Este cod pentru flow scrie unde vorbesti cu prieteni pe test-mode 42 dupa aceia scrie tot acolo cryptobiologist sa vedeti
Da exista cod pentru flow scrii acolo unde vorbesti test-mode 42 dai enter dupa aia scrii tot acolo cryptobiologist, il poti folosi o data pe zi si iti da 10 flow
DA exista dar nu inteleg... daca unul a spus codul dc se baga si altii sa il repete de 1000000 de ori?
Exista si cod de gems dar codul de gems il poate baga doar un copil istet deoarece trebuie sa isi instaleze TOLBARUL acolo scrie codul de gems care apare o data pe saptamana!
Ba,da exista cod dar pentru flow ci nu pentru gems.Cei care au zis ca exista cod pentru gems cred ca nu s-au jucat ourworld dar isi dau si ei cu parerea
De fapt Gabrielei cred ca i-a fost foarte greu sa traga flow pentru level up chiar exista cod pentru flow, da Acolo in dreapta jos spatiul acela mititel unde vorbim cu totii acolo scrii:test-mode 42 dai enter si imediat scrii cryptobiologist si la 2 secunde o sa iti dea un numar de flow, iar daca ai grija sa iti faci asa in fiecare zi, o sa iti dea din ce in ce mai multi flow, de exaca mie mi-a dat azi 32 de flow ceea ce este adevarath ca sunt la level 18 si imi trebuie 68 de flow ca sa fac level up maine o sa imi dea 35, si poimaine 38 si tot asa in fiecare zi din 3 in 3 eu acum tot caut si mai sper ca mai exista si alte coduri in afara de acesta pentru flow dar nu cred, oricum sper ca ti-am fost de ajutor love si numele meu pe our este ramonyckha sa nu te sperii de imbracamintea mea stiu ca e urata dar eu pastrez banii si gemsurile si la un level mai ridicat o sa o fac mai frumoasa ciao ne auzim pe our
Este cod pentru trecut jocuri da pentru flow nu stiu da ca este ma cheama:onic2009 pe ourworld
Nu stiu daca exista cod de flow dar exista de trecut jocuri pe mine ma cheama:onic2009 pe ourworld.Id meu de mess e onic_nebunik
Exista bagi unde scrii ce faci... bagi test-mode 42 dupa aia cryptobiologist
Da... exista cod pentru flow pe ow mi l-a aratat o prietena
sunt multi care nu stiu daca intati pe acest sait ''coduri flowr ow'' gasi din mesaje celor care au trimis codul test-mode 42 sau cryptobiologist sc unde vb
Ba exista il bag in fiecare zi e test-mode 42 si dupa aia cryptobiologist am lv 35 si merge mereu a mers
POi. exista test-mode 42 apesi enter apoi...scrii cryptobiologist(astea se scriu unde...scrii pe chat
Daca vri sa faci flow mai repede doar cauta coduri gems si ia-ti lucruri cu bost
sau sa te invat o chiestie:sus la adresa site-ului scrie http://web2.ourworld.com/ow/members/?env=home sau http://web2.ourworld.com/ow/members/?env=OurWorld tu doar trebuie sa stergi home sau OurWorld si sa scrii facebook
iti va adauga 100 bost
anonim_4396 întreabă: