| benny a întrebat:

De ce merita basescu sa ramana in continuare presedintele romaniei?

Răspuns Câştigător
| Danielbc a răspuns:

Stii vb aia,, tara e frumoasa pacat ca e populata''? e cea mai adevarata vb.multi prosti sunt in tara asta...si cel mai rau e ca astia voteaza.ar trebui sa se de-a un test si daca il iei ai dreptul la vot.toti sa dam testul ala, mie nu mi se pare normal ca unu care sta in afara tari si nu stie ce e aici sau unu care se uita la stiri 2 min si nu stie ce si cum sa aiba dreptul sa imi hotarasca viata pentru ca alegerile au un rol important in viata fiecaruia.nu e normal ca unu care e tinut de parinti si nu stie cum e viata sa voteze, sau unu care a fost pus de pdl sau oricare alt partid si are un salar de peste 3000 ron/euro sa imi dicteze viata pentru ca astia oricum nu stiu adevaratele probleme.da oameni politici fura/mint etc. dar mai mult ma enerveaza gandirea infecta a oamenilor de rand. daca oamenii ieseau in strada la fiecare tampenie a politicienilor, daca oamenii nu votau PDL-ul dupa ce stiau ca au furat, daca oamenii nu il alegeau pe base de 2 ori, atunci oameni politici nu isi mai permiteau sa fie asa.cand au iesit oamenii in strada boc si ai lui au dat inapoi daca ieseau si mai multi pleca boc si base! Romania nu va fi niciodata o tara frumoasa, bogata, buna.de ce? pentru ca sunt prea multi prosti.sunt mai multi prosti decat destepti iar prostii din cate ai observat si tu, dicteaza vietile desteptilor

131 răspunsuri:
| benny explică (pentru MyToXicRoMaNcE):

Degeaba nu merita el si e un escroc ca lumea tot pe el il prefera.

| MyToXicRoMaNcE a răspuns (pentru benny):

Asa crezi tu

| ReadAllAboutMe a răspuns:

Nici nu merita.laughing Am auzit la stiri si a spus ca a fost demis adica....nu va mai fi presedinte.happy Pt mai multe informatii cauta pe internet.big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Zazu a răspuns (pentru Anita_Any_1979):

Anita,mama draga, din ce munci cinstite"face"parintii tai bani? de-l lauzi asa pe base?
Zic si eu, nu dau cu parul.

| infamy a răspuns:

Eu nu ii iau partea, dar totusi merita mai mult decat altii. Si base a facut ff multe greseli ( punand o pe fisa la bruxel ) dar totusi a facut si cateva chestii benefce tarii, si nu cred sa fie vrunul la USL mai de doamne ajuta.Si totusi sa lamuresc dc cred asta, Crin a spus ca daca Base ramane presedinte isi da demisia, tineti minte ca nu o sa o faca. Ponta a fost umulit de cei din Ue, ar fi trebuie sa si fi dat demisia ( asa ar fi facut orice prim ministru ) totusi el nu a facut-o.
Inca un ex : In Ploiesti ( eu sunt ploiestean ) Badescu a iesit presendte doar pentru ca a promis sa mareas pesnsiile cu 20% daca imi amintesc bine si totusi NU A FACUT-O. Dar oricum si daca lear fi marit pensiile tot rau ar fi facut pentru ca ar fi facut inprumuri cel mai problema ceea ce ai fi ff rau. Deci trageti si voi concluzii, sun mai buni USL decat Basescu? ( eu cel putin nu cred ).
Ps : Reamintesc ca nu sunt basist.

| benny explică (pentru infamy):

Nu esti basist, dar ti cu el, daca zici ce a facut el bun in tara asta de cand o conduce esti tare.

| benny explică (pentru GigelVecinuDeLa3):

Cui i-a donat salariul laughing lui nevasta-sa sau fisa

| infamy a răspuns:

Repet, nu tin cu el, si am spus ca a facut ff multe greseli dar totusi a facut si si lucruri bune xD

| robertaasdfghj a răspuns:

Pt ca a incercat sa opreasca furtul: da a taiat salarii(ale celor care primeau si pensii alimentare) a taiat din pensii(a celor care nu aveau anii de munca, corespunzatori acesteia). Daca v-a fii demis echilibrul facut din concurenta va disparea iar un alt partid va lua totul. Va avea totul. Vor putea fura cat vor dori deoarece nu va mai exista un altul care sa ii avertizeze ca au intrecut limitele

| benny explică (pentru robertaasdfghj):

"Pt ca a incercat sa opreasca furtul" ba tu nu esti normal laughing pai basescu si cu pdl-u e hoti hotilor laughing

| 3lFiTzU a răspuns:

Ca asa a fost menit destinul romaniei tongue mai sunt 2 ani nu mori nu laughing?

| benny explică (pentru 3lFiTzU):

Normal in doi ani va distruge total Romania

| teodoraelena73 a răspuns:

Raspunsul corect este ca nu merita

| Shatteredx a răspuns (pentru CeaCuMasca):

Sa mori tu?

