| alexandrupopescu22 a întrebat:

Am 17 ani si vreau sa merg la colindat, insă sunt prea mare pentru colindul " Am plecat sa colindam, domn domn sa inaltam "? Help me please, altul nu stiucrying(

10 răspunsuri:
| DrMihailoviciS a răspuns:

Neața!

În locul tău, nici nu prea aș mai merge la colindat! Adică... Ai 17 ani totuși, oamenii nici nu prea mai primesc!

Dar, încearcă O ce veste minunată!

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ti-au dai tuleile de mustata si cioc, atunci este bine sa nu mai mergi cu colindatul, precum copii mici.
Mergi cu "plugusorul" cu truple de oameni mari, adulti.

| Fatamuntilor a răspuns:

Mersul cu colindul vrea sa fie o traditie, vestea nasterii mantuitorului
Ai putea merge la rude, iar daca mergi in gasca cu colegii tai la parintii acestora (vor fi anuntati in prealabil). Primesti suc si prajituri.
Orice colind e potrivit e potrivit daca acepti ca mersul cu colindul e traditie si nu o faci neaparat pentru bani, si NU la toate casele la varsta ta.
Eu am mers cu colidul pana prin clasa a VI.

| Whitte a răspuns (pentru DrMihailoviciS):

Oamenii ar primi. Colindatori nu mai sunt. Mai apar unii pe la usi dar nuspun nimic. Doar asteapta banul. Pentru ce?

| Kufu95 a răspuns:

Poți să mergi cu colindul când doreşti, este un gest foarte frumos. Un simplu search pe google la versurile conlindelor şi ai rezolvat problema.

| Kufu95 a răspuns (pentru Whitte):

Ăia chiar nu merită.

| gabicoo a răspuns:

Te îmbraci în polițist local, aștepți grupurile de copii care umblă cu colindatul și îi întrebi dacă au autorizație de la primărie. Dacă nu au: 40% amendă din încasări. laughing

| DrMihailoviciS a răspuns (pentru Whitte):

Na, nu știu. Eu nu primesc,, cai,,

| Robert7262 a răspuns:

Salutare vărule! Păi la 17 ani trebuie să ți găsești chiar ceva de lucru, un job part time … Și tu vrei să te duci la colindat laughing? Nu are cine să te radă laughing)). Eu zic să te duci să ți aprinzi o țig și să te liniștești laughing)). Numai binewinking

| gllopel a răspuns:

E colinda clasica. Nu exista pentru copii si pentru adulti. Poti merge linistit.