| benny a întrebat:

De ce merita basescu sa ramana in continuare presedintele romaniei?

Răspuns Câştigător
| Danielbc a răspuns:

Stii vb aia,, tara e frumoasa pacat ca e populata''? e cea mai adevarata vb.multi prosti sunt in tara asta...si cel mai rau e ca astia voteaza.ar trebui sa se de-a un test si daca il iei ai dreptul la vot.toti sa dam testul ala, mie nu mi se pare normal ca unu care sta in afara tari si nu stie ce e aici sau unu care se uita la stiri 2 min si nu stie ce si cum sa aiba dreptul sa imi hotarasca viata pentru ca alegerile au un rol important in viata fiecaruia.nu e normal ca unu care e tinut de parinti si nu stie cum e viata sa voteze, sau unu care a fost pus de pdl sau oricare alt partid si are un salar de peste 3000 ron/euro sa imi dicteze viata pentru ca astia oricum nu stiu adevaratele probleme.da oameni politici fura/mint etc. dar mai mult ma enerveaza gandirea infecta a oamenilor de rand. daca oamenii ieseau in strada la fiecare tampenie a politicienilor, daca oamenii nu votau PDL-ul dupa ce stiau ca au furat, daca oamenii nu il alegeau pe base de 2 ori, atunci oameni politici nu isi mai permiteau sa fie asa.cand au iesit oamenii in strada boc si ai lui au dat inapoi daca ieseau si mai multi pleca boc si base! Romania nu va fi niciodata o tara frumoasa, bogata, buna.de ce? pentru ca sunt prea multi prosti.sunt mai multi prosti decat destepti iar prostii din cate ai observat si tu, dicteaza vietile desteptilor

131 răspunsuri:
| WhatheWow a răspuns (pentru laurlaury):

Si daca nu esti pro Basescu atunci cu ce te deranjeaza ca vrem sa-i dam cu piciorul in fund?

| Anita_Any_1979 a răspuns:

Merita din plin! a fost, este si va ramane cel mai bun presedinte, chiar oamenii au decis asta! are 2 mandate, nici un presedinte nu a mai avut atatea! e foarte bun basescu! Merita sa fie presedinte! Voi tot spuneti ca Basescu Nu merita, da el merita ca e foarte bun! nu stiu de ce stiu ca el e cel mai bun poate din cauza ca el a fost singurul presedinte pe care l-am prins eu, dar nu e de asta e vorba ca el tot ce a facut a fost spre binele tari! ex. daca nu taia din pensii alocatii si salari muream de foame! toti! Si in plus el este un om foarte puternic! cand toti spuneau ca nu merita sa fie presedinte si totate chestiile el s-a tinut tare! Merita! La referndum sper sa iasa el!

Răspuns utilizator avertizat
| Danielbc a răspuns (pentru denis988):

O fi sau nu o fi ponta plagiator dar nu el are case de milioane de euro cum are basescu, nu ponta era printre cei mai bogati oameni cand am scapat de comunism ci basescu.dar atunci cand nu stii pe ce lume esti pentru ca te tin parintii sau ai un salar mare(pe pile pentru ca daca aveai inteligenta nu faceai un astfel de comentariu)nu prea stii ce e in tara asta

| MMihai a răspuns:

De ce merita basescu, sa rămână în continuare președintele României?
== nu ar trebui ca ...basescu sa rămână în continuare președintele României.

| WhatheWow a răspuns (pentru laurlaury):

Un singur lucru vreau sa-ti mai spun si am sa te las in pace : nu uita ca tot ceea ce se petrece in " acest univers " are la baza doua principii : actiune si reactiune, chiar daca ultima" intirzie " cite odata sa apara! Salutari alese si succes!

| WhatheWow a răspuns (pentru Danielbc):

" Daca, copiezi o persoana se numeste plagiat; daca copiezi mai multe e cercetare!"

| benny explică (pentru Anita_Any_1979):

Lasa vrajeala asta de 2 lei cu basescu al tau mai bine zi de unde au facut avere basescu, udrea, videanu, berceanu. etc.

| Iubirefaraegal22 a răspuns:

Oricum nu vin altii mai buni ca el, toti sunt hoti

| Danielbc a răspuns (pentru denis988):

