Te rog sa citesti cu atentie pentru ca os sa iti placa :
As schimba tot... in romania situatia din orice domeni e la nivelol broastei... nici un partid nu face ceea ce zice! Desi nu exista perfectiune nicaieri, totusi ne-am putea schimba putin.
1.As schimba guvernul!
Si
2.As face niste asazise reforme pentru a putea schimba situatia in multe domenii, mai ales invatatura si cercetare( considerate domenii neproductive la noi!, dar sunt cele mai productive pentru a se dezvolta rapid si corect o tara), pentru ca populatia care ne urmeaza sa traiasca si ea bine.
3. As pune o taxa vamala pentru toate produsele care vin din strainatate pentru ca dupa aia oamenii sa cumpere totul de la noi, si nu din china... si economia noastra ar creste considerabil! ( Ne e mila de chineji... dar totusi, nici chiar asa... nu e vina noastra ca ei sunt peste 1 miliard! )
Daca as fi primul-ministru al Romaniei... m-as gandii si la altii nu numai la mine!
As incerca sa egalez tendinta oamenilor mei de a se imbogati cu obligativitatea sa faca ceva si pentru tara. E greu sa pui unui om puterea sa se imbogateasca si sa ii spui ca nu are voie. Si e imbecil sa crezi ca nu o sa vrea sa se imbogateasca. Asa ca singura cale este sa ii imbogatesti tu, dar sa ii pui si la treaba.
In primul` rand as face alocatiile si pensile mai mari .si de asemenea salarile...scolii mai bune...ingrijite...as micsora taxele...as face tot posibilu` sa fac in asa fel ca Parlamentu` sa aprobe tot ce am de facut pentru o viata mai buna...ca Romania sa fie o tara mai buna. .si o viata deamna de un om...
A-s creea mai multe locuri de munca pentru studenti si mai bine platite... fara sa necesite experienta de cel putin 1-2 ani.
As aloca mai multi bani pentru concediile romanilor sau as face posibila calatoria lor prin tara, petru ca sunt o multime de lucruri minunate pe care nu le putem pretui pentru ca nu am avut posibilitatea sa le cunoastem. Sau "mai m-am gandit la ceva" sa putem face noi bani fara sa se mai oboseasca statul, as da o lege ca in loc de jocul la loto sa fie un numar de oameni care sa castige negresit in fiecare luna, si tot asa ca roata tiganului.
Nu sunt multe sau radicale schimbarile ce pot fi facute intr-o zi.As face un contract de colaborare cu UE, pentru a lucra ca agent sub acoperire. As incepe ziua prin "fura" toate dosarele de coruptie si documentele secrete ce stau ascunse. As dona bunurile publice aflate in uzul politicienilor piratilor somalezi (eliminand pirateria-premiul nobe pentru pace). As institui drept obligatoriu consumul de Red Bull la intrunirile Senatului si Camerei Deputatilor. As intra in greva foamei si l-as sechestra si vinde pe presedinte si pe inaltii demnitari unul cate unul traficantilor de rogane saufortelor talibane pana la judecarea tutoror dosarelor politice si la eliminarea incalcarii legii, banii rezulati ajungand la buget. Pt fiecare demnitar vandut as planta cate 10 copaci pentru a proteja mediul si a curata atmosfera. I-as gratia pe detinutii celor ce doneaza averea a buget la buget.
AvalohAlyn întreabă: