| jedi a întrebat:

Credeti ca va fi sfarsitul lumi in 2012? se spune ca au descifrat astia niste manoscrise Egiptene in care scrie ca in 2012 va fi sfarsitul lumi cauzat de niste savantzi. amu in 2008 sa facut experimentul acela care zice ca daca esueaza in timp de 4 ani se formeaza o gaura neagra. asta fiind tot in 2012. mai se zice ca tot in 2012 va fi si un cutremur seismic. si mai erau cateva coincidentze in legatura cu 2012 dar nu mi le reamintesc. oricum cica criza financiara va tine pana in 2011 pe plan global. cu un an mai repede de "sfarsitul lumi". ce credeti? va fi sau nu?

Răspuns Câştigător
| Wtf9000 a răspuns:

Eu nu cred, eu sper ca va fi. Sunt mai multe variante cum ca s-ar termina, dupa mayasi, al 4-lea ciclu. Dar ce mai conteaza cum, daca tot se termina...

205 răspunsuri:
| DiDi a răspuns:

Doar Dumnezeu va sti cand se va sfarsi totul. El a creat aceasta lume, el ne-a creat, asa ca doar el stie cand se va si sfarsit.

| mariusres a răspuns:

Oare de ce tocmai oamenii cu 7 clase si care habar nu au sa scrie tot aduc aminte de magariile cu sfarsitul lumii?

| mariusres a răspuns:

Pai atunci, jedi, te intreb si eu pe tine :ce se va intampla in 2010 toamna(probabil vor cadea niste frunze din copaci.), ce se va intampla in 2752 primavara sau ce se va intampla pe 16 octombrie 2009? Hai raspunde, sa te aud ce zici happy

| gabrielutzu a răspuns:

Daca ai 7 clase sau trei facultati, tot prost mori.

RaduCiocan
| RaduCiocan a răspuns:

A mai fost odata in 99-2000 acelasi balamuc.
Superstitii, superstitii, superstitiiwinking

| andi a răspuns:

Chiar daca va fi, vei trai sa ne spui si noua? a fi sau a nu fi... ce-o vrea Dumnezeu

| simpluEu. a răspuns:

Nu prea cred asta...cred doar ca in 2012 va fi o mare schimbare... dupa cate ziceau si cei 7 profeti...in sfarsitul lumii nu cred... dar in schimbare cred...sunt semne destul de clare.

| ema_7550 a răspuns:

Eu am citit de curand o carte cu prezicerile lui nostradamus...omul asta ne-a vazut existand pe pamant pana prin 2500 apoi mutandu-ne in alt sistem solar..prefer sa-l cred pe elbig grin

| ema_7550 a răspuns:

Dc conteaza atat de mult ce se va intampla? oricum nimeni nu ne va raspunde exact.asa ca mai bine traieste clipawinking

| GeorgiSiAtat a răspuns:

Nu dar r posibil sa trekum in alta dimensiune.a4a.

| anachida a răspuns:

Salut! Oameni buni, spiritual vorbind, stiti care este sfarsitul lumii pe pamant? Sfarsitul bunatatii, sfarsitul iubirii catre toti si toate, sfarsitul apropierii intre oameni, sfarsitul credintei, sfarsitul invataturii,... sfarsitul sperantelor... O zi buna tuturor!

| jedi explică:

Pentru ca oameni aia cu 7 clase poate is curiosi ce si cum se va intampla in 2012-le ala. sunt intrebari foarte stupide pe site, nu pot spune ca astai chiar o intrebare stupida. sau vreo magariie.

| jedi explică:

Ba cristi. sti ce? las-o balta. no zis nimeni ca in 27 toamna va fi ceva. pe cand in 2012 sa zis ca va fi ceva. si cu ce te deranjez ca sunt interesat de ce s-ar putea intampla. si oricum sa zicem ca dintr-o simpla coincidentza chiar va fi. probabil ca noi fi avut eu sau cei care or zis, dreptate. desi tot tziai inghite limba si ai regreta pasivitatea ta

| jedi explică:

Pai nici eu nu am 7 clase. sunt a 10-a la liceu dar marog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca va fi precum sfarsitul din 2000... oricum eu stia de un klendar ceva al mayasilor cred, care prevestea asta o schimbare globala nicidecum de anumite manuscrise dar poate gresesc, sunt multe tari cu arme nucleare, poate ala ar fi sfarsitul caci oamenii sunt imprevizibili si agresivi k rasa, oricum d'abia astept filmul 2012 care trebuie s'apara big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ee mai Maria, este imposibil sa ne mutam in alt sistem solar si sa mai traim, poate in bucatele in urma vreunui eveniment apokliptic big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jedi, daca vrei da-mi e-mailul tau in privat si iti trimit cate ceva despre 2012. Este bine sa fii informat ca sa iti faci o idee! Si eu am citit multe despre asta si chiar nu am 7 clase happy am oaresce studii. Esti ardelean jedi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se stie niciodata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca in 20012 va fi sfarsitul lumi nu mai dumnezeu stie cand va fi sfasitul lumiii eu am citit in biblie ca in 20030 va fi sfarsitul lumiiiii si in 20012 va fi cutremur
nu stit cand e sfarsitu lumiii nimeni nu stie cand va fi sfarsitu lumiii cititi biblia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numa Dumnezeu stie cand va fi sfarsitul lumi ca daca va cadea un **** din avion sa nu zici ca i meteorit si ca i sfarsitul lumi.si nu cred in asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca va veni, dar nu sunt sigur ca in anul 2012.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ce spun oameni stiinta, si eu cred biblia atat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca va veni o planeta gigantica si va opri LUMINA SI CALDURA si plantele vor muri la fel sianimalele iar noi vom muri de foame!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred, dumnezeu stie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca nu va fi in 2012 sfarsitu lumii.ci mult mai tarziu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo Jedi te felicit pentru intrebare nu prea as crede sa fie in 2012 dar odata va fi nimeni nu poate sti nu mai Dumnezeu cristi caracal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca va fi totul bine si sfirsitul luminu va fi niciodata, petru ca dumnezeu nu pentru asta a creat pamintul ca apoi sal distruga!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa e eu nu cred ca sfarsitu lumi vine in 21 decembrie 2012 da ce *** astia stie cand da DUMNEZEU sfarsitu lumi poate fi si maine si gata cand vine vine da sigur nu va veni in 21 decembrie 2012