anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce sa nu votez suspendarea lui Basescu? Ce a facut el bun pentru noi toti incat sa nu-l suspendam?

P.S. in tot timpul asta de cand cu suspendarea singura treaba despre care trebuia sa se discute erau motivele pentru care ar trebui suspendat sau nu, nu ce face USL, Ponta si Antonescu. va rog sa va abtineti de la comentarii care nu au treaba cu suspendarea lui Basescu.

81 răspunsuri:
| fulgerul a răspuns:

Sunt calm si tolerant.Nicke-ul tau te reprezinta oricum.Ce sa ceri de la o chiftea cu palarie? Of doamne,cum se impute carnea pe caldura asta! Si Fulgerul zise, iarta-l doamne ca nu stie ce face! Sunt milos din fire si daca te vor prinde hingherii pe strada, voi platii libertatea ta, scutindu-te de chinul euthanasierii.D-zeu fie cu tine! Curaj, poti mai mult!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru fulgerul):

Uite, am problema si-mi cer scuze ca ma plang la tine, mor de somn si zau ca somnul meu e mai important la momentul asta. Scrie tu acolo ce-ai pe suflet ca le vad eu maine. Noapte buna!

| fulgerul a răspuns (pentru anonim_4396):

Noapte buna d-le presedinte Antonescu!

| Dandanache a răspuns (pentru Hombre):

PDL a adus si SIDA in Romania, ma Hombre. Pentru tine o carte e prea mult, asa ca iti las un link. Ori atata poti, ori atata vrei, de la prea multa ura.

http://www.financiarul.ro/2009/08/11/istoria-acordurilor-romaniei-cu-fmi/

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru fulgerul):

Serios? Ia vezi mataluta de unde vine IP-ul meu daca esti tare happy. Doamne, mare e gradina ta!

| Hombre a răspuns (pentru Dandanache):

Bai frate pai de unde ma imi ceri tu mie carte, eu sunt cu crestera caprelor nu cu cititul cartilor cum esti tu. Si nu ma mai freca cu link-uri ieftine care face doar cronologie sa te da-i destept, o sa-ti fac eu cand am timp o analiza mai profunda a implicatiei FMI in Romania si dupa ce ti-o insusesti sa la-si cartea ca nu stii mare lucru si sa-ti dau caprele mele sa te duci la pascut. Pana atunci o mica observatie poate o pricepi, uite-te la sumele pe care guvernele anterioare le-a imprumutat de la FMI care adunate la un loc nu face nici pe jumatate din imprumutul pe care la facut Base si PDL 12.95 miliarde euro si mergi mai departe; pe deoparte s-a taiat din salarii si pensii + banii de la FMI+banii de la buget = o suma pe care nu o stim, insa stim ca; toate autostrazile incepute pretul unui Km e mai scump decat in toata Europa si ne punem intrebarea ori sunt asa prosti de au acceptat asa preturi sau si-au luat "tainul" expresia lui Base, a facut telegondole cand si unde nu era nevoie, bazine de inot nefunctionabile, patinuare, terenuri de fotbal aiurea unde era trei babe si doi mosi, s-a scos milioane de borduri sa puna alte borduri, s-a scos asfalta sa se puna alt asfalt si de proasta calitate, avem multi asfaltagii multimilionari in euro dar asfalt nu avem, baieti destepti a pagubit electricitatea statului cu un miliard de euro, a falimentat posta Romana iar cele similare din tarile vecine mergepe profit si iti mai dau sute de exemple de magarii facute numai in timpul guvenarii PDL+ Base. Stai sa se de-a la ivela auditul la toate ministerele si sa vezi atunci dansul elelor. Iar tu vii si-mi spui ca citesti, ce dracu citesti ma, punguta cu doi bani?

