Întrebare recomandată | Marin3la a întrebat:

Salut,pisica mea are 6 luni, mereu miaună fără motiv,în fiecare seară,și zgîrîie ușa,pînă nu îi dau drumu nu se liniștește,și miaună mereu, anume seara, nuștiu ce să-i fac.E normal ca la această vîrstă s se comporte astfel? De la cîte luni e normal de fertilizat pisicile?

76 răspunsuri:
| Kennziiie a răspuns:

O fi bolnavă.

| PamPamPaaaam a răspuns:

Du-o la un veterinar... el stie mai bine decat noi ce are.

| gabyS98 a răspuns:

Sigur e in calduri

Răspuns utilizator avertizat
| donnie112 a răspuns:

Da e normal sa se comporte asa, poate e perioada in care se imperecheaza, si pisicile au si ele ca si tine nevoie la baie tongue

| Roland_Szekely_1987_VBCh a răspuns:

Fi linistit asta ca e mic dar de aia vrea asa cand zgarie usa ca vrea inauntru dar cand va merg el afara va merge sa culge prieteni nu-ti face grij.

| ralucutzica a răspuns:

Si eu am patit la fel.
1.Dai drumul afara mai des. unele pisici nu pot rezista in casa mult deaorece au nevoie afara.
2.Chear daca este mica ziua stai cateva minute cu ea pe afara, si las-o sa se obisnuiasca prin curte cu celelate animale, chiar daca se mai incaiera, asa sunt pisicile.

| Haney a răspuns:

Las-o sa umble pe afara.mai ales noaptea!

| pelivanvasil a răspuns:

Se crede greiere

| WhiteAndProud14 a răspuns:

Se numeste sindromul Manelo-Agitatus.
A ascultat de la tine o manea fara sa vrea si de aceea se agita asa.
Poate e indragostita si are un motan pe afara...

O sa-si revina ea.

| RyGoLeTa a răspuns (pentru WhiteAndProud14):

Sindromul Manelo-Agitatus? Esti tarerolling on the floor)

| ZuzuPlik a răspuns:

Asa sunt pisicile. miauna ca este mica. motanul meu inca are 3 ani si miauna continuu. nu te speria este normal pentru o mititica ca ea. succes.

| irina_8165 a răspuns:

Las-o noaptea afara laughing are nevoie de afectiunelaughing

| GumiFreeStyle a răspuns:

Pai uite:
1.Nu spun ca e imposibil sa fie in calduri dar e prea ciudat..eu nu am vazut nici o pisica incepand de la 6 luni sa faca asa ceva[e prea tanara eu stiu clar ca dupa un an]
2.Or avea si ea un motanel[nu neaparat umbla cu el daca e in calduriwinking]
3.De obicei si motanul face asa deci pe la 5 dim. ora de apel. laughing E din cauza casurpriseri e prea cald in casa si simte nevoia sa mai sa se racoreasca
-Ii place afara[ca oricarei pisici] si se duce lla joaca sau si-a gasit un loc foarte confortabil
-Se duce sa isi faca si ea nevoile si apoi mai sta pe afara sa se joace
....ect.

Sper ca te-a ajutat raspunsul meu big grin

| iuliaGirl11 a răspuns:

Păi da e în călduri laughing).
Nu glumesc.
Trebuie să o lași afară, pentru că pisica este un animal care se orientează mai bine în intuneric, noaptea și cred că e destul de mare ca să o lași peafară noaptea.

| Zulicious a răspuns:

Daca miauna noaptea si zgarie usa, inseamna ca are anumite nevoi pisicesti. Majoritatea pisicilor se trezesc in miez de noapte pentru nevoi. laughing

| argint321 a răspuns:

Hmm, mare problemalaughing o fi vazut vreun motanel dar lasa pisica. uh nu zgariihappy

| Cosmynelo10 a răspuns:

Poi de obicei, prin perioada asta e nu stiu ce, si se aduna multe mate la un loc, asa o fost si la mine acu o saptamana

| iann a răspuns:

Pisica mea are 3 ani si inca miauna fara motiv. Poate sa fie in calduri... dar din moment ce zgirie usa si nu se opreste pana nu ii dai drumul inseamna ca te cauta pe tine happy are nevoie de afectiune. Ai un pisicel mamos si rasfatat! happy

| roby2pac a răspuns:

Vrea si ea baieti happy

| MaRRyAuTsA a răspuns:

Eu cred ca e normal. Poate ea crede ca este timpul sa se imperecheze. O zi buna!

| Miihaelllaaa a răspuns:

Ea este asa, pentru ca este in calduri. Mai explicit? Pai, cum avem noi fetele problema lunara, asa au si pisicile. Am si eu pisica, si a mea are 3 ani. Dar daca vrei sa ii treaca, va trebui sa o castrezi. Si pisica mea facea inainte asa, si m-am speriat si eu la fel ca si tine, dar am fost la veterinar cu ea si acolo am aflat ce se intampla. Mai pe scurt, daca vrei sa nu mai faca asa, catreaz-o. S
Sper ca ti-am fost de ajutor :*. puppy dog eyes

| eusunteusituestitu20 a răspuns:

Si eu am 2 pisici.(masculi)Si ei fac la fel, pentru ca adora sa stea cu mine in camera si nu le place pe hol sau in baie.Incearca sa o lasi langa un pisoi sa vezi cum se comporta.Nu este prea mica..Stiu ca la varsta aceasta incepe sa...laughing).

| Teiu_Dan_1988 a răspuns:

E in calduri,si eu am avut o pisica zgaria usa, mieuna,vroia sa iasa din camera, ii dadeam drumul, dupa aia iar vroia sa intre, si vroiam sa dorm, avea chef de joaca, dar creca a ta e in calduri, si a mea a fost dar am dus-o la tara era prea urat, o bateam cu papucu la fund, asa ne-a zis un medic veterinar

| JacobD1 a răspuns:

In primul rand, pisica este inca mica si de asta se comporta asa pentru ca este inca "copil". E ceva normal pentru un animalut sa se comporte asa pentru ca acesta cauta joc si atentie.

| Larysa95 a răspuns:

Da e normal ca pisicuta sa faca asa ceva daca ai obisnuito tot inauntru...nu ii mai dai atata atentie si vz ce iasa:happy

| alex9021 a răspuns:

Poate din cauza ca nu ai castrato.Asa facea si a mea iar dupa ce am castrato s-a linistit.

| AngelxPXuxu a răspuns:

thinking e in calduribig grin

| Armand99 a răspuns:

Ori este in calduri, ori ii e dor de mama si in plus e pui, trebuie sa invete sa zgarie, sa muste sa se adapteze la viata

| Miha1703 a răspuns:

Si eu am 2 motani..si fac in fiecare seara asa. Vor afara sa se plimbi sau sa faca alte treburi

| Stefan12345678910 a răspuns:

Si ale mele faceau asa da le-am castrat

Răspuns utilizator avertizat
| Stefan12345678910 a răspuns (pentru ButterflyButterfly):

Motanii trebuie castrati la un moment dat ca o sa fuga dupa femele.Mie mi-au fugit pana acum vreo 2-3 ca nu i-am castrat iar femelele trebuie sterilizate pentru ca nu e bine sa nasca de multe ori