| Fiction a răspuns:

Deoarece cu ajutorul lui Ponta si Antonescu, putem spune pa Schengen, pa Europa, adio multor lucruri.

| Addaa1998 a răspuns (pentru deyutza135):

Ba chiar murim
La cata nesimtire are

| benny explică (pentru Fiction):

Nu zau? alt clarvazator care vede dinainte ce se intampla

| Fiction a răspuns (pentru benny):

A spus la televizor.Ma rog, se vede ca habar nu ai.Te-ai uitat macar pe un program cu stiri? Oricum..nu mai conteaza, tara asta e aproape pierduta.Sa vedem, o ridica Antonescu tau cel drag? Sau Victor Plagiatul?

| Dumnezău a răspuns (pentru Fiction):

Urinez cu bolta pe tot ce inseamna apropieri de Inalta Poarta de la Bruxelles.Schengen-ul nu aduce niciun real beneficiu romanilor de rand.La fel nici statutul de membru al UE.Si,ca sa nu zici ca sunt, vezi dom'le...un uslamist rau, urinez cu bolta si pe Inalta Poarta de la Kremlin, mai ales pe NKVD-istul Putin. Vreau izolare totala internationala.Cu cine dracu votez in acest caz?

Apropo, 80% din romani n-ar fi cu nimic afectati de un eventual impeachment sau excludere din Europa,ci doar pseudo-intelectuali cocliti,precum HRP, Tismananu, Papahagi, Vlad Zografi sau Mita Neamtu sau Baconski, tripati cu laturi ortodox-legionaroide periculoase.Romania n-are nevoie de UE, coeziune si apropiere de clica asta de aparatori ipocriti ai unei false democratii si mai ipocrite.UE nu este nimic decat un organism parcimonic (sic!) de strangere sub egida sa a unor state pline de naivitate.

| Loveyourself a răspuns:

Deci voi vreti sa ne intoarcem inapoi in timp? sa fie comunistii la putere din nou? il vreti pe Iliescu inapoi? omul care a distrus tara asta cu ani in urma si nea bagat intr-o criza de neam c*acat p noi....nu vedeti ce fac oamenii astia cu noi, USL-listii
nu vedeti cum minte Ponta de ingheata toate apele acum vara?
cum spun mincinosii astia ca mergem din ce in ce mai bine si UE-ul se ingrijoreaza pentru ca noi ca megerm mai rau ca Grecia
Sincer ma bucur ca a ramas basescu pentru ca omu asta a facut atatea pentru tara asta!
cica i s-a furat 6 milioane din pensie! doomle da cata pensie ai avut tu 20 de milioane cat ai avut?
Nu fiti prosti!

| Hombre a răspuns (pentru laurlaury):

"Basescu singur la Cotroceni nu mai poate fura. ii poate doar impiedica pe USL-isti sa fure."
Aloooo sa nu mai fure cine!? Pai gasca Udrea, Videanu, Blejnar, Baieti destepti cu un tun de 1.300 000 000 euro (si pe care Ponta le-a suspendat contractele) astia ce sunt Sfinti. Tu cu ce gandesti de vezi numai intr-o directie.
Te interesa ce studii am in economie -caprar- si in politica -cetatean. Pe mine nu ma intereseaza de studiile tale, mi-ai spus totul prin felul cum pui problema.

| infamy a răspuns:

Deci sa facel o mica aluzie : USL ia toata puterea. Intrebarea este ca daca se intampla asta intreb care mai e democratia? Care mai e concurenta? ganditi-va putin la chestia asta si va rog sa trageti concluziile de rigoare

| alexandru17 a răspuns:

Vad multi care comenteaza aiurea fara sa stie! Merita din 3 motive!
1.) A scazut salriile si a crescut salariile de oare ce s-a gandit la viitor ca sa ne fie bine ( Grecia a dat falment din cauza salariilor crescute si asa mai departe)
2.) Puneti-va in locul lui pentru un moment!
3.) Basescu va reusi sa dezvolte economia si sa restabileasca comunitatea parlamentara cu salari bune si economie ridicata, dar asta dureaza si noi nu avem rabdare, din pacate nu stiu unde va ajunge Romania, eu sunt plecat in Austria unde sunt salari minim de 43 de milioane si au economie extrem de buna, ar trebui sa fie si ROMANIA la fel, noi avem multe chestii ale naturi, bogatia naturi!

| TroolGheoerghe a răspuns:

Basescu e inger pe langa Ponta, Antonescu, Iliescu si altii!

| benny explică (pentru Loveyourself):

Prietene tara asta a inceput sa se duca de rapa de cand a venit iubitul tau basescu si in al doilea rand nu vine usl si iliescu la putere asa ca sa stii si tu si in al treilea rand iliescu nu a taiat salarii, pensii, alocatii, locuri de munca nu mai exista, marire taxe si impozite, etc. dar ce sa intelegi tu daca spui ca basescu a facut multe pentru tara.

| benny explică (pentru TroolGheoerghe):

Basescu e un marinar betiv laughing