kongeriket
| kongeriket a întrebat:

1468 de bucureşteni au fost mutilaţi şi-au ajuns la spital în urma muşcăturilor javrelor vagaboande.
Iar asta doar în primele două luni din 2011.

Ia ziceţi iubăreţilor, câţi oameni mai trebuie să mai moară pe altarul "gingăşiei căţeluşilor"?!

Sursa: http://www.realitatea.net/......17744.html

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am iesit azi cu cainele maidanez ce imi tine companie si vreau sa-ti zic ca m-am lovit de un comportament ciudat al oamenilor, cativa stateau pe gard asteptand sa trecem, o femeie s-a refugiat intr-o scara de bloc, singurele fiinte cu o usoara forma de ratiune au fost niste copii de 5-10 ani care l-au mangaiat, ciudat.
Am vrut sa leg cainele de o banca si sa merg eu la ei sa-i agresez, dar eu...fiinta inteligentabatting eyelashes m-am rezumat la cateva cuvinte"nu va speriati ca nu musca rau" Acum, trebuie sa fiu eutanasiat? cas...ah, nu dau idei!
Daca esti idiot si vezi cainele la coltul strazii, sa nu te apuci sa fugi in directia lui in speranta ca nu te va vedea, alergatul cu tropait de ratoi(promovat, sustinut de KFC Si McDonalds) imi trezeste si mie cateva instincte de pradator(probabil am fost canibal intr-o viata anterioara).
Cine iubeste un caine n-o sa-i pese de cativa oameni omorati, eu nu cred ca acesti caini sunt piedica progresului uman, piedica suntem chiar noi si progresul-un vis frumos, avem alte probleme mai importante cum ar fi functiile privilegiate care fac economia praf.Nu cred ca acesti caini stau la colt de strada si au o lista cu cei mai inteligenti oameni din bucuresti:
-om de stiinta(vrea sa inventeze o masinarie ce leviteaza)-bifat
-inginer agronom (sustine agricultura pe toate suprafetele arabile din ro)- bifat
-deputat(sustine ca orice salariat sa nu mai fie sclav)-bifat
Nu e momentul sa devenim paranoici si sa ne apucam sa aruncam vina pe caini, chiar in momentul in care copilul ti-a fost muscat, esti vinovat pentru ca nu i-ai aratat cum sa se apropie de un animal si...mai tarziu de un caine.

47 răspunsuri:
| Lluvia a răspuns:

@Alphawolf uite un exemplu:
X are un caine. Nu l-a castrat. Naste 5 catelusi. Nu are cui sa ii dea, atunci ce face? ii da pe strazi. si uite asa se formeaza cainii vagabonzi
Concluzia? o tragi singur de aici

| EzioAuditoreDaFirenze a răspuns:

O lume intreaga javro. Intrebari de javra ai. Numa asta stii. am un sfat pentru tine. Omoarate!

| Furculingură a răspuns:

Iubaretii de animale nu stiu ce vorbesc sau vorbesc sa se afle in treaba de dragul de a vorbi. Aperi o cauza cand esti foarte bine informat si actionezi ca atare daca te duce mintea. Vreau sa spun, in calitae de iubitor de animale ca NICIODATA nu voi pune un caine vagabond, agresiv, mai presus decat viata unui om. Iubesc animalele si totusi mi-e frica de haita din spatele blocului.Ma doare ca statul roman nu face nimic! ADAPOSTURI la fel ca in toate statele occidentale si civilizate.Stiu nu sunt fonduri.

| maiAm8conturi a răspuns:

In primul rand esti un om bolnav! Punct.
Ca si @catalinxxl60 imi pot da seama de o afectiune citind postarile userilor.Nicio simpla, banala, trecatoare raceala nu-mi scapa in mediul virtual.Pot spune ca si acum tragi aer in piept din reflex(Houdini sau ce?!?)
Cu mult tupeu(dupa ce mi-am dat seama ca nu mai intra de ceva vreme) ii spun lui @fanatic... ca e un om bolnav!
Nu stiu daca ma intereseaza soarta maidanezilor, da eu nu-i mai suport pe posesorii de caini care lasa parul sa creasca pe animale.Mie imi place ras dom'le animalul! sa fie spalat si tuns la timp.Pe langa purici si capuse, parul animalelor e aspru si cand se freaca de picioare ca o pisica lingusitoare, ma molipsesc cu iritatii.
Intr-o alta dezordine de idei, se naste si intrebarea: daca ti-ai prins cainele in pat cu sotia se considera zoofilie, incest(pentru ca il cresti ca pe un copil) sau bigamie?

| Mayhem_8215 a răspuns:

E o cretinitate totala, o voma, o aberatia la adresa umanitatii sa lasi mii de javre libere pe strazile unei capitale de tara ce apartine (H)UE. La cate exemplare din astea sunt, daca ar eutanasia chiar si 90%, in 2 ani, la cum se imperecheaza, s-ar reatinge nivelul. Solutie : tot ce e liber, la gazat. Adoptii, ai grija, e ok, ai dat-o in bara, faci 2 luni de munca voluntara. Ti-e frica noaptea mai repede de caini de cat de boschetari sau alte specimene... Trist.

| Iepurila a răspuns:

Dapoi. Sa faca si politia animaleleor. Sa muste cainii pe oricine si sa nu poti sa ii dai una la caine. Apoi sa vezi cati o sa fie muscati. Si cu amenzi. O sa faca oamenii puscarie pentru ca au batut un caine. http://www.youtube.com/watch?v=w3hrfn73I4U

| Iepurila a răspuns:

Scuza-mi exprimarea si greselile dar ma cam grabesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Psihologia canina ne raspunde clar ca nu putem altfel lua suprematia decit daca muscam mai rau ca ei.Deci,de cite ori veti vedea un catelus ca ride cu dintii rinjiti la voi, va puteti repezi sa-l flocaiti un pic cu o dantura cit de cit sanatoasa, sa-l faceti numai petice toata blana.E singurul mod de a rezolva problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer sa spun, pe mine ma doare in c*r de oameni! Daca de exemplu (dau doar un exemplu sa nu sari la mine ca lovit de streche) pe tine te-ar musca mie nu mi-ar pasa catusi de putin, fiindca eu stiu ce fel de persoana esti! Ba chiar as zice ca ai meritat-o la cat de mult rau doresti altor fiinte uneori! Acum eu nu zic ca si oamenii nu-s importanti, insa mie mi se pare mai important cineva care nu sesizeaza ce traieste, cum traieste si reactioneaza din instinct, fiindca sunt sigur ca daca ar avea rationament totul ar fi altfel!
Dar stii ceva? Degeaba au oamenii rationament ca uneori se comporta mai salbatici decat oricare caine gasit pe strada! Mai ales in dugheana numita Bucharest!
Deci cele mai salbatice potai sunt oamenii si imi pot da seama foarte usor de asta nu doar prin intermediul internetului ci si prin intrebarile postate aici de unii ce se cred intelectuali si poate chiar urmsii lui Einstein!
Asta este opinia mea...si un om chiar daca vreodata ar fi atacat de o fiinta salbatica (nu neaparat caine) nu consider ca ar trebui sa urasca acel animal. Asta mi s-ar parea si o dovada de inteligenta si o diferenta intre el si animalul acela, fiindca dupa cum am spus este vorba de instinct, la care nu avem ce face! Asa reactioneaza ei si nu putem schimba asta uneori.
Tot ce poti sa faci este sa fii mai atent la persoana ta si ai grija sa te feresti de anumite situatii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Roxa, Nu imi pun mintea cu toate catelele in calduri, dar daca tu vrei si insisti.
Te-ai suparat din cauza unui singur lucru, nu te poti deplasa in viteza cand te fugareste un caine, de aici apar frustrarile si pentru acelasi motiv te ocolesc si barbatii, nici cel mai mare frustrat de pe site nu cred ca ar fi avut ceva impotriva daca eu iubesc cainii.
Dar asta ramane intre noi, nu va sti nimeni, promit! si voturile sa stii ca le ofer doar cand imi arati ca te afecteaza.
P.S. daca esti vreo catea trimisa sa ataci sa stii ca-i trimit stapanului tau nota de plata pentru monta.
Ah, era sa uit, iti doresc o seara placuta!batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughingRoxa hai ca a dat gramatica limbii romane peste tine! Tu faci greseli cu carul si dupa cum scrii n-ai mai mult de 5 clase.Ma lasi?! Toti avem scapari de genul asta asa nu te mai sclifosi pe aici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Alphawolf ce argumente vrei sa-ti mai aduc tie la cele scrise de mine? Ce nu intelegi la cele spuse de mine?! Esti greu de cap?
Nu ma apuc eu acum la polemici cu tine ca tie ti-e lene sa citesti un raspuns ca lumea. In ziua de azi vad ca cititul reprezinta o parte foarte grea a vietii mai ales pentru cei care se cred "jmenii" site-ului pe aici (daca nu ai internetului). De fapt stiu si in sinea lor ca nu sunt decat niste lingai pupincu*isti, dar prefera sa para pe durii pe aici. Sunt sigur ca tu esti de fapt un lacheu trimis de trio-ul asa-zisilor intelectuali de aici (si anume @roxa @kongeriket si @Спинесхиверс) ca sa le mai apere demnitatea de pe care nu au avut-o niciodata!
Asta e tot ce am avut de spus in rest, iti mai recomand un dictionar si niste carti, dar raspunsul nu ma apuc acum sa ti-l rezum tie ca esti greu de cap. Oki?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Alphawolf...deja mi se pare ca tu aberezi nu eu. Eu ma refer la un singur lucru in raspunsul meu pe care tu, ca un batut in cap ce esti dupa cum am spus nu l-ai sesizat: diferenta dintre oameni si animale e ca ele nu au destula ratiune in schimb omul are.
Sau pot sa spun ca si omul este uneori o fiinta fara ratiune...fiindca face uneori niste lucruri fara sa se gandeasca la viitorul sau sau al altora. Asa ca nu ma lua pe mine cu teoriile lui peste despre ce s-ar putea intampla fiilor, nepotilor sau stranepotilor extrem de indepartati.
La fel cum te poate ataca un caine pe strada, asa te poate acosta si un cocalar drogat care habar n-are daca e pe planeta Pamant sau pe Marte, insa pagubele produse pot fi la fel sau mai mari.
Asa ca daca tu ai fost atacat de caine si acum ai o ura pentru ei, parerea mea simpla, ar fi sa inveti ca in viata se intampla lucruri pe care nu le poti controla, insa poti poate prin anumite mijloace uneori sa te feresti de ele. Daca la fiecare incident din viata o sa ajungi sa urasti acel lucru, atunci ce ma-sa de viata e aia?
Asta era concluzia pe care poti (si intr-un fel era clar) ca trebuia sa o tragi din raspunsurile mele nu sa cazi in vanturi! Dar cred ca nici nu ai citit tot raspunsul meu. Si cei care mi-au dat inteligent nu inseamna ca sunt niste oameni vai si amar de ei cum spui tu, inseamna ca stiu cum sa gandeasca si la cald si la rece in acelasi timp.
Si lasa-ma pe mine cu mila asta artificiala pe care o arati pentru rasa umana aici. Ca daca ai vedea un om lovit pe strada n-ai ridica nici un deget sa-l ajuti, in schimb pe site-uri ca astea deveniti eroi peste noapte, blamand animalele pentru niste intamplari nefericite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Alphawolf e clar ca nu intelegi unde bat si nu ma mai complic. Ca sa-ti demonstrez ca sunt mai inteligent ca tine inchei discutia aici, ca nu am nervii necesari sa mai intru la polemici cu tine.
Dar tot mai specific: diferenta dintre un cocalar drogat si un caine in privinta atacului este: un cocalar drogat te fura de pe strada, sau te acosteaza si nimeni nu face nimic (care e o obisnuinta) ci doar se holbeaza; te fura, te violeaza si apoi te spune la cine stie ce chinuri si apoi te omoara. Pe cand la caini, te ataca, te musca, in cel mai extrem de grav caz ranile sunt fatale. Insa cred ca tortura se termina mai repede in privinta atacului unui caine decat a celui unui cocalar drogat. Cainele ori reusesti sa il mai stapanesti ori il lovesti rau...ca te aperi normal si apoi te tratezi la spital. Dar cred ca e mai greu in celalalt caz. Asa ca Doamne fereste...eu doar ti-am prezentat in balanta riscurile si consider ca oamenii omoara uneori mai multi oameni decat omoara cainii pe oameni. De cate ori nu am vazut la TV oameni suferind traume din pricina altora decat oameni care mor de atacurile cainilor. Eu zic diferentele sunt mari.
Si la sfarsit mai adaug ceva: cum tu mi-ai dorit sa fiu muscat de caini pentru "a-mi veni mintea la cap" asa poate ti-as dori si eu tie sa fii atacat de un cocalar drogat ca iti vina si tie "mintea la cap".
Dar poate nu o s-o fac ca eu nu-s ca tine, tu esti mult mai prost! Si nu spun asta din fudulime ci pur si simplu asa e adevarul!
O seara buna!

| catalynx a răspuns:

In primul rand bine v-am gasit TPU. Kongeriket, m-am uitat pe intrebarile tale si am constatat ca esti un om bolnav, du-te si trateazate. Niciodata nu vei intelege ce este cu adevarat un animal si cat de bun la suflet poate fi el, cei care musca oamenii sunt cainii turbati, nu toti cainii sunt periculosi dupa cum zici tu. Daca s-ar da o lege sa fim omorati pentru fiecare infractiune pe care o facem, nu cred ca ne convine mai ales tie nu ti-ar convenii. Numai vorbii aiurea se vede ca esti un om fara inima in tine prin cuvintele care le spui.

| kongeriket explică (pentru catalynx):

Ia uite cine pune diagnostice pe net. CIneva care nu e capabil nici măcar să scrie corect 10 rânduri în limba română.
Tare, sau ce?

| catalynx a răspuns (pentru kongeriket):

AA tu esti obsedat de genul tau, am inteles, spui acelasi mesaj chiar daca articolul este bun si nu ma refer la al meu ci in general, mai incurajezi si violenta fata de alte vietuitoare ceea ce este mai grav decat asa zisa mea.
greseala si am ceva intrebari pe care te rog sa le iei in seama.

Ti-ar place sa fi chinuit asa cum incurajezi tu sa se faca cu animalele.

Ti-ar place sa sfarsesti in bucataria altora.

1468 de bucuresteni? nu crezi ca este exagerat de aberant.

Poate acele animale mai ataca si de foame asta ai face si tu daca ai fi turbat de foame dar un om fara suflet nu va intelege ce inseamna aia foame. Fie ca vrei fie ca nu si ele sunt niste vietuitoare iar daca ai gandi putin statul este responsabil pentru asta ca nu ia masuri. Daca tot faci rasism de ce nu deschizi posturi si despre tigani astia ne chinuiesc mai mult ca un animal, ne fac de ras tara, aia cu aur pe ei si palate mai ia si ajutor social, noi muncim ca prostii iar aia castiga de pe urma noastra adica din cersit. Asta este un subiect bun de dezbatut nu ceea ce pomenesti tu pe acolo. Acum va rog sa ma scuzati domnul profesor de Romana insa la o ora ca asta este ceva normal sa mai gresesti. Numai bine

| Jeremy1 a răspuns (pentru catalynx):

1468 de bucuresteni chiar mi se pare ca e "exagerat de aberant". Din experienta mea personala, as crede ca sunt mai multi.
Inteleg ca tu esti genul care pupa animalele in locuri speciale si cand le vezi, te simti ca si cum ai vedea un zeu pe Pamant, dar n-ai tu de unde sa stii tu de ce ataca un caine. Eu unu' nu cred ca ai vorbit cu el sau i-ai citit gandurile, ar putea la fel de bine sa aiba o placere pentru a ataca, ca doar e un codul lui genetic. Sau e celebrul rahat cu "el ataca doar oamenii pe care-i simte rai". Sa mori tu? Cainele e o fiinta perfecta si nu greseste niciodata? Ca daca e asa poate te simte si pe tine seara pe o alee intunecata si vine o haita de caini si incepe sa te atace, sper sa-i pupi in fundulet de fericire.
NU e normal sa avem atatia caini pe strazi, orasele sunt facute pentru oameni, nu caini. Mereu cand oamenii din occident vin in tara, se mira ca de ce sunt caini pe strada. De ce? Pentru ca avem personaje ca tine care divinizeaza aceste animale.

Eu din fire chiar iubesc animalele, am si caini, si pisici, n-am probleme, dar trebuie sa fii rational si sa-ti deschizi ochii la situatia de fata.

PS: Nu stiam despre cunostintele de limba romana in proportionalitate directa cu orele scurse laughing. Si inca ceva. Amicu', nu merge "ti-ar place". Te las sa googălești tu sa afli varianta, poate faci si tu ceva productiv in loc sa divinizezi animale si sa fii rasist.

| catalynx a răspuns (pentru Jeremy1):

Sti eu cred ca nu e normal sa avem atatia oameni, un om prezinta un mai mare pericol decat un caine, propun ca toti astia ce sustin moartea animalelor sa treaca printr-un holocaust ce zici iti place? Eu cred ca lingi prea tare funduletele oamenilor, tot omul este un imbecil si in aceasta situatie, eu vad des o masina care vine si lasa cate 2 3 caini vagabonzi in strada si oamenii fac posibila aceasta treaba ca lasa multe animale in strada, apoi niste imbecili din stat prefera sa bage acolo la ei banii in loc sa nu faca adaposturi pentru animale, ar trebui sa mai sterilizeze din ei nu sa-i omoare. Sunt asociatii care nu au nici macar 1% sprijin de la stat si totusi pe banii lor infinteaza adaposturi de animale iar multi dintre cainii nostri vagabonzi isi gasesc stapani chiar si in strainatate fiindca cu asta se ocupa asociatiile astea. Da cainii turbati trebuiesc eutanasiati ca nu ai ce sa mai faci cu ei insa pentru ceilalti ar trebui gasite solutii pajnice. Eu ce sa mai zic de unii oameni care chinuie animale doar pentru ca se simnte bine cand le vede ca sufera, tot arata pe la tv si vorba aia animale nevinovate, nu ar trebui sa ma duc si sa-i bag spirtul pe gat pana moare? Nu te-ai gandit ca unii din ei poate ataca si de foame, uite va propun un mit tu si kongeriket stati timp de 5 zile limitati la mancare adica mancati o felie de paine odata la 6 ore si un pahar de apa la 5 ore, inainte de ziua in care incepeti mit-ul mancati si beti normal nu in abundenta. Stati 5 zile asa si mai vorbim, vezi ca merg pe incredere asa ca daca nu sunteti lasi incercati ceea ce am spus eu daca sunteti lasi dupa 5 zile o sa veniti sa imi spuneti ca ati respectat toate regulile si ca ati rezistat. Nu poti sti 100% comportamentul unui caine insa in procent de 40% se poate sti, oricum nu ai ce pretentii sa ai de la el fiindca el nu poate gandii ca un om si pana la urma nu are vreo vina. Tot vina imbecilului de om e. Si daca esti tu asa de tare ia scrie tu ceva cand esti obosit sau noaptea pe la 2 3 sa vedem daca iti place

Hmmm, acolo arata ora 0:42 cand am scris mesajul, dar era 1:42. Deci practic, era 2. Si tu tot nu stii sa scrii. Te las cu animalele pe care le divinizezi, poate te mai invata ele niste romana, nu poate fi mai rau fata de situatia de fata.
Inteleg ca-ti place sa urasti crunt semenii care incearca doar sa-si protejeze familiile si oameni apropiati de animale ce NU ar trebui sa fie pe strada si care ataca pe strada. Asta e o REALITATE. Tu doar ai o pledoarie lesinata si incoerenta ce nu vizeaza rationalul.

No bine hai lasane nenea oricum nu o sa va reuseasca ceea ce va propuneti deoarece este ilegal, nu e treaba mea daca un caine te-a violat pe strada eu mi-am spus parerea si asta e, daca te ataca te poti apara ca nu o fi cainele mai puternic decat tine, insa nu sustine ca animalele trebuiesc ucise chiar si cele nevinovate. Esti un adevarat las, ti-am propus acel mit si nici macar nu il incerci si mai ai tupeul sa imi vorbesti de animale. Ei bine sti care e parerea mea? si oamenii ar trebui eutanasiati ca sunt prea multi pe planeta si polueaza, eu nu pot diviniza omul asa cum ceri tu fiindca nu dau nici 2 bani pe un om si nici animalele nu le divinizez asa cum ai tu parerea, insa si ele sunt niste vietuitoare si au dreptul la viata. Nu te mai pretinde iubitor de animale fiindca se vede ca nu esti, voi astia care chinuiti animalele nevinovate si care vreti moartea lor cred ca ati tras ceva pe nas si ar trebui sa mergeti putin pana la spital. Daca va ataca de ce nu va aparati?, stati sa vina zana cocaina si sa va scape?, daca vreti sa luati masuri atunci cand vedeti imbecili care lasa la voi caini in oras puneti mana pe ceva si le *** una in cap la aia care fac asta, daca vreti sa scapati de ei nu cereti moartea lor caci sunteti adevarati masoni ci cereti infintarea de adaposturi pentru ei fiindca si ei au dreptul la viata + ca ei ar putea sa-si gaseasca si un stapan, ce ar fi daca ar venii o lege in care sa va omoare si pe voi fiindca sunteti prea multi cum ar fi? Judecati cu creierul nu cu altceva, pune mana la munca nene si nu mai sta si da din gura ca o tata pe aici toata ziua si apoi o sa te vad cum o sa scrii. Se vede bre ca nai invatat nimic de la viata nici tu nici cel ce a facut acest post. Iti pun o intrebare, de oameni ce parere ai ca isi da cainii in strada, de imbecilii aia care vin cu masina si plaseaza cainii pe strazi ce parere ai?

Cred ca e trist sa fii asa de prost. Nu stii decat sa jignesti, sa arati, sa arunci cu calificative ce-ti ies complet din planul tau de intelegere.
In momentul de fata, tu pur si simplu esti incoerent, nu poti sa faci legatura dintre cauza si efect si aproape fiecare afirmatie de-a ta e pe genul "am cumparat marar -> curge apa in lift". Pledoarii structurate in genul asta am mai auzit doar la niste betivi care nu puteau sa se tina pe picioare.
Esti un personaj trist si-mi faci sila.
O seara buna, eu renunt, pur si simplu imi pierd timpul, nu esti capabil de a rationa. Esti total paralel cu realitatea, cum am spus. Ti-as recomanda cu placere un test de sanatate mentala.

Man uite iti promit ca nu imi mai pun mintea cu oameni fara vitor ca tine, atat vreau sa iti spun ca esti un adevarat mason mincinos, eu am dat solutii din moment ce nu vrei sa le intelegi atunci e clar ca tu esti mason. In final eu cred ca nu ai invatat nimic de la viata, asta e trista mea parere care o am despre tine. Apropo dintre noi doi se vede cine este cel mai alienat mintal din moment ce ti cu holocaustul cainilor.

| LuciaCristina1996 a răspuns:

Si eu am avut piciorul sfasiat de cainii maidanezi.Mi-au trebuit 10 copci la o singura rana.A ramas un semn destul de mare, dar acum am si eu un catelus mic maidanez care imi tine companie.

| Sturvy a răspuns:

Omorati cainii! Sugrumati culacii! Numai asa ne va ajunge grau' sa nu murim de foame!