| Alyn2010 a întrebat:

Cine stie cum pot sa fur la Barn Buddy V2 din gradinile celor care au caine?

121 răspunsuri:
| AleXxXandra a răspuns:

Daca cainele nu are mancare poti fura linistitlaughingwinking

| Antonik a răspuns:

...pai.prietenii mei nu au caini asa ca pot fura linistita...eu am auzit ca nu poti furasad de aceea exista cainii laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti fura doar daca cainele are bolul gol [fara pic de mancare in el]

| Cătălina_6063 a răspuns:

Pai caini is facuti pentru paza ei musca atunci cand vrei sa furi sau cand vrei sa pui plante sau gandaci... cand nu au mancare nu mai fac nimic din ceam zis mai devreme... fundita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EU am caine si tot mi s-a furat cica exista diferite trucuri dar nu sunt inca trecute in magazin de unde il cumperi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EU am caine si tot mi sa furat cica exista diferite trucuri dar nu sunt inca trecute in magazin de unde il cumperi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EU am caine si tot mi sa furat cica exista diferite trucuri dar nu sunt inca trecute in magazin de unde il cumperi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da calendarul cu o zii inainte si poti fura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da calendarul cu o zi inainte si poti fura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar unde se gaseste calendarul?

| ramy4ever a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine am caine si mi se fura iar eu daca fur de la altii care au caine nu pot adeci cand voi afla ceva iti voi spune ca si eu sunt la fel de derutata ca si tine love struck

| ramy4ever a răspuns:

Pai si eu sunt in aceeasi situatiesad ca si tine am caine si tot mi se fura si eu daca incerc sa fur de la altii nu potsad deci sunt la fel de derutata ca si tine love struck cand voi afla ceva iti voi spunewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu pot sa fur ccu un truc chiar daca are mancare cainelel vecinului meuhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am caine si tot imi furaaaaaaaacrying(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi s-a intamplat o chestie destul de interesantalaughing
O fata ca rugat sa am greija de ferma ei, si nu acum mult timp am vazut ca cineva ia furat din flori, din moment ce i.am pus mancarethinking Deci cred ca poti fura si cand are mancare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In legatura cu"daca cainele nu are mancare poti fura linistit", sigur ca poti, e un mic truc.intra la tine in gradina apoi dai la un vecin care are caine si mancare in bol, dar care are plantele facute deja, pe destop jos in dreapta e ceasul si data. dai pe el si schimbi cu o zi inainte. apoi poti fura linistit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai merge cu ceasul laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da asa e se fura si atunci cand ai caine... Iata cum se face:trebuie sa intri pe gradina celui de la care vrei sa furi si dupa schimbi data la calculator, dupa iti apare cainele flamand si asa furi, sa stii ca nu merge tot timpul dar de cele mai multe ori functioneazahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai merge cu ceasul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

winkingnu mai mere faza cu ceasu.imi da err.winkingalte trucuri stiti?:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum nu mai se poate furastraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

( schimbi data si poti fura ) numai merge faza cu asta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faza cu data in fine ...eu am vazut recent cineva o furat si cu caine cu mancare cu toate ca nu se mai poate angry

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu sa fur da de ce sa va zic?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in aceasi situatie

| Southwind a răspuns:

Nu mai merge cu data dar totusi am vazut ca cineva mi-a furat chiar si asa. E alt truc pe care nu-l stiu si mi-ar placea sa il aflu.big grin Nu stie nimeni care e faza?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti fura si daca ai cainewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate fura foarte usor si daca ai cainerolling on the floor. si are si mancarehee hee.

| Roxy_6611 a răspuns:

Vor ziceti`mi si mie. vreau sa fur de la cel care are caine.plswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte simplu