| EmaS a întrebat:

Ce parere aveti ca Parlamentul Romaniei a modificat Codul Penal dorind o afiliere la legislatia Europeana unde incestul e ceva normal, care promoveaza casatoriile intre persoane de acelasi sex, care liberalizeaza prostitutia si drogurile?

Răspuns Câştigător
| fllu07 a răspuns:

Pai, cam ramai fara cuvite. se vede clar, tot mai mult, Influenta lui Satan Diavolul care guverneaza lumea, si care evident, face ce stie el cel mai bine: inseala intregul pamant locuit (Apocalipsa 12:9)
pe masura ce lumea merge incet dar sigur spre sfarsiul care este prezis in Biblie, astfel de lucruri nu trebuie sa ne mire. o sa devina ceva normal. asa cum in urma cu 50 de ani era ceva inadimisibil sa faci sex in afara castoriei, si acum a devenit ceva normal, asa se va intampla si cu lucrurile astea... incet incet devin normale. cum am spus, influenta demonica.

107 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns (pentru IMC90):

Citeste Legea 143/2000.

http://legeaz.net/legea-143-2000/

| IMC90 a răspuns (pentru evenso):

Pai, am citit-o. Am publicat chiar si articolele fierbinti. De absolut nicaieri nu reiese faptul ca, consumul este interzis.
E interzisa posesia, nu si consumul!
Cu alte cuvinte, daca ai terminat de fumat un mare cui nu mai ai nimic in posesie si nu esti culpabil happy

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru IMC90):

Asta s-o crezi tu. Drogurile pe care le-ai consumat n-au picat din cer, le-ai produs/cumparat si le-ai detinut. Nu mai era nevoie sa enumere si consumul propriu-zis. De exemplu este similar furtului bunurilor, fara sa fie incrimnate consumul ori vanzarea lor de catre autor.

evenso

Si crezi ca nu se pot depista prin analize de laborator speciale din sange, urina etc. drogurile consumate?
Iar din moment ce este depistat este dovedit ca ai consumat ori prin alta metoda a intrat in organismul tau, asta sa le explici atunci ca de unde? happy

| IMC90 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Sa demonstreze ei ca n-au picat din cer! Atata vreme cat nu detin nimic asupra mea, poate am trecut pe langa un camp cu marijuana care ardea
Tare sunt curios cum pot demonstra ca nu este asa laughing Si daca reusesc sa demonstreze ca nu e asa, tare sunt curios cum pot demonstra ca am avut vreodata droguri in posesie. Iti zic din experienta, ca m-au prins fumat de n ori rolling on the floor

Poate m-a rapit un individ dubios, si mi le-a administrat, apoi a fugit rolling on the floor

evenso

Daca asa ar fi fost cum ca dupa ce ai scapat nu te-ai dus direct la politie sa faci plangere impotriva lui? Deci povestea asta nu tine shame on you

Apropo: Acum esti " fumat "?
Sau mai bine nu imi spune not listening

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru IMC90):

De martori, inregistrari, analize medicale si investigatori sub acoperire sper ca ai auzit si este destul o proba sau doua dintre acestea.

| EmaS explică (pentru IMC90):

Cu ce scop?

Poate era o fata frumoasa care m-a rapit si m-a drogat si mi-a placut ce mi-a facut apoibatting eyelashes

| IMC90 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Pai martorii erau si ei fumati rolling on the floor De unde martori, nu exista asa ceva oh go on
Analize medicale nu m-au pus sa fac, stiau ca nu au cum sa demonstreze ca am avut droguri in posesie indiferent dee rezultat
Investigatii sub acoperire or face, dar nu sunt suficient de prost asa incat sa fac si trafic, asa ca aia e laughing

rolling on the floor
Tocmai am venit de la munca, nu am cum sa fiu fumat happy

| IMC90 a răspuns (pentru EmaS):

Cu ce scop ce?

Ce vise frumoase auzi sa te rapeasca o fata frumoasa si sa iti mai implineasca si alte fantezii!laughing
Sigur nu ai fumat ceva?!

evenso

Sau poate asta ai visat cand era deja sub influenta drogului :)) dar realitatea poate e alta :

http://i.imgur.com/gJsXT.jpg

evenso

Tocmai? pai scrii cu mine de la ora 15:37 deci esti in timpul tau liber si iti faci de cap big grin

| EmaS explică (pentru evenso):

Ai perfecta dreptate! Numai sa nu faca infarct cand se trezeste!

Fac 15 minute de la mucna pana acasa cu masina
N-am visat nimic tongue

| IMC90 a răspuns (pentru EmaS):

Eu la politie pot declara absolut orice, apoi e de datoria lor s-o gaseasca pe fata misterioasa (desigur ca n-o vor gasi niciodata) rolling on the floor

evenso
| evenso a răspuns (pentru EmaS):

laughing Doamne fereste!
Dar daca el este nemuritor cum zice, atunci nu il va deranja nici macar un infarct laughing

Apropo de fantezii si vise :
http://i.imgur.com/uJA13.jpg

evenso

"Mucna "? rolling on the floor
Aici mor de ras, deja ma doare burta de ce bine ma distrez laughing
Tu, sa nu mai spui nimic, orice cuvant se poate folosi impotriva ta! laughing
ufffffffffffffffffffffffff
Esti TOTAL! \dancing

A fost doar in visele tale!

| EmaS explică (pentru evenso):

Poi am inteles ca nu prea crede in viata vesnica!

Arat eu ca si cum as da 2 bani pe politie? laughing

evenso
| evenso a răspuns (pentru EmaS):

Nu crede pentru ca STIE! laughing

Daca ar fi sa ne luam dupa avatar, cred ca nici nu te-ar mai aresta politia!laughing

evenso

Ca sa dai 2 bani, trebuie sa o ai :P
Si dupa cum arati tare ma indoiesc :D

http://i.imgur.com/mG4ef.jpg