Aplicatia Grindr este o platforma pentru homosexuali.
Ce cauti tu acolo, ca minor?
Nu este aroganta dar ieri unii au răspuns de dragul de a răspunde în loc să mă ajute..niciunul nu a invocat aceasta lege... putea dacă știa să scrie frumos și mă ajută...chiar nu sunt arogant.îmi cer scuze daca așa pare
Nu eu sunt minorul...eu am picat în capcana lui dar am aflat că legea asta îl autoincrimeaza
Depinde de regulile existente pe platforma respectiva.
Daca regulile acesteia spun ca se interzic persoanele sub 18 ani si cel care a intrat este minor atunci se incalca.
Legea nu-i face lui nimic, iti face tie, ca tu esti adultul responsabil care trebuia sa nu trimiti poze nud la nimeni, ori tu le-ai trimis taman la un minor, probabil si cu invitatie la sex... asa-i?
Din ce am aflat nu are voie sa intre pe aceea aplicație încalcă o lege 286/2009 art 325..am vorbit cu avocați...dvs sunteți avocat? Sau este o părere personală?
Întrebați un avocat să vedeți cum sta treabă înainte să scrieți aici..Ioandelasal are dreptate a avut de ieri dreptate doar că nu a dorit să scrie legea și articolul...dvs daca sunteți avocat puteți scrie daca nu sunteți este o părere personală...vă întreb dacă știi fii minora aveți voie pe aplicații de adulți?
Iar vorbesc unii pe aici sa se afle în treabă...da logic aplicația grindr interzice accesul persoanelor sub 18 ani și da se încalcă legea 286/2009 mai exact articolul 325 care este pedepsit de lege cu închisoare de la unu la 5 ani. fapta de a introduce, șterge, modifica rezultând date necorespunzătoare in vederea producerii unei consecințe juridice constituie infracțiune. oare citește și doamna Violleta2022?
Știu dar tot timpul apare o singura persoana care denaturează adevărul, nu știe legi..in acest caz Violleta2022 care sigur nu este avocat și nu a citit legea
Doamna Violetta2022 ați citit acum legea? Știți termenii și condițiile oricărui site, aplicație de adulți? Ați auzit de articolul 325 286/2009? Fără supărare doar vă întreb...adica vb asta pentru va am vb cu o avocată expert 25 ani de experienta
CristaIon întreabă: