| teodora555 a întrebat:

Aveti animale? Cum le cheama? Cati ani au? Ce rasa sunt animalele voastre?

Răspuns Câştigător
| andrei733 a răspuns:

Da am un papagal perus de 1 an di 2 luni si il cheama paco.Il iubesc

94 răspunsuri:
| D3X73R a răspuns:

DA,Rocky,1 an si un pic, Ciobanesc Belgian

| Alexxutzaa a răspuns:

DA AM. pufy.1an.pitbull

| Schmetterling a răspuns:

Eu am adoptat acum 9 ani un motan, il cheama Miky si este o corcitura de maidanez cu o rasa europeana ( cu blana lunga)

| Casutanta a răspuns:

Da.Gesy.1luna si 2 saptamani.Ciobanesc caucazian

| DaNuTzZzAaa a răspuns:

Bunăă
da.Chinchilove struck...4 ani. chinchilalove struck
E superbă.ara blana extrem de pufosă și niște ochișiori micihappy

| Kraxy a răspuns:

Bună!
Am animal, îl cheamă Wilma, are 13 ani[de câine], e Bichon.
O zi bună!

| Iulia20 a răspuns:

Am un mote il cheama oscar are 5 ani si este europeanbig grin:*:X

| Iulia20 a răspuns:

Scuze motan

| D3X73R a răspuns:

Da,Rocky,1 an si un pic, Ciobanesc belgian

| bloodyhell a răspuns:

Am o pisica neagra o cheama micuta si are 4luni

| Rauuul a răspuns:

Am doi catelusi pechinezi soricari.Pe catelusa o cheama Pufica, iar pe catel Pufi.Catelusa are 2 ani si 6-7 luni, iar catelul are 2 ani si 3-4 luni!
PS: Nu sunt frati.

| DiamondEyes a răspuns:

1. Da
2.Oxy
3. Are 3 ani si jumatate
4. Motan bermanez big grin

| HappyPebbles a răspuns:

Eu am o pisica de 10 ani.O cheama Kitty, nu este de rasa, dar o iubesc mai mult decat oricehappy...

| teodora555 explică (pentru D3X73R):

Si pe motanul meu il cheama rocky pusy

| Andreeaa_2261 a răspuns:

Caine.
Ciobanesc Caucazian
Nume : Ursu
Varsta : Un an

| beautifulkiss a răspuns:

Buna da am un porcusor de guineea.O cheama Rony, are 2 ani si 5 luni.O adorbig grin

| BlackLie a răspuns:

Am un pui de Dog de Bordeaux de 1 an pe care il cheama DoDo si care imi este suuuuu... uuuper drag!

| T7uk a răspuns:

Da am.Ii cheama Poly(baiatul) Toto(fata) au baiatul 7 ani si fata 5 ani si sunt perusi

| linuts a răspuns:

Am
Piky
1 an
Spitz Pitic
e foarte frumosbig grin

| sylar2007 a răspuns:

Am 2 pechinezi pe nume maxi si bubu.maxi are 8 luni si bubu are 3 luni

| teodora555 explică:

Acum sa va spun si eu. Ala din din imagine este motanul meu < este ca cel din reclama wiscas, are un an si 8 luni si il cheama pusy

| MihaelaDart a răspuns:

Motanul pe care l-am avut inainte era rasa europeana, pot sa zic ca a crescut alaturi de mine... il primisem de la matusa mea la varsta de 13 ani. A trait 16 ani. A murit in vara lui 2010 de cancer la rinichi si blocaj renal. Numele lui era Botticelli.

Dupa 6 luni cand am revenit in tara, chiar daca parintii mei nu mai vroiau animalut, am cautat sa cumpar un alt pisic, desi am gasit la o doamna ce avea in crestere mai multi. De la ea am adoptat un birmanez alb cu pete cafenii. Mi-a fost teama ca-si va schimba culoarea si va deveni cafeniu cu totul, dar a ramas alb pur si petele un pic s-au mai inchis intre timp.

Cand l-am adoptat avea 4 luni, asta fiind prin decembrie lui 2010, acum are varsta de 1 an si se aproape de 6 luni. Numele lui este Aristotel.

Acesta era Botticelli http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=358

Aristotel: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=5710

La Aristotel nu am mai reactualizat profilul, acum cand revin iar in tara mai pun poze noi.

Inainte am avut un "pictor" (Botticelli), acum am un filosof (Aristotel) :))...

| GabyAdicaEu a răspuns:

Da am o catea pe nume Daisy si este lup alb elvetian, 2 hamsteri pe fata o cheama Sony iar pe baiat Trudy

| VladimirPutin a răspuns:

Alisa, pisică, 3 luni...s-a sinucis

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da; Lucky; 3ani si 8 luni; bichon maltez.Numai bine.

| Gabyy32 a răspuns:

Am 70 de gaini 4 purcei 2 vitele pe una o cheama fulga are 4 luni si mama ei are 7 ani am un caine Puffy de 13 ani si inca rupe lantul un caine pe nume gypsy de 1 an si jumatate 1 caine boby de 3 luni 8 porumbei
Funda?!
pLSSSS?

| MihaelaDart a răspuns (pentru Schmetterling):

Rasa europeana este maidanez, tomberonez. Ca sa nu spunem astfel animalutelor adoptate ca e tomberonez, le spunem rasa europeana.

| 3ntzz a răspuns:

Am un hamster pe nume Rusty are aprox. un an jumate si e hamster pitic rusesc happy

| ღBrokenツAngeℓღ a răspuns:

Am 3 catei: un pekinez,se numeste Sarra, un papillon o cheama Rafa, si un beagle Dona.:X Toate fiind fete.big grin Si o pisica birmaneza puppy dog eyes cu ochii mari si albatrii!puppy dog eyes Le iubeeeesccc!:X:X:X Apropo, Dona are 7 puisori.hee hee Mici scumpi.love struck

| TheDaughter a răspuns:

Am o bufnita o cheama Sirka.