lolita
| lolita a întrebat:

Cum pot gasi o persoana in internet doar dupa nume?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie numele pe Google, poate o gaseste inscrisa pe vreun site. Mai poti sa o cauti pe Hi5, e un site cu poze, in care sunt foarte multi utilizatori, ai sanse mai mari sa gasesti acea persoana pe Hi5, eu mi-am gasit colega de banca din generala asa, avand in vedere ca m-am mutat de multa vreme din acel oras.

264 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cauta la paginialbe.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta incerc sa aflu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As dori sa o gasesc pe sora mea panait iuliana nascuta in fetesti mie tare dor de ea nu am vazut-o de vreo 17 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

incearca a cauta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caut o persoana pavel florentina din voluntari
cine stie despre ea asta este id cristina_davidesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Calin alberto mohamad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu o caut pe Elodia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va rog ajutati-ma imi caut fratele il gheama simion bogdan catalin e din jiana \turnu severin pe tata lui il cheama simion marin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sieu imi Caut Baiatu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum pot sa gasesc un prieten in germania

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu doar dupa nume ci si dupa e-mail si poti sa scrii dupa numele acelei persoane " .hi5.com sau c siteuri d socializare mai sunt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caut o persoana pe nume udrescu albu din bucuresti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O pot gasi dupa actul de identitate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt aproape 30 de ani de cind n-am mai vazut-o pe verisoara mea.Cum as putea sa o gases? Stiu doar numele si satul unde s-a nascut an copilarie.Acum este casatorita dar nu stiu unde locuieste si cati copii are.Din ceva informatii ar locuii in jud.Neamt dar nu stiu localitatea si numele de fam.Asimioneseidoina

| Atharia a răspuns:

Si eu caut o persoana. Un baiat in varsta de aproximativ 25 de ani. Numele sau este Iliescu Cristian si pe mama sa o cheama Iliescu Liliana (numele de fata). ea s-a recasatorit si probabil si-a schimbat numele insa nu stiu daca si baiatului i-a schimbat numele. Ea era din Bucuresti (statea pe Constructorilor sau ceva de genul). Cine poate sa-mi ofere informatii va rog contactati-ma la adresa denisse217@yahoo.com (messenger sau mail)

| Maaryyneelaa a răspuns:

Este foarte greu.Dar in cazul in care,persoana respectiva este inregistrata pe anumite site-uri o poti gasi.(ca de exemplu netlog, hi5, blogg...etc)Bafta!

| madutza_5192 a răspuns:

Sh eu vreau sa gasesc pe cineva.sta in brasov sh numele lui este sorinblushingstiu doar ca are o sora gaby mai mare decat el sh un frate alin mai mic, id meu este newbronzinggirl, in caz de cevahappy byetongue

| madutza_5192 a răspuns:

Am uitat sa mentionez ma cheama madalina sh noi 2 ne intalneam in vacanta de vara la bunici undeva prin moldovahappy

| monik_2742 a răspuns:

Buna,am si eu o intrebare daca se poate, cum pot sa dau de un baiat Litoiu Ilie din Slatina jud. Olt am incercat cu toate posibilitatile, ma poate ajuta cineva? va multumesc!

| cryss24 a răspuns:

Buna ziua caut o fata pe nume ELENA sta inBUCURESTI mai exact pe strada. miahi eminescu numarul nu il mai stiu cine o cunoaste sa ma contacteze va rog fumos

| georgi6739 a răspuns:

Scrie numele pe google sau yahoo

| DanY_9047 a răspuns:

Foarte simplu' scrii pe goole numele si poate l-ai gasi.>)

| Galea_Alin_1988 a răspuns:

Ianosiu Mihai din Avrig

| Dutzy_Vlad_1981 a răspuns:

Andrei raluca husi corni

| SORINGABOR a răspuns (pentru anamaria_5565):

Si eu caut aceasta persoana. daca dai cumva de el da-mi un telefon 0720310717

| ssiss a răspuns:

Al meu este Hrisca Iustin nu-l gasesc, vreau sa fac cunostinta cu el neaparat!
crying crying Va rog daca stiti anuntatima pe adresa de facebook : asminacoroama, adresa de mess : asminacoroama. Si daca unu dintre membrii TPU-ului este Iustin doresc sa imi fie prieten pe messinger! MS MS mult! ♥♥ :*

| Daniel_Preda_1980 a răspuns:

Eu sunt din Tîrgu-Jiu, și caut doi frații născuți acum aproximativ 40-50 ani în urmă. Tatăl meu era născut în Bacău îl cheamă Preda Pavel si a avut din prima căsatorie 2 fii pe care ii caut. Nu stiu unde as putea sa ii gasesc se numesc Preda Cristian si Preda Dănuț. Cred că se află tot ăn Bacau. Daca cineva afla mai multe detalii vă rog contactati-mă pe id de messengers: daniel_daniel161 sau email daniel_daniel161@yahoo.com.multumesc frumos.

| Diminenko_Inna_1984 a răspuns:

Caut prietenii de familie din Galati, Maricica siCostel Timofte sau Demofte au doua fete Carmen si Mirela.Nu mai stiu unde sai mai caut... poate sau mutat din Galati

| Parnica_Leonid_1963 a răspuns:

Leonida magica din cindesti buzau

| Bodyart_Fine_1976 a răspuns:

Si eu caut pe cineva

Întrebări similare