Inseamna ca ai invatat sa furi! asta inseamna.un profesor are maxim 900lei...el nu a invatat? dar un medic rezident care tot timpul invata si munceste si are un salar 800lei, nu invata nu? ai dreptate profesorii si medici rezidenti sunt mult mai slab dotati intelectual fata de directorii de la diferite firme pusi in functie de PDL.un profesor nu a avut,, norocul''sa de-a bac-ul la 25 de ani si sa devina ministru ca cel PDL-ist.ma mir cum nu iti e rusine de lipsa ta de bun simt inteligenta. daca vine USL-ul e dezastru? da ai dreptate, e un adevarat dezastru ca pensionarii primesc banii inapoi si e un adevarat dezastru ca s-au dat deja la salariati 8%, dar daca PDL-ul si base vin inapoi totul va fi iar bine, abia astept sa mai scada din pensii si sa moara batranii, si sa mai se scada din salarii ca de...ce le trebuie oamenilor mancare da-i dracul, si abia astept sa mai inchida spitale(asa a zis base ca vrea sa faca atunci cand se intoarce)pentru ca e floare la ureche sa mergi 50/100km la un spital.da,e o necesitate ca poporul sa se sacrifice, nu mai sunt bani de pensii, salare, spitale nu mai sunt bani! si totusi udrea a facut telegondole printre blocuri, piscine care nu pot fi utilizate, drumuri care sunt facute doar 3%, totusi basescu are o avere de 800.000 euro, fata lui are un apartament de 1000.000 euro, blaga si-a dublat averea, videanu si-a mai facut o vila foarte scumpa, banuiesc ca si ei au strans cureaua nu? eh cam asa e cand ai creierul cat o aluna.bye

| KamyGirl a răspuns:

Basescu nu merita sa ramana in continuare presedinte! Cei care nu merg la vot,indiferent de motiv,vor fi luati drept basisti. Si in primul rand, astazi se voteaza daca VA IESI sau NU, nu inseamna ca daca va iesi vor intra USL-ul la conducere! Alea vor fi alte alegeri pentru presedintie. Si ca tot se vorbea despre UE.e o minciuna, Basescu sustine chestia asta doar ca sa sperie romanii, si sa tina cu el! Deci, singurul merit al lui Basescu este acela de a fi DEMIS!

| PinkPanther a răspuns (pentru benny):

Poate clarvazatoare. Si nu trebuie sa fii clarvazator, trebuie doar sa citesti printre minciuni. Oricum sunt toti o apa si-un pamant. Dar sa prefera sa nu ajungem curvele rusilor, mai bine a europei

| benny explică (pentru KamyGirl):

Iti bati capul degeaba, acum cateva luni strigau jos basescu si acum il pupa in c*r. Asta e Romania nu ai ce sa ceri mai mult

| benny explică (pentru PinkPanther):

Hai ca ai zis-o pe asta laughing mai zice unu mai sus sa alegem raul mai mic laughing
Asta e Romania si nu ai ce sa ceri mai mult

| benny explică (pentru Danielbc):

Frate iti bati capul degeaba cu astia fara creier. ei cica daca ramane basescu va fi super bine, o sa vedeti cum ne va fu-te chiorul dupa referendum laughing

| benny explică (pentru Danielbc):

Total de acord cu tine avem de suferit din cauza unor prosti.

| benny explică (pentru PoneiuNostruPoneiuVostru):

Ma nume lung nu ai inteles ca daca pica basescu se va face alegeri in toamna si atunci alegi pe cine vrea muschiul tau si poate sa candideze si candidati independenti.

| wallent1n a răspuns (pentru floresdemayo):

Eu nu pot, tu nu poti, dar NOI TOTI sigur am reusi!

| benny explică:

Ungurii au decis soarta romaniei!

| benny explică (pentru GigelVecinuDeLa3):

Mie nu mi-e mila de pro-basisti eu i-as impusca in cur laughing

| Dienuca a răspuns:

Nu merita

| Anita_Any_1979 a răspuns (pentru benny):

De unde? +))) se vede ca nu te intereseaza..auzi el ca presedinte are salariul de 100 de milioane de lei si tu intrebi de unde a avut bani?! rolling on the floor) Doamne fereste!

| Anita_Any_1979 a răspuns (pentru benny):

De unde? +))) se vede ca nu te intereseaza..auzi el ca presedinte are salariul de 100 de milioane de lei si tu intrebi de unde a avut bani?! rolling on the floor)

| MyToXicRoMaNcE a răspuns:

NU MERITa...e un escroc

| benny explică (pentru Anita_Any_1979):

Esti paralela copile cu 100 de milioane de lei pe luna nu cred ca iti poti face vile de milioane de euro plus bani din ue unde s-au cheltuit?