Întrebare recomandată | Marin3la a întrebat:

Salut,pisica mea are 6 luni, mereu miaună fără motiv,în fiecare seară,și zgîrîie ușa,pînă nu îi dau drumu nu se liniștește,și miaună mereu, anume seara, nuștiu ce să-i fac.E normal ca la această vîrstă s se comporte astfel? De la cîte luni e normal de fertilizat pisicile?

76 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pisicuta ta e mică, si are nevoie de tine, de aceea miaună, poate plînge după mama ei, nu te ai gîndit? Cînd vezi că miaună, trebuie să o i ei in brate, să o mîngîi, si ea se linisteste, simte că nu e singură, e de rasă? Pisicuțelor nu le place singurătatea, eu am un birmanez are 14 ani, si plînge dacă il las singur. E fricos rău. Vorbeste cu ea, spune i pe nume, fă o să se apropie de tine, nu o speria, nu o bate, nu striga la ea, chiar dacă face greseli, s au nu te lasă in pace ea face asta deoarece caută atentia ta, nu o castra incă, e prea mică, nu are cum să fie in călduri, schimbă i apa zilnic, si dă i mîncare proaspătă si recomandată pentru ea, e fată s au băiat? Cum o cheamă?

| ralucutza19085 a răspuns:

Pai este in calduri! laughing
ar trebui sa te duci la farmacie si sa intrebi de niste pastile,! happy

| stefybhey a răspuns:

Daca e singura ta pisica da e normal si motanul meu a facut asa si i-am adus alt motan sa aiba cu cin esa se joace

| ralucutzica a răspuns:

Si eu am patit la fel.
1.Dai drumul afara mai des. unele pisici nu pot rezista in casa mult deaorece au nevoie afara.
2.Chear daca este mica ziua stai cateva minute cu ea pe afara, si las-o sa se obisnuiasca prin curte cu celelate animale, chiar daca se mai incaiera, asa sunt pisicile.

| Andr3y007 a răspuns:

Poate ca are nevoi...

| iuliaGirl11 a răspuns:

Păi da e în călduri laughing).
Nu glumesc.
Trebuie să o lași afară, pentru că pisica este un animal care se orientează mai bine în intuneric, noaptea și cred că e destul de mare ca să o lași peafară noaptea.

| Roland_Szekely_1987_VBCh a răspuns:

Fi linistit asta ca e mic dar de aia vrea asa cand zgarie usa ca vrea inauntru dar cand va merg el afara va merge sa culge prieteni nu-ti face grij.

| iann a răspuns:

Pisica mea are 3 ani si inca miauna fara motiv. Poate sa fie in calduri... dar din moment ce zgirie usa si nu se opreste pana nu ii dai drumul inseamna ca te cauta pe tine happy are nevoie de afectiune. Ai un pisicel mamos si rasfatat! happy

| argint321 a răspuns:

Hmm, mare problemalaughing o fi vazut vreun motanel dar lasa pisica. uh nu zgariihappy

| crolincik a răspuns:

De la 1 an.ar putea sa aiba niste probleme cu sanatatea sau ceva asemanator

| Armand99 a răspuns:

Ori este in calduri, ori ii e dor de mama si in plus e pui, trebuie sa invete sa zgarie, sa muste sa se adapteze la viata

| Larysa95 a răspuns:

Da e normal ca pisicuta sa faca asa ceva daca ai obisnuito tot inauntru...nu ii mai dai atata atentie si vz ce iasa:happy

| Manuellllaa a răspuns:

Draga mea e perioada in care e chemata de motanel:d stii tuu... daca face asa si cand o scoti afara se calmeaza las`o afara ...insa peste ceva timp o sa te trezesti cu motanei :*

| eusunteusituestitu20 a răspuns:

Si eu am 2 pisici.(masculi)Si ei fac la fel, pentru ca adora sa stea cu mine in camera si nu le place pe hol sau in baie.Incearca sa o lasi langa un pisoi sa vezi cum se comporta.Nu este prea mica..Stiu ca la varsta aceasta incepe sa...laughing).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei la 6 luni trebuia sa se obisnuiasca. Imperecheaza pisica acum, ce doar nu o tii in suspans smug

| Sararu_Cornelia_1983 a răspuns:

Este in calduri. Dar daca nu te lasa sa dormi noaptea si miauna de nedescris? Ce faci? happy