

| guesswho10 a răspuns:

Http://www.chasingthefrog.com/reelfaces/titanic.php aici poti sa citesti mai multe despre Titanic si vei vedea ca povestea dintre cei doi nu a fost reala. FUNDITA?

| guesswho10 a răspuns:

Http://www.audculori.com/......te-10-ani/ Poti sa citesti aici despre relatia care ar fi fost intre cei doi.

| Sabiii a răspuns:

Si eu am plans cryingEste un film impresionant... Ca sa iti raspund la intrebare:nu, cei doi nu au existat in realitate, sau poate ca da dar nicaieri nu scrie de ei, pentru ca multi au facut cercetari si nu s-a aflat nimic de asa ceva.Eu asa stiu, ca nu au existat.Mai documenteaza-te oricum.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cei 2 protagonisti au existat si inca mai exista. Jack cum il chema in film e casatorit cu cineva.

| printz3sa a răspuns:

Da, este un film inspirat din realitate:*:*happy

| Roxanna_2038 a răspuns:

Vreau sa iti spun ca si eu am plans chiar si dupa ce s-a terminat filmul. Si cazul este real, dar actorii sunt actori. Leonardo Dicaprio (Jack Dawson) si vestita actrita Kate Winslet (Rose Dewitt Bukater) sunt doar personajele care joaca. Babuta aceea chipurile este Rose, singura supravietuitoare si povesteste ea cum s-au intamplat lucrurile, ai inteles? Vreau fundita.

| Anda_6060 a răspuns:

Povestea nu e reala si au fost doar 4 supravituitori printre care doar unul a fost pe vapor pana in momentul in care barca se intoarce unde in film Leo si Kate incep sa isi tina respiratia. Dar si in film, daca te uiti in momentele acelea ale filmului filmeaza un barbat mai gras imbracat in alb. Este bucatarul vaporului, el este acel supravietuitor. Filmul a facut tot in afara de povestea de dragoste aproape exact cum a fost. Eu nu intalegeam de ce il filma acolo pe bucatar, da am citit si no. E super, filmul da-i asa trist, de ce nu putea trai si el crying si in plus Leo e super dragut. Si nu a fost o poveste de dragoste intre el si Kate, ba chiar toata lumea comenta ca ei se urau si cum au putut filma cu atata pasiune unul pentru altul. Iubesc filmul si si mie imi vine sa plang cand aud piesa crying

| LifeIsHard a răspuns:

Draga mea, tu esti eu! Si eu l-am vazut si melodia a lui Celine Dion e minunata cand o auzi si te gandesti cum se chinuiau ei, iti vine sa plangi mereu! Eu mi-am scos versurile de la melodie si cand o aud imi vine sa plang! Daca ar da astia filmul in fiecare zi pe pro tv l-as vedea si nu m-as satura de el! Dar filmul e doar o inspiratie din realitate! Cei care chiar au fost pe Tianic au murit! Cu adevarat! Si in film da Jack moare si Rose traieste! Dar Jack nu a murit de adevaratelea! Daca murea atunci numai juca in atatea filme! Ai vazut ce frumos e Jack! Adica Leonardo DiCaprio! Doar in filmul asta e frumos ca el imbatranit e uratel! Dar in film e frumos rau ahh! Ce n-as da sa joc si eu in Titanic! love struck love struck love struck love struck :v

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da! Titanicul a existat! Si au esxistat doi oameni care timp de cateva zile au creat o iubire fara sfarsit. Chiar daca Rose a mai trait 84 de ani, iar Jack a murit, ei au continuat sa se iubeasca. Pentru Rose, Jack a fost iubirea vietii sale, chiar daca s-a casatorit. Prima oara cand am vazut filmul aveam 3 ani. Vizionez povestea de dragoste de doua ori pe saptamana. Si nu m-am plictisit. De ce e viata asa de cruda mai ales cu cei indragostiti? Si de ce este rea viata cu indragostitii? Stiti de cate ori vad eu filmul? De cate ori am plans? De doua ori pe saptamana:*:*:* iubsec filmul:X"filmul care imi incalzeste inima". Atat am avut de spushappy. Uitati-va si voihappy.

| purpleice a răspuns:

Batrana Rose a existat, ea de fapt le-a povestit oamenilor ce s-a intamplat acolo, datorita ei s-a facut filmul. Poate ca povestea de dragoste dintre ea si Jake nu a fost cel mai important lucru de pe vas, asa cum este surprins in film, dar pentru ea a fost important.In orice caz din cate stiu eu si ea a fost pe vas si a fost una dintre putini supravietuitori care au cazut in apa si nu au plecat cu barcile.

| AndreiDoMino a răspuns:

Femeia batrana este adevarata supravietuitoare de pe Titanic. Cei care au vrut sa faca acest film au intrebat-o daca doreste sa joace rolul, iar cei 2 protagonisti sunt artisti, nu sunt adevaratii supravietuitori. Apropo poza, cea din seif este adevarata. B.afta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Povestea a fost adevarata si din oamenii care au cazut in apa numai Rose a supravituit.

| Bojthe a răspuns:

Cazul este real, iar protagonistii sunt: Leonardo DiCaprio si... Dar ei nu au format un cuplu, nu au trait povestea din film. El mai traieste, iar ea nu stiu.

Alte răspunsuri
| RaluKkkk a răspuns:

Daca filmul a fast facut acum 10 ani cum banica-ta a conoscut-o pe rose si pe jack cand de fapt ei doi sunt kate si leonardo acum rose are 35 de ani si jack care traieste si a jucat in multe filme are 37 de ani!