Iti dau eu un cont de GM da-mi un mesaj privat sa iti pot pune regulile jocului.
Deci eu in locul tau decat sa dai bani pe atat ubgrade si atat cumparat iteme strangi bani si faci iteme eu am fms+9 mortala+9 multe iteme +9 sparge metine si primesti carti si pietre care le vinzi sau stai toata ziua sa pescuiesti
@Daciana12:
1)Daca stesezi butonele pana se rupe mouse nu te ajuta la nimic!
2)Deapricerea deprinderilor nu e cu vraja karma ci cu shimbarea magiilor!
@luci00
Na-i cum! XD! Depinde de noroc
Ba voi habar nu aveti metin si veniti aici sa vorbiti... In primul rand amuleta aia KARMA de care ziceti voi e buna doar la percuit desteptilor Mai invatati metin si dupa vb! Si sa stii ca nu exista nimic care sa fac itemele sa nu esueze. Sansa 90-80-70-60-50-50 pana la +6 Dupa 45%, 35%, 25% Asa sunt sansele de reusita pe ro.
Stiu eu ascultama cu atentie da dai fundita ok?
bine uite te pui pe ch4 unde nu estee aglomerat in ch4 in map2 ca cand este aglomerat atunci iti esueaza deci te pui pe ch4 mergi la fierarul din map2 pui arma pe fierarul din map2 dai de 5ori NU si al 6lea oara dai DA crede-ma mie mi-a reusit
am facut un un FMS de la +7 la +9 fara a esua deloc!
nu uita pe ch4 in map2 pentru ca sa nu fie aglomerat ca esueaza mult de aia in ch4 si in map2 pentru ca este mai bun fierarul din map2 si desigur cum ti-am zis sa faci ca sa nu-ti esueze asa nu-ti esueaza mai ales in map2 pe ch4.s,per ca ti-am fost de folos\
Funda? va rog
Pe ro nu exista faze sa esueze sau sa reuseasca! Totul depinde de noroc (nu cel prezis de batrana)Intr-o zi am avut ghinion si ce sa crezi am bagat fms cu paguba medie 30% P+3 la+9, eram convins 100% ca esuaza dar surpriza a reusit deci totul depinde de noroc! Si tin sa spun ca in aceeasi zi am prins 25pesti, i-am desfacut si mi-a dat 1 singura skoica, din aceea scoica mi-a picat perla rosie! deci nu e nimic anormal totul este sa ai noroc!
Eu zic ca tot tine de norcoc intr-o zi eu am facut de la fms +0 fms +9 nu mi-a pasat am spus asta-i viata daca esuiaza
Pai uite cum faci este in magazin de obiecte magic mental, pergament binecuvantat. Cu astea faci iteme daca esueaza ti-l da anapoi de la plusul initial
Ba da, cu coduri
anonim_4396 întreabă: