| jedi a întrebat:

Credeti ca va fi sfarsitul lumi in 2012? se spune ca au descifrat astia niste manoscrise Egiptene in care scrie ca in 2012 va fi sfarsitul lumi cauzat de niste savantzi. amu in 2008 sa facut experimentul acela care zice ca daca esueaza in timp de 4 ani se formeaza o gaura neagra. asta fiind tot in 2012. mai se zice ca tot in 2012 va fi si un cutremur seismic. si mai erau cateva coincidentze in legatura cu 2012 dar nu mi le reamintesc. oricum cica criza financiara va tine pana in 2011 pe plan global. cu un an mai repede de "sfarsitul lumi". ce credeti? va fi sau nu?

Răspuns Câştigător
| Wtf9000 a răspuns:

Eu nu cred, eu sper ca va fi. Sunt mai multe variante cum ca s-ar termina, dupa mayasi, al 4-lea ciclu. Dar ce mai conteaza cum, daca tot se termina...

206 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si de unde sti tu ca daca sfarsitul lumi nu e in 2012

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da se schimba tot si intram in alta dimensiune dimensiunea a 5a

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma acu chiar daca ar fi numai sa fie repede ca nu vreau sa mor in chinuri asa ca pregatitiva ca nu se stie niciodata fiti mai buni si poate no sa se intample.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 16 ani si cred ca vine sfrsitul lumi asta se vede

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mmmmm Tot ce se poate, oricum o schimbare radicala nu near face face rau, pentru ca am devenit rai egoisti si neam putea numi besti, am pierdut aceea ce ne am numi UMANI. Pling pentru frati si surorile mele, am ramas orbi si avem totii sufletele perdute...si sper ca intr-o ziiiii rasa umana o sa fie din nou umana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca sf lumi va fi in 2012

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cartile spun tot asa dar acum sa vedem eu nu vreau sa se intaimple asa ceva dar oameni sunt rai si deavoli umbla peste tot in afara de biseric si IMPARATIA LUI DUMNEZEU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu un avion sa yburam de pe terra si dupa deyastru sa ne intoarcem

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu va fi sfarsitul lumi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca va fi vreodata sfarsitul lumi.In ultimi ani au mai fost vreo cateva ma rog eu zic ca e doar o vorba ce se va auzi mereu. Schimbari pot fi multe, se parea ca va fi o schimbare cu clima si toate fenomenele astea dar niciodata nu se stie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. logiik. dumnezeu da cand vrea el sfarsitul lumii.nu cand cred ei. daca dumnezeu vrea da din deget si gta si azi se poate intampla.deci parerea mea este ca NU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi nu putem sti totul este lasat de la Dumnezeu deci numai el stie cand va fi sfarsitul...***

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sper si cred ca nu vine in 2012 caci dumnezeu a spus sa nu ne gandim la moarte ci sa ne traim viata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu nu prea cred ca va fi sf lumi da si cred si nu cred deci e intre am vazut in atlas cred doar cred ca sf lumii va fi peste 30 miliona ani cum a zis si ala Dumnezeu a fazut planeta sa aiba copii nu a facut-o sa o distruga dac Dumnezeu va fi bun cu noi si crezand in el ca sa sa eu cred in tot ce e sfant deci dumnezeu nu a creat-o s-o distruga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred asta stie numai d-zeu...sintem foarte rai meritam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Poi mai treaba e ca nu stiu daca v-a fii eu nu stiu eu imi doresc sa nu fie dar nu se stie nu pot sa zic nici ca va fi nici ca nu va fi. Deci nu stiu. Eu Imi doresc sa nu fie tu cum iti doresti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu dar este foarte aproape semnele care se vad e clar nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu frate dar tot va veni sfarsitul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va fi nici un sfarsit numai Dumnezeu stie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, eu stiu cand e sfarsitul! candva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfarsitul lumi va fi cand vrea domnul nostru ISUS HRISTOS

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfarsitul lumi va fi cand vrea domnul nostru ISUS HRISTOS

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pre cred desi sunt superstitioasa vremea e naspa si innorat si pare ca vine sfarsita lumi dar sper ca nu mai am multe planuri pentru. viata asa ca vom vedea in 2012 da ve veni. ar fi misto ca e ceva supranatural dar si naspa ca murim cu toti. macar stiu ca murim cu toti si nu numai eu. am auzit ca in 2012 va cadeaun meteorit pe pamant si de asta sunt sigur, uitati-va pe situl lui NASA si veti vedea oricum sper ca va fi bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai fratilor asta cu sfarsitul lumi e cam neclar. uni zic intr-un fel alti intr-un fel e totul o nebunie dar eu cred ca 50%da se va sfarsi sau totul o va lua de la inceput iar 50%sunt contra pentru ca nu se stie pana la fata locului. oricum ceva se va petrece odata si odata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred in prosti dinasrea nimeni niciodata nu va sti cand ii sfarsitu luni... sfarsitu limi va fi cand Dumnezeu va vrea! Eu asa cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jedi mai citeste biblia si pai mai vorbeste ok loredana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jedi mai citeste biblia si pai mai vorbeste ok loredana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se sti e sigur dar se poate
cum este scris in biblie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns: