Asa sunt pisicile. miauna ca este mica. motanul meu inca are 3 ani si miauna continuu. nu te speria este normal pentru o mititica ca ea. succes.
In primul rand, pisica este inca mica si de asta se comporta asa pentru ca este inca "copil". E ceva normal pentru un animalut sa se comporte asa pentru ca acesta cauta joc si atentie.
Hei... si eu am doua pisici. Si la mine reactioneaza la fel, si imi dau seama ca vor afara, le este foame, trebuie sa isi faca treburile, sau au si ele nevoie de dragoste le iau in brate in cele mai multe cazuri )
Pai ma cam indoiesc ca a dat de gustul libertatii, dar ma gandesc serios ca ar putea fi din cauza imperecherii.are nevoie de... o pereche pentru as consuma atat energia, cat si hormonii.
Poti compara asta cu un adolescent frustrat, dependent de tigari! este in stare sa faca orice pentru a obtine ceea ce vrea, exact asa este si pisica ta.
Insa daca este baiat ar trebui sa ai mare grija de el, caci stiu persoane [nu vreau sa te sperii] care si-au pierdut pisica dupa 5 ani, din cauza "caldurilor"!
Sper ca te-am ajutat.
Bye!
Marin3la, daca te hotarasti s-o duci la veterinar s-o castreze, ar fi mai bine, cred, sa discuti cu el in prealabil. Poate ca pisica e inca prea mica pentru a fi castrata. Si din cate stiu eu, castrarea la pisici se face cand afara e cald, nu acum in prag de iarna. Oricum, un medic veterinar te poate lamuri mai bine. Bafta!
Las-o o noapte cu tine in camera si vezi daca mai face asa. Daca se aseaza mereu pe tine sa zic pe burta inseamna ca ai o problema cu burta.Se spune ca pisicile simt durerea stapanului si daca e asa las-o sa stea pe tine o anumita perioada de timp(cat vrea ea sa stea ) pentru ca te poate face bine
Eu cred ca e normal. Poate ea crede ca este timpul sa se imperecheze. O zi buna!
Ea este asa, pentru ca este in calduri. Mai explicit? Pai, cum avem noi fetele problema lunara, asa au si pisicile. Am si eu pisica, si a mea are 3 ani. Dar daca vrei sa ii treaca, va trebui sa o castrezi. Si pisica mea facea inainte asa, si m-am speriat si eu la fel ca si tine, dar am fost la veterinar cu ea si acolo am aflat ce se intampla. Mai pe scurt, daca vrei sa nu mai faca asa, catreaz-o. S
Sper ca ti-am fost de ajutor :*.
Pai mie mi se pare normal.Are si ea nevoie pe afara, ca sa nu faca in casa.
Sau poate vrea la pisici.
Si a mea vrea afara de obicei seara.Cateodata doar la pisici si cateodata are nevoie... si o aduc inapoi dupa o ora doua.
Daca miauna foarte tare (noaptea in special), atunci e in calduri.
Daca nu, e pur si simplu curiozitatea pisiceasca.
Motanii trebuie castrati la un moment dat ca o sa fuga dupa femele.Mie mi-au fugit pana acum vreo 2-3 ca nu i-am castrat iar femelele trebuie sterilizate pentru ca nu e bine sa nasca de multe ori
Pai uite:
1.Nu spun ca e imposibil sa fie in calduri dar e prea ciudat..eu nu am vazut nici o pisica incepand de la 6 luni sa faca asa ceva[e prea tanara eu stiu clar ca dupa un an]
2.Or avea si ea un motanel[nu neaparat umbla cu el daca e in calduri]
3.De obicei si motanul face asa deci pe la 5 dim. ora de apel. E din cauza cari e prea cald in casa si simte nevoia sa mai sa se racoreasca
-Ii place afara[ca oricarei pisici] si se duce lla joaca sau si-a gasit un loc foarte confortabil
-Se duce sa isi faca si ea nevoile si apoi mai sta pe afara sa se joace
....ect.
Sper ca te-a ajutat raspunsul meu
E in calduri,si eu am avut o pisica zgaria usa, mieuna,vroia sa iasa din camera, ii dadeam drumul, dupa aia iar vroia sa intre, si vroiam sa dorm, avea chef de joaca, dar creca a ta e in calduri, si a mea a fost dar am dus-o la tara era prea urat, o bateam cu papucu la fund, asa ne-a zis un medic veterinar
Buna.
Sigur stii, ca orice animal, ca oamenii, are nevoile lui. Probabil vroia sa pelce putin, sa se plimbe, sau era vremea ei... Si eu am un catel si stiu sentimentul :p. Nu trebuie sa tii tot timpul pisici in casa.