Las-o o noapte cu tine in camera si vezi daca mai face asa. Daca se aseaza mereu pe tine sa zic pe burta inseamna ca ai o problema cu burta.Se spune ca pisicile simt durerea stapanului si daca e asa las-o sa stea pe tine o anumita perioada de timp(cat vrea ea sa stea ) pentru ca te poate face bine
Daca e singura ta pisica da e normal si motanul meu a facut asa si i-am adus alt motan sa aiba cu cin esa se joace
Buna! Pisica ta poate fi in calduri, dar daca-i asa eu zic sa nu-i dai drumul pe afara... Poati avea probleme grave cu ea mai tarziu. Acum ~5 luni, pisica nea a murit. Pe la 7 luni a avut prima fatare si cu timpul, ne putand sa o tin numai in casa in aceasta perioada, a fatat de mai multe ori. Ultima oara a fatat puiul mort si asta nu trebuie sa se intample la o pisica sanatoasa ori cat de barana ar fi ea. Am castrat-o deci! Datorita faptului ca a fatat de mica a avut complicatii la operatie si ceva s-a intamplat... nu s-a refacut si a murit! Alege un doctor bun care sa o castreze si fa asta cat mai repede!
Eu cred ca simte nevoia sa se simta libera ca din cate ai spus are cateva luni de maturitate si cred ca le-a indeplinit.Sa nu-ti faci griji asa fac mai toate pisicile ca doar in varsta ei este cam matura.Nu-ti face griji!
Pai este in calduri!
ar trebui sa te duci la farmacie si sa intrebi de niste pastile,!
Este in calduri. Dar daca nu te lasa sa dormi noaptea si miauna de nedescris? Ce faci?