lolita
| lolita a întrebat:

Cum pot gasi o persoana in internet doar dupa nume?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie numele pe Google, poate o gaseste inscrisa pe vreun site. Mai poti sa o cauti pe Hi5, e un site cu poze, in care sunt foarte multi utilizatori, ai sanse mai mari sa gasesti acea persoana pe Hi5, eu mi-am gasit colega de banca din generala asa, avand in vedere ca m-am mutat de multa vreme din acel oras.

264 răspunsuri:
| Sweeetye a răspuns:

Si eu imi caut tatăl de foarte mult timp dar nu îl găsesc. daca îl știe cineva pe Hagi Cristi va rog sa imi spuneti.

| Viorel_Dosbos_1991 a răspuns:

Buna ziua imi caut si eu tatal este din petrosani il cheama dobos viorel ...va rog daca il stie cineva sa-mi zica pe id paicu.ionut multumesc

| silviu2011_1523 a răspuns:

Poti sa cauti pe siteul asta http://www.mfinante.ro/agentinume.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu o caut pe mama prietenului meu o cheama Stranculenco Elena Daniela, e blonda, creata cu ochii albastrii si mica de statura. Are in jur de 36 de ani si locuieste prin 23 august comuna pantelimon. Mai multe nu stiu dar acum e posibil sa se fii recasatorit. Va rog mult daca stiti ceva ajutati.ma

| Eugen_Constantin_1969 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dat de Tiberiu? cred ca il cunosc.

| FlorinUPT a răspuns:

Poti intra pe www.nume-persoane.ro si sa cauti acolo. Poti lasa un mesaj persoanelor cu numele cautat...

| Mihaela_Bebe_1976 a răspuns:

Buna ma numesc bebe si caut si eu o fosta prietena numele ei de fata mihaela codreanu locuia ac 15ani an urma an Bucuresti sectorul 1.pe str.pecetei va rog daca are cineva info serioase si ma poate as. pentru ca.ci de 2ani nu a-mi mai pot gasi linistea si somnul noptile.

| Porumb_Marius_1972 a răspuns:

Il caut pe Pupăză Radu din Vrancea fost șofer la Galați pe autobuz are cam în jur de 65 de ani

| FlorinUPT a răspuns:

Pe www.cautapersoane.ro ai incercat?

| Pascariu_Maria_1989 a răspuns:

Caut pe cineva de 10 ani eu am acum 25 se cheama valeanu ionel si stiy doar cai din lugoj era inginer in 19888 1989 la tecsile stiu ca desena si ca acum trebuie sa aiba vreo 55 56 ani cine il cunoaste multumesc

| Ionel_Raita_1977 a răspuns (pentru anonim_4396):

Maria Anheli

| yulian77 a răspuns:

Caut de 15 ani o fata pe nume Irina Buruiana, asa se numea atunci, acum nu stiu e posibil sa se fi casatorit si sa si fi schimbat numele pentru ca nu am gasit-o.Atunci era blonda, creata, cam 1, 74, ne am cunoscut pe un autocar in timp ce ne intorceam din Italia. daca stie cineva ceva de ea sau o cunoaste, va rog scrieti-mi la aceasta adresa ioan_yulian@yahoo.com

| Dascalu_Florentina_1982 a răspuns:

Va rog sa imi spuneti daca dl James Mason este nascut pe 11.11. 1978

| Игнатьева_Лилия_1963 a răspuns:

Gigi din Iasi, fostul lucrator al fabricii de tutun anii 1995-1996.

| Игнатьева_Лилия_1963 a răspuns:

Gigi din Iasi, lucrator al fostei fabrici de tutun anii1995-1996.

| Cati_Teodorescu_1963 a răspuns:

Pandelica curte de Argeș Băiculești

| FcRb_ANdrew_1991 a răspuns:

Caut si eu o femeie Aurel Monica Lucia, de o saptamana nu stiu abosult nimic de ea, doar atat am primit ca mesaj: nu ma mai cauta adio, fara nici un motiv, tinand cont ca locuiam impreuna, este din bacau, varsta 30 ani inaltime 1, 75 65-70 kg, va rog cei care ma pot ajuta sa o gasesc sa ma caute pe Facebook, pe skype la id pglandrew, multumesc sau la adresa de email pglandrew@yahoo.com

| Deniss_Florian_1981 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum gasesc un prieten e plecat de 30 de ani an america stiu doar numele lui

| semarsmr a răspuns:

Nu pot sa ma gasesc pe internet

| Ionel_Florentin_1988 a răspuns:

Drăghici Constantin

| Ionut_Dica_1978 a răspuns:

Caut pe cumnata mea muresan angela din tonciu jud mures mama ei muresan maria a fost la orfelinatsi nu mai stim nimic de ea

| Ginghina_Corina_1974 a răspuns:

Mioara Galati

| Gheorghe_Florin_1976 a răspuns:

Pentru statele unite, poti folosi https://www.truthfinder.com

| GorbanescuDan a răspuns:

Marita otilia

Întrebări similare