Da am.Ii cheama Poly(baiatul) Toto(fata) au baiatul 7 ani si fata 5 ani si sunt perusi
Avem animale! Ele se cheama gaini.Ele se cheama pisici.Ele se cheama caini. Sunt ale mele si mi se falfaie de ce rasa sunt
Salut,Teodora.
Am 2 pisici, nu sunt de rasa dar le iubesc mult.Alba e mama lui Lis, cea de a doua pisica; Alba are 11 ani iar Lis are 1 an.Mai am un acvariu cu vreo 20 de pesti.Am 4 sanitari si restul sunt Guppy, daca tot ai intrebat de rasa
Am un crocodil, il cheama Vasile si are 56 de ani. Nu prea mai are dinti, dar are prestanta la greu.
Pai acum mai am 4 catei(caucazian, pekinez si pekinez imperial-stau la mine ei) iar la bunica doar unul pekinez.
Dar. pekinezul imperial a nascut) inca 3 si acum am 7
Nume : Tasha,Pinkie,Timmy,Roosie,Doggie, Negruta, iar cel de la buni Intrusa
Ultimul caine are 8 ani, deci numele e vechi.
Da am o catea pe nume Daisy si este lup alb elvetian, 2 hamsteri pe fata o cheama Sony iar pe baiat Trudy
Motanul pe care l-am avut inainte era rasa europeana, pot sa zic ca a crescut alaturi de mine... il primisem de la matusa mea la varsta de 13 ani. A trait 16 ani. A murit in vara lui 2010 de cancer la rinichi si blocaj renal. Numele lui era Botticelli.
Dupa 6 luni cand am revenit in tara, chiar daca parintii mei nu mai vroiau animalut, am cautat sa cumpar un alt pisic, desi am gasit la o doamna ce avea in crestere mai multi. De la ea am adoptat un birmanez alb cu pete cafenii. Mi-a fost teama ca-si va schimba culoarea si va deveni cafeniu cu totul, dar a ramas alb pur si petele un pic s-au mai inchis intre timp.
Cand l-am adoptat avea 4 luni, asta fiind prin decembrie lui 2010, acum are varsta de 1 an si se aproape de 6 luni. Numele lui este Aristotel.
Acesta era Botticelli http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=358
Aristotel: http://www.petz.ro/animale-de-casa/profil.php?cod=5710
La Aristotel nu am mai reactualizat profilul, acum cand revin iar in tara mai pun poze noi.
Inainte am avut un "pictor" (Botticelli), acum am un filosof (Aristotel) :))...
Acum sa va spun si eu. Ala din din imagine este motanul meu < este ca cel din reclama wiscas, are un an si 8 luni si il cheama pusy
Da un motan il cheama sysu are2 ani si 5 luni si are caracteristicile rasei somaleze.
Am o catea ciobanesc mioritic de 1 an si 9 luni (Lady) si 2 perusi carora nu le stiu varsta exacta deoarece i-am prins afara (Paco si Cocolina).
Doi papagali, Paco si Cora care sunt perusi si Paco are 3 anishori si Cora 2
Pe vaca o cheama Carla pe Felmela caprea o cheama Titi, pe barbat dyuri 4 gaini : lili,carlos, mimi, nini 3 pisici: bingo, negrut, chichi 2 caini: Urechiosu si Marta
a da, era sa uit, si pe sobolanului din cotet inca nu i-am dat nume
ii dau acum uturosu
Da am un caine.E de rasa caucaziana.Are 8 luni se fac cat ursii de mari.Si il cheama Bethoween.
Eu am o pisica de 10 ani.O cheama Kitty, nu este de rasa, dar o iubesc mai mult decat orice...
S-a sinucis?
Da
Eu am doua testoase.Pe femela o cheama Ketrin, iar pe mascul-Kevin.Le am de 2 ani.
Acum nu am, dar am avut cel mai dragut ciine, de rasa pitbuli de culoare neagra, il chema tiganu, am fost persoana lui de incredere in jur de 4 ani, nul voi uita niciodata
Am doi papagali perusi femela si mascul, femela=Cypy si masculul=Rycky au 11 luni
DA 2 caini.Toti de 2-3ani.Pe unul il cheama Rex si pe celalalt Pufi. Un Pitbul(Rex) si un Dalmatian(Pufi).
P.S:pufi e femele, rex e baiat (poate o face pui 50%pitbul si 50% dalmatian )