Ma sunt n iste coduri dar sa nu te duci in ch1 cel mai bine in ch 4
ca daca te vede gm iti da ban din prima
deci codul este /ski 125 o scrii pe chat
dar poti numai pana la +6 si nu merge la un itm +6 dupa aia alt itm +6 dupa ce ai facut un itm+6 astepti 24 h si dupa aia iar
sami dai fundita
Pai uite cum.Cu metoda asta am facut toate itml +6.Da sa faci itemul cand nu e nimeni sa faca la fierar.
Pai aia e...ca nu ai cum. nu mai baga itemele la upgrade cand este aglomerat serverul...mutate pe alt ch (1, 2, 3, 4)
Daca ai bless sau metal intri pe ch4(sau un ch liber) te duci cat mai departe de oras playeri iti dai tot dp tine tot tot si incerci.SUnt mai putine sanse sa iti esueze sau te duci la fierar de brestle tot asa sunt mai putine sanse sa iti esueze dar costa mult
Ba, pana la +6 itemele esueaza foarte greu deci eu fac femeseuri +6 fara probleme sau alte iteme...
Nu e nevoie de coduri pentru +6 sau hackuri...
Va spun eu ca eu joc de 4 ani si am facut la itme +6 de mi sea luat de la +6 in colo esueaza mai mult dar in rest nu.
De exemplu eu faceam iteme de lvl 1 +9 ca nu esueaza asa mult...
Daca va tine si bani sa le faci bafta...
Nu va mai luati dupa coduri lag etc sau inimioara aia)
Stati linistiti faceti +6 dupa aveti grija
Io am aflat o smecherie pe RO mi-a mers. Du-te in fata la fierar map2 ch 4 faci doua inimioare in fat ala fierar faci max pan ala +6 intr-o zi
Am facut fms de la +6 la +9 de 2 ori map1 ch1, si rib de la +8 la +9 la fierar simplu, totul depinde de noroc, dar un sfat pretios, baga la (+) atunci cand nu mai e nimeni ce ar putea baga ceva la fierar in mom respectiv, si fa p ch1 Din proprie experienta
Bft si funda
Auziti...cu toti sunteti varza
exista
eu stiu cod care da inca 30% rata la fierar! la +1 e /ski 1
+2 e /ski 12
+3 e /ski 123
+4 e /ski 1234
si tot asa! Funda?
Deci sfatul meu e sa te duci la batranica si sa pui pe "Am auzit ca sunteti clarvazatoare" si iti v-a zice daca ai noroc sau ghinion, iar daca ai noroc fa cu curaj sau cumperi bless cu 4, 2 kk si se rezolva. cu 50%
Am facut si eu chestia cu mainile...dar tot mi-a spart un fms totul depinde doar de noroc
Eu stiu cum fac am un rib +9 care are paguba medie38 si comp 6. Mie mi-a cazut la arhani si am auzit ca, cand vrei sa plusezi la +1 trebuie sa vinzi un item la negustoare nu conteaza care ceva ce nu-ti trebeuie si asa si cand dai+2 si la fel la +3 pana cand ajungi la +9 acolo trebuie sa avinzi tot ce ai in inventar sau sa le pui pe alt cont sau sa le pui in depozit sui sa ramai decat cu papuci pe tine!
eu asa am facut si mi-a reusit si ribu si sangeroasa pana la+9 acum poate depinde si de noroc eu ma joc pe pegasus al lvl 55 si a cheama ToXiC
Buna.Stiu eu cum sa rezolvi problema cu Fierarul te inteleg si au am fost foarte stresat ca te.ace sa ma las de metin insa am gasit o solutie care mi.a ajutat foarte mult si sper sa te ajute si pe tine! Deci:1.Intrati pe un ch mai liber.
2.Va duceti la batrana si luati vraja karma
3.Mergeti la fierar
4. Dativa toate itemele jos de pe voi (nu le aruncati ) )
5. Puneti itemul si dati de 3-4 ori cancel apoi dati itemul +.
In acea zi dati itemul pana la +5 max apoi continuati cu 1 + pe zi!
Si app cel mai bine e sa ai doua caractere de ex ai o sabie +0 o faci +2 apoi mergi cu ambele caractere la batrana si dai Deprecierea depindelor acolo iti va spune daca ai noroc sau nu! Daca zice ca ai noroc ti-am zis dai cu ambele caractere pe deprecierea depindelor apoi mergi la fierar si de ex ai sabia+0 pe un cont o faci pana la +2 si apoi eu dai celuilalt cont si o faci +4! Pana la +5! de la +5 incolo o faci in fiecare zii si faci tot ce ti.am spus! Sper sa te ajute!
Fundita?
Si inca ceva mai stiu o rezolvare : Deci pui Intemu la Upgrade si dai de 5 ori pe "anulare" si a saptea oara dai "da" si pot asa faci intr-o zi pana la +5 si apoi in fiecare zii cate +1! ex: azi +5, maine:+6, poimaine+7 si tot asa bafta
Fundita?
Ba baieti sa va spun eu ceva! Eu la metin2 am crezut ca aia cu clarvazatoarea e pacaleala si sa va zic eu cv, am avut dreptat prima data mi-a spus ca am ghinion, apoi ca sunt cat de cat norocos, apoi mi-a spus ca sunt foarte norocos astazi apoi mi-a spus din nou ca am ghinion, viata voastra din joc sau de oriunde n-are cum sa o stie un clarvazator care e programat sa spuna mereu alt ceva ca sa ii faca fericiti si nervosi pe juacatori! da? Sunt pacaleli sa va cheltuiti banii aiurea! Si sa va zic ceva daca vreti sa plusati cv in prima zi facetil +3 si o sa mearga apoi +5 apoi peste 2 zile +6 apoi peste 3 zile +7 apoi peste 5 zile +8 si apoi peste 9 zile +9. Asta este adevaru.
Bagi codurile sa nu esueze:
,, ski 01"daca e+1
,,ski 12"daca e la+2
si tot asa cu ski:123, 1234,12345, 123456,1234567, 12345678,123456789
dar inainte de cifre pune ski, dar nu lipit, cu spatiu intre ski si numar
atentie, nu pui,, daca e+1"
Nu se poate decat cu hack-uri sau coduri, iar daca vr sa fi cinstit, baga bani in joc si cumpara metal magic sau pergament binecuvantat
Pai eu intru pe ch4 dimineata si pe la 4-6 dupa amaza si mi le distruge mereu dar mersi.:d
Mia mi-a reusit fms la + 8 pe ch4 cu nimeni pe el cu chestia cu mainile foarte tar mrsi mult!
anonim_4396 întreabă: