Eu am adoptat acum 9 ani un motan, il cheama Miky si este o corcitura de maidanez cu o rasa europeana ( cu blana lunga)
Bunăă
da.Chinchi...4 ani. chinchila
E superbă.ara blana extrem de pufosă și niște ochișiori mici
Am doi catelusi pechinezi soricari.Pe catelusa o cheama Pufica, iar pe catel Pufi.Catelusa are 2 ani si 6-7 luni, iar catelul are 2 ani si 3-4 luni!
PS: Nu sunt frati.
Eu am o pisica de 10 ani.O cheama Kitty, nu este de rasa, dar o iubesc mai mult decat orice...
Buna da am un porcusor de guineea.O cheama Rony, are 2 ani si 5 luni.O ador
Am un pui de Dog de Bordeaux de 1 an pe care il cheama DoDo si care imi este suuuuu... uuuper drag!
Da am.Ii cheama Poly(baiatul) Toto(fata) au baiatul 7 ani si fata 5 ani si sunt perusi
Acum sa va spun si eu. Ala din din imagine este motanul meu < este ca cel din reclama wiscas, are un an si 8 luni si il cheama pusy
Motanul pe care l-am avut inainte era rasa europeana, pot sa zic ca a crescut alaturi de mine... il primisem de la matusa mea la varsta de 13 ani. A trait 16 ani. A murit in vara lui 2010 de cancer la rinichi si blocaj renal. Numele lui era Botticelli.
Dupa 6 luni cand am revenit in tara, chiar daca parintii mei nu mai vroiau animalut, am cautat sa cumpar un alt pisic, desi am gasit la o doamna ce avea in crestere mai multi. De la ea am adoptat un birmanez alb cu pete cafenii. Mi-a fost teama ca-si va schimba culoarea si va deveni cafeniu cu totul, dar a ramas alb pur si petele un pic s-au mai inchis intre timp.
Cand l-am adoptat avea 4 luni, asta fiind prin decembrie lui 2010, acum are varsta de 1 an si se aproape de 6 luni. Numele lui este Aristotel.
Acesta era Botticelli http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=358
Aristotel: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=5710
La Aristotel nu am mai reactualizat profilul, acum cand revin iar in tara mai pun poze noi.
Inainte am avut un "pictor" (Botticelli), acum am un filosof (Aristotel) :))...
Da am o catea pe nume Daisy si este lup alb elvetian, 2 hamsteri pe fata o cheama Sony iar pe baiat Trudy
Am 70 de gaini 4 purcei 2 vitele pe una o cheama fulga are 4 luni si mama ei are 7 ani am un caine Puffy de 13 ani si inca rupe lantul un caine pe nume gypsy de 1 an si jumatate 1 caine boby de 3 luni 8 porumbei
Funda?!
pLSSSS?
Rasa europeana este maidanez, tomberonez. Ca sa nu spunem astfel animalutelor adoptate ca e tomberonez, le spunem rasa europeana.
Am 3 catei: un pekinez,se numeste Sarra, un papillon o cheama Rafa, si un beagle Dona.:X Toate fiind fete. Si o pisica birmaneza cu ochii mari si albatrii! Le iubeeeesccc!:X:X:X Apropo, Dona are 7 puisori. Mici scumpi.