| luci00 a întrebat:

Cum fac la Metin2 RO sa nu imi mai distruga itemele fierarul? Intr-o zi mia distrus 15 scuturi de lupta +3,+4 va rog sa imi spuna cineva care stie sa nu mi le mai distruga.happy

82 răspunsuri:
| cosmin2221 a răspuns:

Iti dau eu un cont de GM da-mi un mesaj privat sa iti pot pune regulile jocului.

| HellBlade a răspuns:

Deci eu in locul tau decat sa dai bani pe atat ubgrade si atat cumparat iteme strangi bani si faci iteme eu am fms+9 mortala+9 multe iteme +9 sparge metine si primesti carti si pietre care le vinzi sau stai toata ziua sa pescuiesti

| Freza a răspuns:

@Daciana12:
1)Daca stesezi butonele pana se rupe mouse nu te ajuta la nimic!
2)Deapricerea deprinderilor nu e cu vraja karma ci cu shimbarea magiilor!
@luci00
Na-i cum! XD! Depinde de noroc happy

| BodyFleci a răspuns:

Ba voi habar nu aveti metin si veniti aici sa vorbiti... In primul rand amuleta aia KARMA de care ziceti voi e buna doar la percuit desteptilor laughing Mai invatati metin si dupa vb! Si sa stii ca nu exista nimic care sa fac itemele sa nu esueze. Sansa 90-80-70-60-50-50 pana la +6 Dupa 45%, 35%, 25% Asa sunt sansele de reusita pe ro.

| Cosminutzz22 a răspuns:

Stiu eu ascultama cu atentie da dai fundita ok?
bine uite te pui pe ch4 unde nu estee aglomerat in ch4 in map2 ca cand este aglomerat atunci iti esueaza deci te pui pe ch4 mergi la fierarul din map2 pui arma pe fierarul din map2 dai de 5ori NU si al 6lea oara dai DA crede-ma mie mi-a reusit
am facut un un FMS de la +7 la +9 fara a esua deloc!
nu uita pe ch4 in map2 pentru ca sa nu fie aglomerat ca esueaza mult de aia in ch4 si in map2 pentru ca este mai bun fierarul din map2 si desigur cum ti-am zis sa faci ca sa nu-ti esueze asa nu-ti esueaza mai ales in map2 pe ch4.s,per ca ti-am fost de folos\
Funda? va rog

| vladutzul09 a răspuns:

Pe ro nu exista faze sa esueze sau sa reuseasca! Totul depinde de noroc (nu cel prezis de batrana)Intr-o zi am avut ghinion si ce sa crezi am bagat fms cu paguba medie 30% P+3 la+9, eram convins 100% ca esuaza dar surpriza a reusit deci totul depinde de noroc! Si tin sa spun ca in aceeasi zi am prins 25pesti, i-am desfacut si mi-a dat 1 singura skoica, din aceea scoica mi-a picat perla rosie! deci nu e nimic anormal totul este sa ai noroc!

| canonmyhay a răspuns:

Eu zic ca tot tine de norcoc intr-o zi eu am facut de la fms +0 fms +9 nu mi-a pasat am spus asta-i viata daca esuiaza

| shadovv a răspuns:

Dezinstaleazati jocul si apucate de wow/evewinking

| Derye a răspuns:

Nu poti.

| ponoranian a răspuns (pentru Derye):

Pai uite cum faci este in magazin de obiecte magic mental, pergament binecuvantat. Cu astea faci iteme daca esueaza ti-l da anapoi de la plusul initial

| grecuionuț1 a răspuns (pentru Derye):

Ba da, cu coduri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti daca sti faze ai putine sanse da nu prea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai plusa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma ati vazut ca fieraru da din maini cand faceti iteme dac do 1 data ie sanse 70% sa nu esueze dac ai si noroc in ziua aia 90^% nu esueaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

intra pe ch 3 si mergi la fierarul de breasla alea iti cere mai multi bani mie mia eusuat fsm la +5 si i-am dat si 500k

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti fierarii sunt la fel, nu este nicio diferenta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E exact asa cum a spus si baiatul care zice ca e GM cu chestia cand da din maini

sa incerci asa ca sigur merge! va rog sa imi faca cineva rost de un pfn +5-6-7 va roog id meu robert. whitetiger@ymail.com bagatil ca si adresa email

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci la batrana si intrebi daca ai ghinion sau nu daca ai ei de la budist cati da ea ceva apoi ast pe lvl ai lvl 25 faci la lvl 26 +5 27+7 asa fac eu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai stiu eu o faza:scoti armura si tragi cu pumnu in gol

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum adica daca da din maini? Daca se sterge la fata odata de 2 ori sau de 3? Sau daca isi ridica mana?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mia esuat fms+6 la+7 pe leonis incercati sa nu bagati itemele odata la 2 zile bagatiale la 3 4 zile si intrati pe un ch neaglomerat si luati un obiect mai intai de lv1 si bagati pana esueaza dupa ce esueaza bagati itemu ca isi revine sansa iar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai nu pre ai cum asta este

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca este cum a zis baiatul cu maienile!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci mergi la negustori si iti cumperi cel mai ieftin item apoi mergi la batranica si daca ai ghinion iei karma apoi dat tot jos de pe tine bagi itemu care l-ai cumparat pana esueaza, apoi bagi itemul pe care vrei sa-l plusezi si va merge 60%.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Luci pai du-te la batranica map1 si daca ai ghinion, ati va da o amuleta ce alunga ghinionul. Iao cu yang, desigur, daca ati da vraja Karma1/2 o poti folosi.Nu ati esueaza un intem pana la+7 pentru vraja Karma1 cu 2 poti sa al imbunatatesti pana la+9.Noroc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah aici totul este de nrok tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti, totul depinde de norocwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da merge numai cu hack

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Importantt e sa te multi pe ch unde nu e nimeni ceoarece unde sunt multi ati dau lag si ati esueaza.EU AM FCAUT PE CH4 FMS PANA LA PLUS 9

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faza aia cu mainile e super tare mi-a reusit batalia la +7

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra pe ch4 si baga la + de pe cal si nu iti esueaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cumpara un pergament binecuvantat de la magazinul de obiecte daca ai monede dragon desigur