Eu furam asa schimbam data de la calendarul pc-ului si furam sqau apasam tab si sageata dreapta apoi ma plimbam cu sageata pana incadram unde scrie ferma prietenilor chestiile alea 2 apoi apasam entar mi se deschidea o fereastra apoi dadeai klik pe caine si apoi furai si pe urma dadeai enter
Deci
Daca cainele nu are mancare poti sa furi linistit.
Daca cainele are mancare, muti imaginea pana ajungi cu simboulul ala de la apa in dreptul plantei care vrei sa furi! apoi dai click pe planta respectiva(care vrei sa o furi) si dai click. o sa iti spuna ca te-a muscat cainele bla bla bla, si dai de multe ori asa si o sa vezi ca la un moment dat o sa furi, dupa ce ai furat, dai acolo sus la ferma mea sau my farm depinde cum ai in engleza sau in romana si iti da banii inapoi. Faza este ca ii faci bani si vecinului pe care il furi!
Si mai e o faza, daca vecinul are casa pusa pe plante! Dai click dreapta : Quality si dai low, dupa aia te duci pe alta ferma...si te intorci la ferma respectiva(care vrei sa iti dispara casa) si te duci si dai click dreapta quality si dai high si ti-a disparut casa. sper ca ai inteles. daca vrei iti las id-ul si mai vorbim fundita
E simplu sa furi cu caine la barn buddy eu joc de mult timp si am vazut cum se face dar mai erau si alte trucuri inainte nu cateva cum sunt aqu dar au disparut pentru ca cei care au creat barn buddy tot schimba versiunile pentru ca vad ca jucatorii tot gasesc aceste trucuri asa ca pentru a fura cu caine trebuie sa dai pe acea planta de mai multe ori pana aceasta se fura dar daca vrei ca banii sa nu-ti fie luati in timp ce dai da pe o planta apoi da pe iconita de la joc repede si nu iti va fura banii apoi jocul se va reincarca si tu continui astfel pana furi tot ce vrei. sper ca am fost de ajutor!
nebunatica_2307 întreabă:
CosminKidd întreabă:
Bogdantatiana1401 întreabă:
george28demian11 întreabă:
stefanst2312 întreabă: