Eu am doua testoase.Pe femela o cheama Ketrin, iar pe mascul-Kevin.Le am de 2 ani.
DA 2 caini.Toti de 2-3ani.Pe unul il cheama Rex si pe celalalt Pufi. Un Pitbul(Rex) si un Dalmatian(Pufi).
P.S:pufi e femele, rex e baiat (poate o face pui 50%pitbul si 50% dalmatian )
Buna,am un catelus de talie mica(baietel), numit Ricky, are un an si 4 luni, este un bichon maltese, alb pufos si foarte scump(scumpul meu.
Eu am avut:
1) papagal-coco
2) broasca testoasa-cocuta
3) pui de vrabie- birdy
4) pesti multi
NU MAI STIU CATI ANI AU
Da:X o pisica:X ma rog motan=]] pe nume TzuTzu; x are 4 anisori si e Mau Egiptean:X
Da am 2 cateluse, una Lesy, cealalta Roly. Lesy are 2 ani, Roly 1 an. Lesy de rasa lup si Roly de rasa papillon si le iubesc mult.
Doi papagali, Paco si Cora care sunt perusi si Paco are 3 anishori si Cora 2
Acum nu am, dar am avut cel mai dragut ciine, de rasa pitbuli de culoare neagra, il chema tiganu, am fost persoana lui de incredere in jur de 4 ani, nul voi uita niciodata
Da am un caine pitbull de culoare alb care are aprox 2-3 ani si mai am o broasca testoasa cu tamplele rosii dar nu stiu cum se numeste rasa
Avem animale! Ele se cheama gaini.Ele se cheama pisici.Ele se cheama caini. Sunt ale mele si mi se falfaie de ce rasa sunt
Salut,Teodora.
Am 2 pisici, nu sunt de rasa dar le iubesc mult.Alba e mama lui Lis, cea de a doua pisica; Alba are 11 ani iar Lis are 1 an.Mai am un acvariu cu vreo 20 de pesti.Am 4 sanitari si restul sunt Guppy, daca tot ai intrebat de rasa
Am o catea pe nume Tina de 1 an(foarte draguta) si o pisica de 2 ani pe nume Pissi
Da, am 2 catelushe amandoua cu varsta de 2 ani si jumatate, cu numele de Bella si Adda. ambele de rasa canish; X dar tu, ai?