Scrie numele pe Google, poate o gaseste inscrisa pe vreun site. Mai poti sa o cauti pe Hi5, e un site cu poze, in care sunt foarte multi utilizatori, ai sanse mai mari sa gasesti acea persoana pe Hi5, eu mi-am gasit colega de banca din generala asa, avand in vedere ca m-am mutat de multa vreme din acel oras.
Daca ii cauti un site poti sa scrii pe google numele, dar daca vrei sa ii afli adresa si nr de tel intra in cartea de telefoane de pe net
Il cunoste cineva pe URSU ANDREI Cristian din deva?
A stat in Spania(San Sebastian) timp de 4-5 ani... a vn apoi acasa in Deva din cauza unui accident suferit! Va rog din suflet ajuta-tima sa il gasesc poate cine stie il cunoste cine...(andreia_dan20 este idul meu) va multumesc!:X
Buna ma numesc Andrea Dan...
am si eu o rugaminte cine il cunoste pe URSU ANDREI CRISTIAN din DEVA... a fost in Spania 4-5 ani(in San SEBASTIAN) acum a vn acasa in Deva din cauza unui accident ff grav pe care l-a suferit! cine il cunoaste dupa nume va rog din suflet sa ma contactati pe idul de messenger andreia_dan20 va multumesc!
Si eu caut o persoana.se numeste ciornohal marinica si este din hunedoara/ petrila. a fost prin italia si acu nu mai stiu nimic de el. rog pe cine stie sa ma contacteze la blondeana24 id mess
Si eu caut o veche prietena Ilie carmen alexandra din galati...imi este tare dor de ea.acum are cam 23 de ani e de-o seama cu mine, a plecat prin clasa a 2-a din otopeni.mersi
Dunu întreabă:
iulianmentol întreabă: