Uitati ca stiu eu si sunt multi altii care stiu, dar nu au vrut sa spuna!
Urmati pasii pentru a fura chiar daca are cainele mancare!
1. Te duci la ferma unui vecin.
2. Apesi tasta "TAB".
3.Iti apare un dreptunghi galben.
4.Cu ajutorul sagetelelor, duci dreptunghiul galben acolo unde scrie "Friend's Farms".
5. Apesi tasta "ENTER".
6.Iti apare o fereastra cu mai multe obiecte.
7. Dai click pe caine, DAR NU APESI NICI "OK", NICI "X"!
8.Iei manusa neagra si furi.
9. Dupa ce ai terminat de furat, apesi "OK" sau "X".
10.Nu uita sa maresti imaginea ca sa poti vedea toata plantatia
Va aparea o Eroare la final dupa ce ati dat "x"sau OK dar asta nu cred ca incomodeaza pe cineva.
Succes la furat tuturor!
Ascunde cainele vecinilor. Apesi pe TAB ( la tastatura ) si iti va aparea un patrat galben care o sa fie in jurul obiectelor de la ferma. apesi in continu TAB pana ce patratul galben iti va fi in jurul cuv Fermele Prietenilor.( asta se afla in drept cu vecini. unde iti arata ca poti cauta vecini chiar deasupra.) dupa ce ti-a ajuns patratul acela pe scrisu acela apesi ENTER si iti va aparea un meniu. acolo apesi pe caine ca sa dispara si apoi incepi sa furi dar sa nu inchizi meniul acela... dupa ce ai term de fura apesi OK la meniu si ferma ti se va reincarca apoi mergi la alt vecin si ascunzi cainele cum ti-am zis eu. citeste bine instructiuniile ca o sa mearga... Funda?
Alyn2010
Poti fura, stai linistit!
1)Muti ora la pc cu 5 ore inainte
2)Intri la ferma prietenului de la care vrei sa furi
3)Apesi pe tab apoi pe sageti pana dai de chenarul galben la "Adauga prieteni"
4)Dai enter
5)Trebuie sa fie un caine, fata de la el dai pe ea/el
6)NU inchide fereastra, dar poti sa o trimiti intr'un colt unde vrei
7)Furi!
fundita:X
Pai caini is facuti pentru paza ei musca atunci cand vrei sa furi sau cand vrei sa pui plante sau gandaci... cand nu au mancare nu mai fac nimic din ceam zis mai devreme... fundita
Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine am caine si mi se fura iar eu daca fur de la altii care au caine nu pot adeci cand voi afla ceva iti voi spune ca si eu sunt la fel de derutata ca si tine
Pai si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine am caine si tot mi se fura si eu daca incerc sa fur de la altii nu pot deci sunt la fel de derutata ca si tine cand voi afla ceva iti voi spune
EU am caine si tot mi s-a furat cica exista diferite trucuri dar nu sunt inca trecute in magazin de unde il cumperi
Eu am furat de la alti cu caine si a mer am furat din fiecare 29
Hei unde e calendaru va rog spuneti
In legatura cu"daca cainele nu are mancare poti fura linistit", sigur ca poti, e un mic truc.intra la tine in gradina apoi dai la un vecin care are caine si mancare in bol, dar care are plantele facute deja, pe destop jos in dreapta e ceasul si data. dai pe el si schimbi cu o zi inainte. apoi poti fura linistit
nebunatica_2307 întreabă:
CosminKidd întreabă:
Bogdantatiana1401 întreabă:
george28demian11 întreabă:
stefanst2312 întreabă: