Buna da am un porcusor de guineea.O cheama Rony, are 2 ani si 5 luni.O ador
Si pe motanul meu il cheama rocky pusy
Am 70 de gaini 4 purcei 2 vitele pe una o cheama fulga are 4 luni si mama ei are 7 ani am un caine Puffy de 13 ani si inca rupe lantul un caine pe nume gypsy de 1 an si jumatate 1 caine boby de 3 luni 8 porumbei
Funda?!
pLSSSS?
Da stiu ca ai o curte mare
de ai atatea animale
Daa.
Eu am un pichinez de rasa, 4 ani(Foxy) un cane corso combinat cu rottweiler, 6 luni (Lord) si o pisica cenusie cu blana lunga 1 an( Takishi)
Am 3 catei: un pekinez,se numeste Sarra, un papillon o cheama Rafa, si un beagle Dona.:X Toate fiind fete. Si o pisica birmaneza cu ochii mari si albatrii! Le iubeeeesccc!:X:X:X Apropo, Dona are 7 puisori. Mici scumpi.
Da, am 2 catelushe amandoua cu varsta de 2 ani si jumatate, cu numele de Bella si Adda. ambele de rasa canish; X dar tu, ai?
Tocmai ce am spus ca am 1 pisica, si 3 caini, dintre care una are si pui[catelusi mai mici] Sau cred ca intrebarea i-o adresai Teodorei.♥
Da, ups, nu prea am fost atenta, scuza-ma )
Am o catea pe nume Tina de 1 an(foarte draguta) si o pisica de 2 ani pe nume Pissi
Eu am adoptat acum 9 ani un motan, il cheama Miky si este o corcitura de maidanez cu o rasa europeana ( cu blana lunga)
Rasa europeana este maidanez, tomberonez. Ca sa nu spunem astfel animalutelor adoptate ca e tomberonez, le spunem rasa europeana.
Chiar nu stiam ca asa se numeste. ... m-am dus cu dihorul acum vreo 2 saptamani la veterinar si asa mi-a spus. Na acum, oricum e flocos rau dihorul!
Am doi catelusi pechinezi soricari.Pe catelusa o cheama Pufica, iar pe catel Pufi.Catelusa are 2 ani si 6-7 luni, iar catelul are 2 ani si 3-4 luni!
PS: Nu sunt frati.
Da am 2 cateluse, una Lesy, cealalta Roly. Lesy are 2 ani, Roly 1 an. Lesy de rasa lup si Roly de rasa papillon si le iubesc mult.
Eu am avut:
1) papagal-coco
2) broasca testoasa-cocuta
3) pui de vrabie- birdy
4) pesti multi
NU MAI STIU CATI ANI AU
Am un pisoi Figaro, de cateva luni
3 caini, Lupu(3 ani), Curaj(1, 5 ani), Labus(1 an),
(corcituri)
Am 2 caini si o pisica...pe catea (catelul cel mare) o cheama Tasha
pe catelus Cicio, iar pe pisica Roscatu
pisica:3 ani e normala