| luci00 a întrebat:

Cum fac la Metin2 RO sa nu imi mai distruga itemele fierarul? Intr-o zi mia distrus 15 scuturi de lupta +3,+4 va rog sa imi spuna cineva care stie sa nu mi le mai distruga.happy

82 răspunsuri:
| TedZzDelete a răspuns:

Pai sunt diferite ''buguri'' pe care le poti folosi de ex dupa ce ai imbuntatatit o data dai o tura de mapa, sau imbunatatesti doar cand fierarul e cu mana la frunte, sau dupa ce ai imbunatatit odata ocolesti fierarulde 5-10 ori si mai imbunatatesti odata.Acum sa nu faci abuz ca iti esueaza.Si ce mai e important e ca nu trebuie sa fie orasul aglomerat ca face lag si esueaza mai repede! bafta.

| DaeJanggeum a răspuns:

Pai daca se organizeaza concursuri ox si iei cufere clar de luna poti sa gasesti.
eu am participat la ox si am luat 20 de cufere.
am primit bless si 2 pergamente de imbunatatire si sigilii cum ar fi cand mor nu imi scade exp si altele. dar mai ies si monstri d 70 si ceva. dat tie iti trebuie bless sau pergamente.

| valy333 a răspuns:

Pentru a nu iti esua itemele trebuie sa vezi daca e zi norocoasa sau ghinionista. adica iei un item care nu iti trebuie si il faci pana la +4 daca itiesueaza de doua ori consecutiv (doua iteme) e zi ghinionista si nu mai faci nimic ziua aia. dar daca il faci pana la +3 si a patra oara iti esueaza apoi a 5cea oara nu inseamna ca e zi norocoasa. in zioa norocoasa faci itemul +3 dupa care la +4 bagi alt item care nu iti trebuie pentru ca va esua si tot asa(daca nu esueaza la plus patru nu are nimic bagi itemul initial )

| alezandra a răspuns:

Ia-ti pergamentul fierarului dar este complicat

| k1LLzOn3 a răspuns:

Clar nu e buna faza cu ski >.< am crezut si mia puscat arcu la +8 >.<

| Craciun_Denis_1990 a răspuns:

Pai. ai vazut ca uneori fierarul se sterge la frunte! NU TREBUIE SA DAI CAND SE STERGE LA FRUNTE! astfel esuaza 100%, daca nu vei da atunci, sunt sanse mai amri sa reuseasca! mie o singura data mi-a esuat!
Inca ceva : Sa nu stai pe ch 1 cand bagi itm. eventual te muti pe alt ch si ar fi si mai bine daca le-ai + in map 2.
Sper ca te-am ajutat!

| Puscau_Emanuel_Antonio_1967 a răspuns:

Mop 1 vs Mop 2 da

| Alin_6231 a răspuns:

Tot eu sunt ma frate faceti cum vam zis eu ca aia ie singura smecherie la fierar sau luati blesuri sau ducetiva in DT de la lv 42 la fierar si riscati cu sanse 50% sa esueze 50% sa reuesasca

| Alin_6231 a răspuns:

Ba caremi da un cont pe metin privat GX ca numi pot face cont aresa de mes este alin_smecheritu09 contactati-ma

| bandyt a răspuns:

Ala care ziceai ca esti GM pe ro daca imi dai mie contul cu GM iti dau cont pe privat lvl 101 Sura Bm armura epica+7, arma runica+6 pietre+8 iteme super daca vrei lasa mesaj xD

| bandyt a răspuns:

Salut! Baiatu care zice cai GM am o oferta pentru tine.

| MTLOVE a răspuns:

Lui Vara.mea Ii zic fu.n.di.ta Deci nu mai ziceti de prosti si nu e de ce zice baba masi ca la mine a zis ca am ghinion si am facut +6 armura si +6 Arma

| RoBeRtO13 a răspuns:

Pai faci asa te duci si dai la orice fierar vrei uh si cand iti apare acolo daca vrei sa nu sa plusezi itemul dai da si dupa aceea iti apare casuta si zice dca vrei sa plusez si dai nu si dupa aia dai da iar nu si tot asa apoi inchizi iei armura iarasi dai da apoi da si va merge asa mi-am facut eu toate itm si le-am +9 pe toate...big grin:d:d:
D

| Sekiizz a răspuns:

Cine stie cum sa faci ca sa nu mai descarci metin2tim de fiecare data cand inchizi autopacher-ul sa se descarce in 2-3 minute... ziceti-mi va rog

| Anonimul_4205 a răspuns:

Ma depinde ce zi ai la femeia aia batrana poti sa vezi daca e noroc si ghinion ghinion o sa esueze noroc o sa mearga cat de cat nu stiu sansa exacta dar la mare noroc reusesti orice in acea zi si nu numai la fierar si carti drop si altelemare noroc e cel mai bun mortala am avut-o pv 100 plus 0 plus 7 reusita un upgrade dupa altu bafta zi e bun raspunsu

| Gicalete82 a răspuns:

Dale pe bles sau pe fierar de breasla mane

| darac a răspuns:

Trebe sa ay noroc du-te la {femeya batrana}si da si clar viziunea

| Martin_Samuel_1990 a răspuns:

Exista 2 modalitati : eu mi-am luat hack cu 3 euro si este valabil 2 luni si vei putea face la fierar orce cu 0 yang eu asa mi-am facut posa +9 si otravita la fel si a 2 modalitate este : lupti an padure rosie ca acolo se face cel mai bine bani, eu fac antro zi acolo cam 8kkk si ati poti cumpara bless si faci cu el costa 1kkk. In caz ca esueaza daca de exemplu ai un item +7 daca va esua va scadea la +6 si ca sal poti face +7 +8 +9 vei avea nevoie de upgrade.

| Tzaran_Bijulica_1980 a răspuns:

Iti zic doar daca imi reincarci 10 euro pe numarul meu 0732030668 iti zic cum sa nu esueze delooooccc iti merge sa faci chiar pana la +9