| benny a întrebat:

De ce merita basescu sa ramana in continuare presedintele romaniei?

Răspuns Câştigător
| Danielbc a răspuns:

Stii vb aia,, tara e frumoasa pacat ca e populata''? e cea mai adevarata vb.multi prosti sunt in tara asta...si cel mai rau e ca astia voteaza.ar trebui sa se de-a un test si daca il iei ai dreptul la vot.toti sa dam testul ala, mie nu mi se pare normal ca unu care sta in afara tari si nu stie ce e aici sau unu care se uita la stiri 2 min si nu stie ce si cum sa aiba dreptul sa imi hotarasca viata pentru ca alegerile au un rol important in viata fiecaruia.nu e normal ca unu care e tinut de parinti si nu stie cum e viata sa voteze, sau unu care a fost pus de pdl sau oricare alt partid si are un salar de peste 3000 ron/euro sa imi dicteze viata pentru ca astia oricum nu stiu adevaratele probleme.da oameni politici fura/mint etc. dar mai mult ma enerveaza gandirea infecta a oamenilor de rand. daca oamenii ieseau in strada la fiecare tampenie a politicienilor, daca oamenii nu votau PDL-ul dupa ce stiau ca au furat, daca oamenii nu il alegeau pe base de 2 ori, atunci oameni politici nu isi mai permiteau sa fie asa.cand au iesit oamenii in strada boc si ai lui au dat inapoi daca ieseau si mai multi pleca boc si base! Romania nu va fi niciodata o tara frumoasa, bogata, buna.de ce? pentru ca sunt prea multi prosti.sunt mai multi prosti decat destepti iar prostii din cate ai observat si tu, dicteaza vietile desteptilor

131 răspunsuri:
| infamy a răspuns:

Draga benny, prietene imi pare rau de tine.Tu esti exemplul viu al manipularii pe care o exercitata emisiunile gen sinteza zile sau acces direct asupra oamenilor.Nu mai credeti tot ce spun unii oameni insetati de putere. Cum se spune " tara te vrea prost " si vad ca le iese.

| benny explică (pentru infamy):

Ma tu esti chior ca basescu laughing nu vezi si tu ce se intampla in tara asta, draga infamy din partea mea poti sa-l lingi si la oua pe basescu al tau laughing

| TroolGheoerghe a răspuns (pentru benny):

Pai si vrei sa iei un diavol si sa pui altu?

| infamy a răspuns:

Daca ai ajuns sa recurgi la insulte, ma rog nu comentez. Si dintre noi doi tu esti cel chior. Daca tu nu iti imaginezi in ce dezastru am fi fost fara masurile loate de Basescu, tu chiar vrei sa ajungem ca Grecia?

Si ce ma tu conduci tara? si daca ma faci homosexual ai incurcato ra nici nu stii cam centura verde

| Anita_Any_1979 a răspuns (pentru Zazu):

In fine ..aia a fost parerea mea! si in continuare sunt de acord cu ea! fiecare le are p-ale lui

| Anita_Any_1979 a răspuns (pentru GigelVecinuDeLa3):

Are salariul asta, si in plus daca isi dona banii el are dou fete care una dintre ele lucreaza tot asa in polititca are o fiirma ceva de genu si castiga si ea ffoarte bine!

| Anita_Any_1979 a răspuns (pentru Fiction):

Exact!

| Anita_Any_1979 a răspuns (pentru benny):

Pfaiii.te-ai uitat macar odata la stiri? nu se vede! esti paralel bai. unde a locuit pana acum? pe marte? da acolo sigur! e LOGIK ca presedintele trebuie sa aiba salriul maxim pentru ca e presedintele tari si mare chesti cheltuielile ale mici tot i ramane mult

| benny explică (pentru Anita_Any_1979):

Fatuca daca ma straduiam un pic puteam sa iti fiu tata asa ca nu imi spui tu mie "unde am locuit pana acum" mucoasa de 13 ani!

Si ce daca niciodata no sa tin cu imputiti de comunisti!