Ma chema cezar777 am lvl 45 am crew si idul meu este cezar_312009. oh toata lumea stie ca egzista cod de flow. da ca toata lumea test-mode 42 si cryptobiologist le scrii pe rand acolo unde vorbesti cu alcinevca. exista cod de gems dar merge doar daca ai tulbar sau daca ai cont pe face book te duci acolo unde iti pui codu de diamante si sus sunt 2 casete apesi pe a doua dai conect pe face book si faci rost de codu gems face book apoi te duci inapoi la prima caseta si iti pui codu. e tare pentru ca poti avea 20 de gems in fiecare saptamana. deci nu uitati ma cheama pe wor world cezar 777 si am crew dar eu caut si alte coduri
Sigr ca exista! scrii unde vorbesti pe bara aia scrii, test-mode 42, cryptobiologist.Merge o data pe zi dar dupa ora 12 pe la amiaza.Pe ourworld ma numesc benescuiulia, sh sunt la nivelul 25. A si va mai spu ca faceti mai repede flow daca va jucati jewel quest.Eu jucandu-ma jewel quest inr-o singura zi de la nivelul 24 am trecut la nivelul 25! Sper ca ti-am fost de ajutor! si coduri exista pentru. gems! le gasiti pe http://ourgemcodes.com/gem-codes/. Apeare un cod nou in fiecare luni! dap incercati sa-l folositi primi ptc. codul merge folosit doar o data de o sing persoana de pe ourworld! sper ca v-am fost de ajutor! papa
anonim_4396 întreabă: