...pai.prietenii mei nu au caini asa ca pot fura linistita...eu am auzit ca nu poti fura de aceea exista cainii
Pai caini is facuti pentru paza ei musca atunci cand vrei sa furi sau cand vrei sa pui plante sau gandaci... cand nu au mancare nu mai fac nimic din ceam zis mai devreme... fundita
Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine am caine si mi se fura iar eu daca fur de la altii care au caine nu pot adeci cand voi afla ceva iti voi spune ca si eu sunt la fel de derutata ca si tine
Pai si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine am caine si tot mi se fura si eu daca incerc sa fur de la altii nu pot deci sunt la fel de derutata ca si tine cand voi afla ceva iti voi spune
In legatura cu"daca cainele nu are mancare poti fura linistit", sigur ca poti, e un mic truc.intra la tine in gradina apoi dai la un vecin care are caine si mancare in bol, dar care are plantele facute deja, pe destop jos in dreapta e ceasul si data. dai pe el si schimbi cu o zi inainte. apoi poti fura linistit
Nu mai merge cu data dar totusi am vazut ca cineva mi-a furat chiar si asa. E alt truc pe care nu-l stiu si mi-ar placea sa il aflu. Nu stie nimeni care e faza?
nebunatica_2307 întreabă:
CosminKidd întreabă:
Bogdantatiana1401 întreabă:
george28demian11 întreabă:
stefanst2312 întreabă: