Scrie numele pe Google, poate o gaseste inscrisa pe vreun site. Mai poti sa o cauti pe Hi5, e un site cu poze, in care sunt foarte multi utilizatori, ai sanse mai mari sa gasesti acea persoana pe Hi5, eu mi-am gasit colega de banca din generala asa, avand in vedere ca m-am mutat de multa vreme din acel oras.
Sunt aproape 30 de ani de cind n-am mai vazut-o pe verisoara mea.Cum as putea sa o gases? Stiu doar numele si satul unde s-a nascut an copilarie.Acum este casatorita dar nu stiu unde locuieste si cati copii are.Din ceva informatii ar locuii in jud.Neamt dar nu stiu localitatea si numele de fam.Asimioneseidoina
Si eu caut o persoana. Un baiat in varsta de aproximativ 25 de ani. Numele sau este Iliescu Cristian si pe mama sa o cheama Iliescu Liliana (numele de fata). ea s-a recasatorit si probabil si-a schimbat numele insa nu stiu daca si baiatului i-a schimbat numele. Ea era din Bucuresti (statea pe Constructorilor sau ceva de genul). Cine poate sa-mi ofere informatii va rog contactati-ma la adresa denisse217@yahoo.com (messenger sau mail)
Este foarte greu.Dar in cazul in care,persoana respectiva este inregistrata pe anumite site-uri o poti gasi.(ca de exemplu netlog, hi5, blogg...etc)Bafta!
Sh eu vreau sa gasesc pe cineva.sta in brasov sh numele lui este sorinstiu doar ca are o sora gaby mai mare decat el sh un frate alin mai mic, id meu este newbronzinggirl, in caz de ceva bye
Am uitat sa mentionez ma cheama madalina sh noi 2 ne intalneam in vacanta de vara la bunici undeva prin moldova
Buna,am si eu o intrebare daca se poate, cum pot sa dau de un baiat Litoiu Ilie din Slatina jud. Olt am incercat cu toate posibilitatile, ma poate ajuta cineva? va multumesc!
Buna ziua caut o fata pe nume ELENA sta inBUCURESTI mai exact pe strada. miahi eminescu numarul nu il mai stiu cine o cunoaste sa ma contacteze va rog fumos
Si eu caut aceasta persoana. daca dai cumva de el da-mi un telefon 0720310717
Al meu este Hrisca Iustin nu-l gasesc, vreau sa fac cunostinta cu el neaparat!
Va rog daca stiti anuntatima pe adresa de facebook : asminacoroama, adresa de mess : asminacoroama. Si daca unu dintre membrii TPU-ului este Iustin doresc sa imi fie prieten pe messinger! MS MS mult! ♥♥ :*
Eu sunt din Tîrgu-Jiu, și caut doi frații născuți acum aproximativ 40-50 ani în urmă. Tatăl meu era născut în Bacău îl cheamă Preda Pavel si a avut din prima căsatorie 2 fii pe care ii caut. Nu stiu unde as putea sa ii gasesc se numesc Preda Cristian si Preda Dănuț. Cred că se află tot ăn Bacau. Daca cineva afla mai multe detalii vă rog contactati-mă pe id de messengers: daniel_daniel161 sau email daniel_daniel161@yahoo.com.multumesc frumos.
Caut prietenii de familie din Galati, Maricica siCostel Timofte sau Demofte au doua fete Carmen si Mirela.Nu mai stiu unde sai mai caut... poate sau mutat din Galati
Dunu întreabă:
andrei12344 întreabă: