| Stropdeploaie a întrebat:

Care credeti ca va fi viitorul presedinte?

85 răspunsuri:
| EvilMayDie64 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu-l lasa Iohannis prim-ministru, ca nu ar mai avea el sanse la un al doilea mandat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EvilMayDie64):

Iohannis poate fi oricând suspendat, de asemenea nici vice prim-ministru într-un cabinet a cărui structură s-ar schimba - deci n-ar fi nevoie de avizul lui Iohannis, ci de al Parlamentului, n-ar fi rău.

Ei, uite aici voiam sa ajung si cu Iohannis. De suspendat ar fi suspendat, dar crezi ca ar fi si demis? A avut tot timpul posibilitatea sa se lupte cu PSD mai activ, cu riscul asta. Ar fi fost suspendat si reconfirmat ca presedinte prin referendum. Dar el vrea s-o joace la sigur, sa ramana la Cotroceni tot mandatul, sa lase PSD-ul sa-si rupa gatul ca el sa ia un al doilea mandat.

anonim_4396

Sunt șanse mai mari să fie demis prin suspendare decât să piardă prezidențialele la toamnă.
Scenariu: boicot dezorganizat, prezența puțin peste 30. Psd are oricând voturile necesare demiterii, nu și pe cele necesare cvorumului.

| aXy99 a răspuns (pentru EvilMayDie64):

Dragnea a folosit o gramada de tactici comuniste. Ma mir ca mai sunt prosti care sa puna botul. Nu va fi achitat. Cred c-o stie si el, de aceea e disperat. Ma mir ca nu pleaca din tara. Ii e frica de principiul curtoaziei si reciprocitatii privind extradarea? laughing

Pai dupa cum s-a vazut si la referendumul ala cu casatoriile, PSD nu are voturile necesare ca sa treaca de cvorum, chiar daca, sa zicem ca sansele lui sa fie demis prin suspendare sunt mai mari decat sansele lui sa piarda alegerile.

| EvilMayDie64 a răspuns (pentru aXy99):

Da, intr-adevar, a folosit o gramada de tactici comuniste. Si cum le-a contra-carat Iohannis? Cu o atitudine pasiv-agresiva laughing
Nu e doar disperat, e si mai rupt de realitate decat era Ceausescu in ultimele lui zile, lupta "pana la ultima suflare" sa nu ajunga dupa gratii.

anonim_4396

Nu-i foarte relevant referendumul, psd nu și-a dat interesul și n-a turat motoarele deloc. Ar putea scoate cvorum cu un mega efort.
Eu, care aș merge oricând pentru demiterea lui Iohannis, n-am fost, pentru că, pur și simplu, nu m-a interesat, reglementărioe cedo pe problema aceea sunt clare.

Nu e prea relevant referendumul? Totusi vorbim de Romania, una dintre cele mai conservatoare si mai homofobe tari din Europa.

anonim_4396

Și ce treabă are asta?
În 2012 au avut 45% prezență ca să scape de Băsescu, deci un 30% acum e realist, dar greu de obținut.
Poate dacă ar veni vreun milion să voteze nu.

Pai daca ar participa la referendum si cei care nu il vor pe Iohannis demis, din anumite motive, atunci PSD ar avea destule voturi ca sa-l demita, dar cel mai probabil, daca se ajunge in situatia aia, o sa fie un boicot.

| Plato a răspuns:

Iohannis - Doamne ajuta!

| SkyPilot a răspuns (pentru Rihhana1):

Vezi ca Iliescu l-a decorat pe Schweinhofer (am gresit intentionat numele, Schwein = porc), nu Iohannis. Ia vezi, ce partid a redus de curand pedepsele pentru taierile ilegale! Ticalosia asta este comisa de psd/alde si aruncata in spinarea altora.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu votez Iohannis.
Mama voteaza Iohannis.
Prietena mea voteaza Iohannis.
Prietenii din jur vor sa voteze Iohannis

In fine, pesedistii nu au ce cauta in preajma mea pentru ca astia imi provoava iritatii pe piele. Daca nu ai observat, dar majoritatea din jurul meu fac parte din generatia Iohannis. Pesedistii care voteaza PSD trebuie sa ramana in preajma celor cu IQ-ul 30 pentru ca numai un om retardat se mai lasa cumparat cu o plasa de alimente sau promisiuni electorale.

| aXy99 a răspuns:

Eu sper ca va fi Dacian Ciolos (daca va candita). Nu stiu cat de realista este o victorie a lui, dar i-as da o sansa.

Daca nu va candita, atunci Iohannis.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru aXy99):

Chiar avem nevoie de omul care a făcut sri organ de urmărire penală la o zi după o decizie ccr cum că sri n-are ce căuta în anchete penale. Arată o foarte bună înțelegere a Constituției al cărui garant ar fi!

| aXy99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si vrei sa spui ca altii, cum ar fi Dragnea, respecta constitutia?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru aXy99):

Ce a făcut Cioloș e absolut macabru
O încălcare a Constituției a lui ar fi?
eu vorbesc doar de lucruri concrete, dacă nu dai exemplu, nu-mi mai spune nimic

| Tavike a răspuns (pentru Rihhana1):

Asta e momentan suntem prea saraci sa ne permitem lucruri scumpe dacă ma înțelegi

| 1231242 a răspuns:

Salutări!

Sper să fie, domnul Liviu Dragnea, sper!
Dacă întrebi de ce, pentru că președintele nu e prim-ministru.

| ziftode a răspuns:

Sunt anti-PSD/Dragnea
dar
din pacate si anti-Iohanis, care cam umbla cu cioara vopsita
se da rotund ca e in "opozitie" si se preface ca se impotriveste si ca i se forteaza mana, dar de fapt pana la urma face ce e bine pentru HOTI

cel mai rasunator exemplu a fost sefa DNA, Laura Codruța Kövesi, care era mult prea buna la prins HOTI si prea incoruptibila
si despre care el a lasat sa se inteleaga sus si tare ca nu o sa fie data la o parte, si pana la urma "i s-a fortat mana"

HAI SICTIR, daca vrei, POTI, iar daca nu poti, ce mata cauti sa faci pe presedintele!

| ziftode a răspuns (pentru 1231242):

"domnul Liviu Dragnea"
cum e vremea la spitalul 9?
sau unde te aflii si ti-au spalat creierul

sau mai rau, MULT MAI RAU

ESTI UNUL DINTRE **HOTI**!

| Cheptene1Natalia a răspuns:

Iohanis cred ca va fi

| GabiDumitrescu a răspuns:

Gabriela Vrânceanu Firea Pandele Șicâțiormaififost!

| SasaSasa2000 a răspuns:

Dumnezeu stie, intreaba-l pe EL.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Deci il citesti pe cetin happy

| AC4S4 a răspuns:

PNL il sustine pe Iohannis. PSD va avea probabil un candidat (poate comun cu ALDE).
Partidele mai mici (USR, PMP, PLUS) poate vor avea si ele candidati, dar nu vor intra in turul 2.
In turul 2 va fi Iohannis si candidatul de la PSD. Nu cred ca candidatul de la PSD are vreo sansa, avand in vedere reputatia pe care a avut-o in ultimii ani. De fapt, nici nu sunt sigur daca PSD va mai castiga alegerile viitoare (de orice tip). In concluzie, cred ca Iohannis va fi urmatorul presedinte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A lu' cine?

| RAY a răspuns:

Eu,dar cum am lucruri mai bune de facut decat sa fiu injurat de toti hateri din psd, va fi Iohannis inca 4 ani

| aXy99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa inteleg ca formarea unui grup infractional organizat si pagubirea statului roman cu cateva sute de milioane de euro, luati din fonduri europene (pe care tot statul roman, deci din banii nostri, le-a platit), nu e incalcare?

Faptul ca se crede si prin ministru (chiar e, nu doar se crede) si face ce vrea in guvern prin intermediul marionetei lui, Viorica Dancila, nu e incalcare? art. 109: "Guvernul (deci si premierul) raspunde politic numai in fata Parlamentului pentru intreaga sa activitate". Raspunde politic in fata Parlamentului, nu in fata sefului de partid. OUG 13 ti se parea constitutionala? Faptul ca se abuzeaza de ordonante de urgenta e normal? Acelea sunt pentru URGENTE, pentru situatii extraordinare, a caror reglementare nu poate fi amanata, nu pentru cand i se scoala unuia sau altuia. Sa nu mai zic ca la noi nu mai legifereaza Parlamentul, ci Guvernul, ceea ce e de-a dreptul stupid si neconstitutional. Sunt o gramada si le stii si tu, chiar iti place sa faci pe pr...nestiutorul?

Întrebări similare