lolita
| lolita a întrebat:

Cum pot gasi o persoana in internet doar dupa nume?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie numele pe Google, poate o gaseste inscrisa pe vreun site. Mai poti sa o cauti pe Hi5, e un site cu poze, in care sunt foarte multi utilizatori, ai sanse mai mari sa gasesti acea persoana pe Hi5, eu mi-am gasit colega de banca din generala asa, avand in vedere ca m-am mutat de multa vreme din acel oras.

264 răspunsuri:
| Magdalena_Bizic_1975 a răspuns:

Moise Alexandru-Constantin Kelvin

| AnneMarie95 a răspuns:

Caut si eu o persoana e foarte important va rog frumos daca ma puteti ajuta Hagi Cristian.Va rog mult de tot este foarte importanta

| AnneMarie95 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca il cauti pe Florin Simion il gaseai acum vreo 4 zile la poarta alba ca a fost arestat vreo 2 luni pentru talharie si a iesit dar in urma lui a lasat un baiat nevinovat pe care l-a invinuit.

| LolitaLove a răspuns:

Ionut turnu magurele 17 ani ochii verzi par brunet scund! va rog daca il cunoaste lasati o adresa de mesinger sau facebook

| Extensii_Maria_1976 a răspuns:

Buna caut si eu pe sora mea dragnea dorina cred ca locuieste in ramnicu valcea a fost crescuta la leaganul de copii din slatina. mama ei se numeste dragnea ioana. este fata tatalui meu si sora mea nu am avut ocazia sa o cunosc nici eu nici el ar avea 34 de ani acum si probabil este maritata va rog din suflet sa ma ajutati sa o gasesc!

| alexpop95 a răspuns:

Caut o persoana pe num Timofte Marius Constantin parca din Piatra Neamt... e tatal meu si vreau sa il cunosc.Cine il cunoaste ma poate contacta la gamba_mafiotu1@yahoo.es

| Robert_Marian_1990 a răspuns:

Buna caut si eu o persoana de 22 de ani stiu ca numele de domnisoara este de lazar mariana si locuia in com branistea di jud Galati cine ma poate ajuta sa imi scrie pe adresa de e-mail victorpopa83@gmail.com va rog fara glume doar daca stiti ceva sa ma anuntati daca nu nu va mai chinuiti va multumesc

| Stefan_Adina_1994 a răspuns:

Cabaroiu Mihai.

| Kroser a răspuns:

Caut o fata pe nume Cristina-Maria Clim sau pe sora ei Nicoleta Clim. Stie cineva de ele? _.

| Holota_Constantin_1993 a răspuns:

Nicu popescu

| Holota_Constantin_1993 a răspuns:

Nicu Octavian Popescu

| Puya_Bug_1991 a răspuns:

Cum pot sa gasesc o persoana

| Denis_Tatari_1993 a răspuns:

Sava alex

| Denis_Tatari_1993 a răspuns:

Sava_alex91

| Georgeta-daniela_Georgescu_1973 a răspuns:

Sandu livia Bucuresti

| xboxbox a răspuns:

Pipl.ro

| biby250 a răspuns:

Frate si eu caut o persoana si ii stiu doar numele si unde lucreaza. vreau sai gasasc numarul de tel. si incerc toate numerele de telefon posibile. Dar totus miar pare bine sa ma ajute cineva

| biby250 a răspuns (pentru Robert_Marian_1990):

E cumva blonda, cu ochi verzi, slabusa?

| Predoiu_Mihaela_1978 a răspuns:

Am incercat pe fb dar nu sunt sigura ca au cont. in special imi caut sora pe care nu am cunoscut-o inca

| Marian_Purcel_1983 a răspuns:

Cum as putea sa gasesc o persoana care nu are internet si sta in provincie pe retelele de socializare nu am putut sa o gasesc

| Sburlea_George_1975 a răspuns:

Cum pot gasi o persoana care stiu ca locuieste in Galati

| Ionita_Mary_1954 a răspuns:

Am pus o intrebare si asteptam un raspuns?

| Oana_Gherghe_1988 a răspuns:

Buna ziua am vazut ca sunt multe persoane care cauta pe cineva... imi incerc si eu norocul aici caut pe MAIER CONSTANTIN si pe verisoara mea ALEXANDRA din pacate numele ei de familie nu il mai stiu stiu doar ca au locuit pe strada onisifor ghibu daca ii cunoaste cineva va rog sa ma contactati

| stefanmihaela a răspuns:

Salut caut si eu o fosta iubita se numea codreanu mihaela stiu doar ca locuia anzona piata pajura Bucuresti noi si ca mai avea o sora mai mare gaby si anca o sora mica Elena

Caut si eu o fata din cartierul pajura Bucuresti noi se numea codreanu mihaela si avea doua surori gaby si Elena

| Rusu_Adela_1975 a răspuns:

Caut un prıeten dan galatı pe numele de sandel a stat ın tıglına1

| stefanmihaela a răspuns (pentru Milk Swan):

Da de unde sti ai info desp ea sp te rog?

Caut si eu o fata? pe numele de mihaela codreanu locuia an cartierul pajura buc noi sect 1.

| Rusu_Adela_1975 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu sant ın turcıalaughing

| Rusu_Adela_1975 a răspuns:

CAUT PE SANDEL DAN GALATI ARE 42-43 DE ANI nu l-am vazut de 13 anı ınaınte statea ın tığlına 1 sı lucra ın combınat adelarusu@hotmail.com

Întrebări similare