Eu am un pichinez de rasa, 4 ani(Foxy) un cane corso combinat cu rottweiler, 6 luni (Lord) si o pisica cenusie cu blana lunga 1 an( Takishi)
Am 2 caini si o pisica...pe catea (catelul cel mare) o cheama Tasha
pe catelus Cicio, iar pe pisica Roscatu
pisica:3 ani e normala
catelusul:1 an corcitura dintre rodwailer si shar pei
cateaua:4 ani shar pei
mai am si 2 papagali
pe papagal :il cheama Paco-perus are 3 ani
pe papagalita: o cheama Hannah si e perus are 3 ani
Ii adoooor sunt asa de simpatici...
Pe vaca o cheama Carla pe Felmela caprea o cheama Titi, pe barbat dyuri 4 gaini : lili,carlos, mimi, nini 3 pisici: bingo, negrut, chichi 2 caini: Urechiosu si Marta
a da, era sa uit, si pe sobolanului din cotet inca nu i-am dat nume
ii dau acum uturosu
Pai acum mai am 4 catei(caucazian, pekinez si pekinez imperial-stau la mine ei) iar la bunica doar unul pekinez.
Dar. pekinezul imperial a nascut) inca 3 si acum am 7
Nume : Tasha,Pinkie,Timmy,Roosie,Doggie, Negruta, iar cel de la buni Intrusa
Ultimul caine are 8 ani, deci numele e vechi.
Am un crocodil, il cheama Vasile si are 56 de ani. Nu prea mai are dinti, dar are prestanta la greu.
Da am un caine.E de rasa caucaziana.Are 8 luni se fac cat ursii de mari.Si il cheama Bethoween.
Tocmai ce am spus ca am 1 pisica, si 3 caini, dintre care una are si pui[catelusi mai mici] Sau cred ca intrebarea i-o adresai Teodorei.♥
Am doi papagali perusi femela si mascul, femela=Cypy si masculul=Rycky au 11 luni
Chiar nu stiam ca asa se numeste. ... m-am dus cu dihorul acum vreo 2 saptamani la veterinar si asa mi-a spus. Na acum, oricum e flocos rau dihorul!
Da un motan il cheama sysu are2 ani si 5 luni si are caracteristicile rasei somaleze.
Caine Lup, o cheama Mini si are 6 luni.stie toate comenzile sezi, culcat, sa aduca batul de la aprox. 200m etc...
1. O pisicuta - Ayla, are un an jumatate si este rasa Angora Turceasca
2. Un catelus - Patrocle, are in jur de 7 ani si este o rasa din Rusia...e un nume de rasa mai ciudat, am uitat cum suna.
3. Doi perusi - Paco si Lina, Paco are 5 ani, iar Lina 3.
Am un pisoi Figaro, de cateva luni
3 caini, Lupu(3 ani), Curaj(1, 5 ani), Labus(1 an),
(corcituri)