Întrebare recomandată | Marin3la a întrebat:

Salut,pisica mea are 6 luni, mereu miaună fără motiv,în fiecare seară,și zgîrîie ușa,pînă nu îi dau drumu nu se liniștește,și miaună mereu, anume seara, nuștiu ce să-i fac.E normal ca la această vîrstă s se comporte astfel? De la cîte luni e normal de fertilizat pisicile?

73 răspunsuri:
| eVobb a răspuns:

Las-o o noapte cu tine in camera si vezi daca mai face asa. Daca se aseaza mereu pe tine sa zic pe burta inseamna ca ai o problema cu burta.Se spune ca pisicile simt durerea stapanului si daca e asa las-o sa stea pe tine o anumita perioada de timp(cat vrea ea sa stea ) pentru ca te poate face bine

| AmyPink a răspuns:

Asteapta-te la pui de pisica, find ca e in calduri.

| stefybhey a răspuns:

Daca e singura ta pisica da e normal si motanul meu a facut asa si i-am adus alt motan sa aiba cu cin esa se joace

| LuaMaryLua a răspuns:

Buna! Pisica ta poate fi in calduri, dar daca-i asa eu zic sa nu-i dai drumul pe afara... Poati avea probleme grave cu ea mai tarziu. Acum ~5 luni, pisica nea a murit. Pe la 7 luni a avut prima fatare si cu timpul, ne putand sa o tin numai in casa in aceasta perioada, a fatat de mai multe ori. Ultima oara a fatat puiul mort si asta nu trebuie sa se intample la o pisica sanatoasa ori cat de barana ar fi ea. Am castrat-o deci! Datorita faptului ca a fatat de mica a avut complicatii la operatie si ceva s-a intamplat... nu s-a refacut si a murit! Alege un doctor bun care sa o castreze si fa asta cat mai repede!

| crolincik a răspuns:

De la 1 an.ar putea sa aiba niste probleme cu sanatatea sau ceva asemanator

| PatrickIuga a răspuns:

E sezonul imperecherii happy La fel faceti si voi femeile big grin

| irinavid a răspuns:

Eu cred ca simte nevoia sa se simta libera ca din cate ai spus are cateva luni de maturitate si cred ca le-a indeplinit.Sa nu-ti faci griji asa fac mai toate pisicile ca doar in varsta ei este cam matura.Nu-ti face griji!

| irinavid a răspuns:

Da e normal de la vreo 6-7 luni sa faca asta si da e normal

| ibracadabra a răspuns:

Pentru k ea vrea sa umble si poate pentru ca vrea la baie:pfundita?

| ralucutza19085 a răspuns:

Pai este in calduri! laughing
ar trebui sa te duci la farmacie si sa intrebi de niste pastile,! happy

| arcade a răspuns:

Ori e in calduri ori nu te mai suporta

| Sararu_Cornelia_1983 a răspuns:

Este in calduri. Dar daca nu te lasa sa dormi noaptea si miauna de nedescris? Ce faci? happy

| KatACrount a răspuns:

Crede ca e vara laughing