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Da asa e "Doamne mare e gradina ta" si mare fulger trasneste-n ea. laughing

Usurel mai fibrilatule, faptul ca scrii agresiv si cu cifre nu te face mai destept. De la afirmatia ca PDL a adus FMI in Romania pana la aia ca a luat mai multi bani e cale lunga. Sau tie iti place sa rezumi prin minciuna, ca oricum PDL-ul e cum e si nimeni nu verifica ce zice lumea despre el. Daca scriai corect de la inceput, nici naiba nu se lua de tine. Nu trebuie sa te iau cu carti si cronologii, pe tine trebuie sa te iau cu farasul, pe tine si toti analistii de canapea. Ca debitati numai prostii, si apoi tot voi va dati ofensati cand cineva va corecteaza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hombre):

N-au frate astia treaba cu site-ul si cu sectiunea asta. ei vor doar sa zica la toti ca USL este rau si ca mama ce nenorocire ne paste. Orice spui ti-o baga sub nas pe aia cu USL si Ponta cu plagiatul lui si cu somnul lui Antonescu. Nu e evident ca mesajul este foarte clar, nu ti-e clar ca au vrut sa instige masele de cand cu suspendarea lui Base? Altfel de ce-ar fi venit atatia la mine pe strada sa-mi spuna numai lucruri anti USl, Ponta si Antonescu ca sa ma trezesc peste cateva zile in acelasi avion spre Bucuresti cu fostul de la senat si cu gasca lui Base. Hm, sunt lucrurile mai intense decat realizam chiar si noi.

| Hombre a răspuns (pentru Dandanache):

Na-i spus nimic decat mananci c.a.c.a.t aiurea, punct.

Pe mine nu ma surprinde nimic, a mai fost duminica orbului in Romania acum 22 de ani de ce nu si pe 29 iulie, sau crezi ca au evoluat prea mult? Uite la ei tu le da-i date, fapte, le faci cronologia guvernari, le desenezi si tampiti zice ca ne da afara din Europa si ne da pe mana rusilor, pai ce sa discuti cu cretinoizii astia, atat poate atata spune.

Prietene, mi-e evident că eşti un idiot, dar eu sunt un idiot şi mare că m-am încăpăţânat să polemizez cu tine. Mă întorc la ale mele, te las cu ale tale.

anonim_4396

Nu ma surprinde ca sunt dezinformati, ce ma surprinde insa este ca toti vin cu exact aceeasi placa. asta este foarte ciudat pentru mine, chiar ma gandesc daca nu cumva au fost sfatuiti sa faca aasta pe site-urile de socializare, dar atata vreme cat nu-mi pierd vremea sa demonstrez asta de ce sa fac acuze? asa deci si prin urmare, este treaba lor ce fac...

Nu draga, eu am experienta campaniei electorale ca am fost implicat pana in urma cu ceva ani, masele au aceiasi placa iar cei de pe TPU sunt la fel, pentru ca si daca vrea sa spuna altceva nu are ce si se agata de cateva elemente si le debiteaza foc continiu. Uite La @dandanaua, a incercat sa bulibaseasca ceva de FMI dar habar are, i-am facut termenul comparativ al imprumuturilor dintre guvernele trecute si guvernul PDL+Base, apoi i-am dat o lista cu nereguli si citeste raspunsul sa vezi ce spune. Sunt nepregatiti si atunci cu cine dracu sa te contrazici ca ei bate campii, tu ii spui de neregurile guvernarii si o arde cu plagiatul lui Ponta.In fond ei nici nu stie clar de ce il vrea pe Basescu.

| Hombre a răspuns:

Lasa lasa lasa ca ne om duce noi acasa si-o dada ajunsi acasa laaasaa.
http://www.youtube.com/watch?v=tm008b6QMHs

anonim_4396

Ha ha ha! Foarte tare! Monstrii sacri...ce oameni :)

Uite-aici nniste intrebari pentru Mr. Ex-president:

http://www.youtube.com/watch?v=wmMS9XVIa00&feature=youtube_gdata_player

| MMihai a răspuns:

Ultima „perlă Băsistă", este că trebuie să se renunțe la 100.000 de paturi de spital, din circa 129.000 câte sunt acum.
Numai pentru această „perlă", trebuie pusă ștampila pe DA.

| Teodoraa20 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu te auzi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Teodoraa20):

Pai am scris...toate alea. deci daca tu vorbesti in timp ce tastezi e cam ciudat.
in schimb am vorbit cu oameni demni de respect aceste subiecte si am facut o conversatie frumoasa.

| AnoNimaaa2000 a răspuns:

Basescu nu merita sa fie demis! Singura greseala a fost ca a anuntat ca nu mia are bani sa dea pentu pensii si salarii! Nu e vina lui daca banii nu au mai ajuns!

Întrebări similare