Pai, cam ramai fara cuvite. se vede clar, tot mai mult, Influenta lui Satan Diavolul care guverneaza lumea, si care evident, face ce stie el cel mai bine: inseala intregul pamant locuit (Apocalipsa 12:9)
pe masura ce lumea merge incet dar sigur spre sfarsiul care este prezis in Biblie, astfel de lucruri nu trebuie sa ne mire. o sa devina ceva normal. asa cum in urma cu 50 de ani era ceva inadimisibil sa faci sex in afara castoriei, si acum a devenit ceva normal, asa se va intampla si cu lucrurile astea... incet incet devin normale. cum am spus, influenta demonica.
Prostitutia sa o legalizeze, sunt de acord. Fiind nelegalizata, prostituatele isi asuma niste riscuri... sa nu fie batute si cu banii luati, sa nu se duca cu unu si sa mai vine 7 etc. Asa daca este legala au si ele niste drepturi. Daca vor sa o practice oricum o vor prcatica fiind ea si legala si nelegala. Cu homosexualitatea nu sunt de acord, i-as duce in Antarctica si i-as lasa acolo, nu e nimeni obligat sa ii vada pe strada si sa le suporte existenta in oras.
Drogurile - cele usoare - si prostitutia ar trebui legalizate.Chit ca prezinta,prima,urme de comoditate si "himereala", cum o numesc eu, iar a doua, comoditate financiara prin obtinere de foloase materiale in cel mai simplu mod posibil vreodata, ar fi benefica o asemenea masura.Gandeste-te doar cati bani s-ar strange! Eu zic ca pe putin 5 miliarde, daca s-ar pune chiar statul sa reglementeze, prin minister, consumul de droguri, facut intr-un mod responsabil.Sa nu ne ascundem dupa deget,sa nu fim ipocriti,si, mai presus de toate, sa nu pozam in moralizatori de carton! Consumul de droguri si prostitutia sunt doua detalii ale modernitatii de care n-avem cum sa scapam, mai ales ca prostitutia se intinde pe un interval mult, mult mai indelungat.Ca le interzicem,ca le permitem,ele vor continua sa existe. Fata de incest,cred ca stii ce parere am. Daca nu,imi mentin parerea si il condamn cu vehementa,e penibil,e o prelungire a slabiciunii si instabilitatii mentale, chiar daca e facut cu "consimtamant", cum s-ar spune. Unde se termina curiozitatea si plictiseala, si unde incepe degradarea groteasca si mai puternica decat acum a naturii umane?
Iar pentru casatoriile de acelasi sex si nu numai, eu propun un test de penibilitate.Si pentru heterosexuali.As interzice atat casatoria homosexualilor ce se imbraca in toate culorile spectrului si-si hlizesc "fasolea" constant,care o ard ultra-fericiti,cat si a cuplurilor heterosexuale ce o dau in dulcegarii gen iepuras,ursulet etc. etc. N-ai ce-mi face,nu-mi plac oamenii fericiti si aia care fac mare caz din cel mai inutil si redundant eveniment din viata omului, casatoria.
Apropo, nu s-a modificat, nu se va modifica la noi in urmatorii ani buni asa ceva, incat sa fie trecuta o asemenea lege.Totusi,ar trebui sparta problema in mai multe,prostitutia si drogurile legalizate,incestul,incriminat si ostracizat, ca pana acum, iar penibililor, indiferent de orientare, sa le fie interzisa casatoria si dreptul de a procreea/adopta.
E pur si simplu tragic. Ne indreptam spre ce e mai rau. Vrem inovatie, evolutie si uite unde ajungem? Uitam de norme, de Dumnezeu si de tot ceea ce ne poate aduce linistea interioara. Grav. Si mai grav e ca nimeni nu poate face nimic, unii se conformeaza, ba chiar ajung sa creada ca e corect, doar pentru ca asa a decis conducerea.
@EmaS, mergem spre haos, ce este de mirat?
http://www.realitati.ro/drumul-spre-dezordine/
GabrielaElenaXD întreabă:
LanguageMaster întreabă: