V-am povestit vreodata de POCI? nu? pai poci este unul dintre adorabilii mei catei, poci -de la POCITURA! sau de GALEATA? nici de galeata nu v-am povestit? era una dintre pisicile mele, a trecut biata in nefiinta, dar stati linistiti ca eu mai fac din cand in cand cate 4 pisici, acu am 3, aveam eu mai multe dar Max! alt catel adoorabiillll, le cam mananca la micul dejun.max si poci sunt prieteni, de curte si de os.max-cu invaliditate de gradul shpe, calcat brutal de doua masini in 5 minute.noroc ca practica am facut numai in tinerete(stiu unii de ce), asa ca l-am dus la veterinarul cel mai scump, nu de alta, dar sa scape bierul catel din incurcatura.
Eu am o papagalita pe nume Cocuta si 2 catei. O fata si un baiat.Pe baiat il cheama Toto si pe fata o cheama Linda.
Am un pisoi - Balu
un porcusor de Guineea - Ţuţulică
4 câini - Lesi, Pufi, şi 2 mici nebotezaţi
Doua tarantule, "Mishu" si "sinku no kosai" (stiu, ii trebuie o prescurtare )
Shin.
Am un hamster.Nu i-am pus nume, deoarece este fetita si chiar nu stiu ce nume i-as putea pune Insa, cateodata ii mai zic Alexandra, ca so enervez pe sora mea mai mica, care are 5 ani)))))
) Mersi, bro de idee un prieten de`a meu mi-a mai spus sa-i zic soricar Dar mai bine ii zic Alexandra, cum o cheama pe soramea, sa`o enervez
@Bro Asa zici tu? Mie nu-mi place carnea de iepure, dapai de soarec:-& Ce sa fac cu el saracu? Las ca il prepar dimineata pane, in loc de paine cu ou.merge cu un ceai
Vai ce tari sunteti, jur:X Ador site-u asta:X si voi sunteti toti ultra mega k-lumea:*:*:X
Bere eu nu beau Il servesc atunci cu apa, aluneca mai bine pe gat ca si asa nu vreau sa simt ce gust are:-&
Whisky beau Da, asa-iDe data asta are dreptate, Bro. De la un pahar mis caput apoi numa hamsterii pane as manca yack:-&
Nam catel Dapai ce oase are asta? Ca ii hamster pitic.si caca lui ii cat un punct negru Asa ca mai bine da-mi whisky acum, cat mai mult.si hamsteru il prepar la cina. Fac o cina romantica in 2.si te chem Doar noi 2))Accepti?
Atunci ti-l dau tie ca vad ca tot insisti ca ii bun.Eu raman la whisky.Saracu meu hamster daca ar sti ce il asteapta Si pe mine ce ma asteapta, daca vrei sa ma imbetzi pana pic lata)
Bro, poti sa-mi zici Timi daca vrei Asa imi zic toti prieteni mei.Deci sa iti raspund.Asa.hamsteru mi-l lasi pana la urma. dimineata mananc deci paine cu oua Apoi la cina gatesc eu ceva special, si mai bine nu ne imbatam din whisky, mai bine bem o sampanie ca ii mai buna.si nu ma culca pe balcon Is alergica la tzatari, tusesc daca ma musca unu, vreo 2 ore), pe bune.Deci mai vreau sati zic.ca esti super amuzant, si foarte k`lumea
Well...3 catei(Nero, Azorel, Perti) + 2 pisOi(Misha & Miţu). Stau la ţară.deci imi permit.`:p
4 caini
Clara-Cavalier King
Blacky-copoi ardelenesc
Max-Mops
Cherry-Mops
o pisicuta metisa-Mita
si as mai avea o sora...
Eu am doi caini -> o catzelusa rottweiler pe nume Rona si un catel Husky pe nume Max, si mai am un motan portocaliu... tigrat. Il cheama Mata (n'am avut nici o idee, ce vreti ) insa in buletin scrie Garfield ))))))))))))
oricum. Rona e foarte jucausa si lipicioasa in timp ce Max e foarte rece si posesiv... a da si foarte atent si curat. Motanul e excesiv de puturos
pana acum 2 luni am avut si un broscoi tzestos pe nume Mikey(sunt mare fan Tzestoasele Ninja ) dar a murit n-a iesit din hibernat desi am incercat sa'l ajut).
Un pisic Grisha... o corcitura de tigrat siberian cu o albastra de rusia. In ziua cand s-a nascut, stapanii au renuntat la el pentru ca era singurul cu aspect de corcitura(ceilalti semanau perfect cu mama), in sensul ca este tigrat ca tatal si albastru ca mama la nuante... L-am crescut cu seringa. are aproape un an si deja are 4 kg si 650 gr...
O pisicuta cu numala de Pitic, pe care am luat-o aproape moarta de pe strada, unde un individ a lovit-o direct in cap cu o sticla de 2, 5 l plina cu cola. Era atat de mica incat o puteai tine intr-o palma. Am dus-o la medic(duminica), si-a revenit in cca 7-8 ore, dar:
- I-au ramas ochii injectati pentru toata viata;
- a ramas mica de statura;
- de judecat, judeca si are un caracter cu personalitate f. puternica, astfel ca iti pui intrebarea : cat de desteapta ar fi fost daca nu ar fi suferit acea lovitura... Si cam atat...
Eu am avut un hamster
Atentie, a nu se confunda cu HARCIOGUL!
Si il chema Remus pentru ca, semana cu un baiat de la scoala de la mine care avea acest nume. Intr-o dimineata, se ascunsese sub covorul din sufragerie si, nu l-am vazut. Nu a scos nici un sunet! Cand l-am gasit, era atat de frumos, statea pentru prima data atat de cuminte
Deci eu am lipit deja 14 tzintzari de pereti pina acum. Nu stiu de unde dracu ies atitia, da cred ca astia au fost. Plus unu care, stiti voi cum zboara astia, cu picioarele dinapoi lasate in jos si putin flexate din genunchi, sau ce-or avea ei, cred ca tot genunchi se numesc. Ei bine, cind trecea idiotu prin fata mea, cu picioarele lui atirnate, sa-mi krape vecinu de la parter daca va mint, hatz, l-am pris de picioare Biz biz si l-am killarit dracu sa-l ia. Pai ce l-am pus eu sa vina sa ma piste, ce eu l-am piscat pe el?
Deniissel întreabă: