Nu a fost inchis fara un motiv.Deci care a fost motivul?
Esti atat de enervanta. Fara suparare, dar mi-e sila de tine.Si daca o ruda apropiata mie ar fi inchisa nu m-as bucura sa i se scurteze sentinta in urma unei decizii ce va aduce dezavantaje acestui stat. Poti sa te gandesti si la altcineva in afara de propria-ti persoana si iubirea pentru sotul tau?
Eu indiferent de situatie nici macar nu m-as bucura de asa ceva, fie ca ar fi vorba despre o ruda apropiata mie.Nu daca se incalca ceva numit justitie si drepturi.Nu daca asta va contribui sa prabusurea noastra ca stat.
Nu puteai sa supravietuiesti cativa ani in plus fara p. enis? Nu ai scris asta, dar imi dau seama ca te bucuri in urma modificarii codului penal ca sotul tau, precum.si alti infractori si violatori va avea sentinta mai scurta.Rusine sa-ti fie.
Cat mai are? atat cat i s-a dat, auzi conditii necorespunzatoare dar la uscarie te duci ca la hotel, sau cum ar trebuie sa fie conditiile? La puscarie se duc aia rai, cand furi, dai in cap, jefuiesti nu stii ca ai sanse mari sa ajungi acolo? Asa ca alea sunt conditiile anii ai/a ar trebuie sai faca.Cum adica sa modifici legea aiurea? Sa dai drumu la borfasi.Eu i-as munci de lear sari ochii din cap,la munca cea mai grea i-as pune,la munci necalificate,sa nu le mai trebuie in viata lor sa mai faca ceva rau.
Stai linistita ca banditii aia care mo'difica legle, o fac pentru ei, sa scape ei, apoi pana intervine careva ei ies primii, restul se schimba iar legea.
Daca tie iti este drag unu care face rele e clara cum sta treaba, dar Pana la urma si aia trebuie sa aiba ceva femei ca ei.Deci tu fara sa ai ceva sau multe in comun cu ala nu ai sta cu el.deci se pare ca semanati.Infractor la infractor trage
De ce sa faci jumate din pedeapsa? Mie mi se pare total aiurea, este ilogic, daca primesti o pedeapsa ala esti, la munca la ocna, la sapat canale, cate nu sar gasi. Spui conditii necorespunzatoare? Naspa.
Hai sa va povestesc eu ce as face daca as fi dictator.As construi puscarii pe langa marile orase, cativa gardieni cu pusti, si toti cei din puscarie la munca.As face contracte cu orasu, la mariginea orasului, in locuri nu aglomerate bagati la curatenie, orin canale de facut curat, roin paduri curatenie, cate nu sar gasi si asta mai ieftin decat o fi.; rma privata.
As transforma orice pedeapsa in bani si sa zic trebuie sa castigi 1000 de lei in puscarie. Zilnic la munca, te duci azi muncesti la sf zile iti zic astazi ai muncit de 10 lei.Ok din astia masa si cazarea la puscarie 3-4 lei deci ai astazi 6 lei si tot asa pana faci 1000 de lei, cand ai terminat esti liber.
Pun pariu ca nu o sa mai vezi oamenii prin puscarie toti or sa se faca cuminti, toti or sa respecte legea.Bine pe criminali aia e altna poveste, vorbim ai.ci de restu.Deci munciti frate la greu si nu TV nu rahaturi, nu sa stai in inchisoare pe banii mei, sa te tin tot eu de cazare de manncare de tv si alte rahaturi.
Un radio si aia tot, dar va garantez nici de radio n-o sa mai ai chef daca toata ziua esti la munca.
Cate nu sunt de facut in tara aia, orice munca necalificata, care nu necesita mari cunostinte facute cu astia de la inchisoare. Leas da eu modificari de nu sar vedea.Care e bolnav si numai poate la munca,il pui la munca pana cade jos, a murit, l-ai luat torni pamant peste el intr-un sant ceva si la revedere, a scapat lumea de o lichea, de o persoana rea societatii.
Omenirea nu mai trebuie sa tolereze nimic, asta avand in vedere la cata populatie sta pe planeta asta.
Deci cam asa as proceda eu.Sa vad dupa care mai are curaj sa incalce legea
1. Treaba cu 6 zile pentru 30 de zile in conditii necoresp nu am dato eu ca sa ma iei pe mine la roata.
2. Chiar nu e locul si nici momentul potrivit sa ti dai cu parerea despre puscariasi intelegi?
3. Am pus o simpla intrebare sperand ca o sa se gaseasca vreo persoana care stie sa mi raspunda la intrebare nu sa o faca pe hitler.
4. Sa ti fie rusine pentru cum vorbești despre aproapele tau.
Sa nu crezi ca ma bucur ca s-a schimbat codul penal. Nu nu. Din contra. dar crede ma ca tara asta nu e distrusa din cauza puscariasilor. Sotul meu e pentru droguri si furt. Intelegi a fost un **** de aiureala facuta la betie cu alti doi prosti. Dar cum ramane cu pedofilii care abuzeaza copii? Violatori criminali? Pe aia nu i vedeti ci ti ai găsit sa ne judeci pe noi doi? Frate e sotul meu ce ai vrea sa fac? Suntem impreuna dinainte sa intre acolo? Pune te in locul meu si nu mai judeca dupa aparente. O seara faina
Eu nu am vorbit de rau doar pe sotul tau,am spus in general despre infractori,deci orice om care ajunge la puscarie sa nu spui ca au ajuns acolo din bunatate .Sa ma pun in lcul tau? Simplu eu nu pot sta cu un infractor,as divorta,daca tu esti cinstita,pai cm sa stnau eu cu un infractor, eu om cinstit? Sa fim seriosi.A facut la betie, astea sunt motive, nici un om intreg la minte nu face la betie ce spui tu droguri, furt, astea sunt motive.Sa primeasca 8 ani aia inseamna ca vindea droguri, Te intreb ai vazut vreodata un om care se drogheaza? Daca ai vedea, in sf sa fii sanatoasa, eu daca as fi fost femei.e nu as fi stat dupa ala 8 ani, sa astept un infractor 8 ani,Unde pui ca atunci cand o iesi tot cu astea o sa se ocupe.Dar na asta e,sunt femei care iubesc si infratorii,ce conteaza de unde vin banii,bani sa fie,pe voi nu va intereseaza astea,daca barbatu aduce bani,asta e cel mai important.
Tara aia de aia e asa,toati fura,toti se gandesc cum sa faca sa traiasca mai usor,daca s-ar putea sa nu munceasca deloc. Furtu, drogurile ar trebuie sa fie nu stiu, ceva asa cand auzi sa nici nu stii cam despre ce ar fi vorba.
Dar e ok sotul tau face ce face si aia din guvern, parlament se ocupa cu talharii, deci e ceva normal, asa si oricui de acolo i se pare ceva absolut normal.Numai bine si tie.Dar ca idee cati ani ai, asta daca poti spune?
Dupa felul in care vorbesti imi dau seama ca tu si sotul tau sunteti
de-o seama.
El merita sa putrezeasca in puscarie pentru ce a facut. Drogurile si furtul sunt la fel de rele ca pedofilia si violurile, nu mai gasi scuze. Drogurile ucid.Isi merita din plin aia 8 ani de inchisoare, poate chiar mai mult.
"Mars in mortii ma-tii sa ti *** de parazit uman. Iesi."
Deci tu esti o scarba de om cu limbaj vulgar ce s-a indragostit de un drogat(chiar va meritati unul pe altul.Asta dupa modul tau de exprimare.Invata sa scrii)si ma jignesti pe mine si imi spui sa dispar? Ciudat, aici tu esti parazitul si singura ce ar trebui sa dispara, nu eu.
"Pai da ce stii tu despre viata mea sa vii sa ma judeci..."
Simplul fapt ca esti casatorita cu un drogat si hot spune multe despre tine.Fiind sotia unei astfel de persoane imi da numeroase motive sa te judec.
Si faptul ca ii iei apararea.
Nu mai compara drogurile cu violul incercand sa faci traficul de droguri sa para mai inofensiv ca sotul tau a dus otrava la gura a mii de persoane.Este un ucigas si pentru ceea ce a facut nu are scuze, iar tu nu poti schimba asta spunand: "Dar nu a violat sau a comis acte de pedofilie".Nu...doar a livrat "otrava".
Si sunt sigura ca traficul de droguri e mai rau decat pedofilia.
Te judec dupa ceea ce ai scris mai sus.Si din aia reiese ca te bucuri ca i s-a scurtat sentinta.Eu te-am jignit? Mi-e sila de ce cei ca tine, rebuturi umane...
Mi-e sila ca te bucuri in ciuda faptului ca odata cu el vor fi eliberati si multi criminali si violatori, dar si traficanti de droguri care sunt niste ucigasi precum sotul tau.
Si am tot dreptul sa te judec dupa acest aspect deoarece dovedesti ca te gandesti doar la tine.
Ai fi avut dreptul sa te superi daca te judecam dupa alte aspecte, dar te-am judecat doar dupa ceea ce reiese despre tine din ce ai scris mai sus.
Si da, in aceasta privinta am tot dreptul sa te judec.Asta atata timp cat am un motiv, respectiv intrebarea ta.Pana urma nu am spus o minciuna sau te-am judecat dupa ceva ce nu stiu despre tine, corect? M-am raportat strict la intrebare.Dar dupa cum vorbesti dai dovada de inferioritate si doar imi arati ca esti un gunoi, nimic mai mult.
"Cand am zis eu ca e inchis fara motiv..."
Nu ai spus-o, dar dupa cum te-ai exprimat incercai sa-l faci sa para ca a fost inchis pe nedrept.
In locul tau nici macar nu m-as interesa de situatia unui fost traficant de droguri/fost drogat/hot.Dar tu esti de-o seama cu el, un jeg, un parazit infect.
Daca n-ai fost obligata de catre parinti sau partener sa te mariti cu el(si ma indoiesc) atunci n-ai nicio scuza.
Daca ai fi un om bun si cinstit n-ai fi sotia unui drogat si hot, deci lasa scuzele ca nu tine.
Ah ...si oamenii nu se pot schimba. Odata un traficant/drogat/hot, mereu un traficant/drogat/hot.
Un om care are ceva numit umanitate si respect de sine nu sare la amenintari si jigniri daca i se spune adevarul(cazul tau).
Deci nu am asteptari de la tine, nu esti un om prea inteligent daca esti sotia unei astfel de persoane.
Deduc din limbajul tau.
I-ai spus lui relian...
"Suntem impreuna dinainte sa intre acolo? Pune te in locul meu si nu mai judeca dupa aparente"
In primul rand in locul tau nu m-as fi casatorit cu un astfel de om.
Sa judece dupa aparente? Ce aparente? Nu exista scuze pentru drumul pe care ti l-ai ales.Ai ales sa mergi pe acest drum, iti asumi.Si dupa cum am mai spus, simplul fapt ca esti sotia unui astfel de om ne da tot dreptul sa te judecam ca n-ai fost obligata s-o faci.
"...sa ti dai cu parerea despre puscariasi intelegi? "
Nu degeaba sunt puscariasi.
Pot sa am orice parere vreau despre un puscarias ca nu degeaba a ajuns acolo. Puscariasii sunt niste gunoaie si ii pot judeca dupa bunul plac.Doar ca sunt puscariasi imi ofera un motiv bun s-o fac.
"Sa ti fie rusine pentru cum vorbești despre aproapele tau. "
Tu esti practic sotia unui criminal si il aduci pe D-zeu in discutie? Nici ala nu va avea mila de tine.
Un puscarias nu e aproapele meu, e un diavol si nimic mai mult.
"crede ma ca tara asta nu e distrusa din cauza puscariasilor. "
Ba din cauza lor este distrusa ca doar n-a distrus-o Hitler.
Din cauza lor si a celor care ii lasa liberi.Nu mai gasi scuze, e ridicol.
Sunt puscariasi, cel putin nu incerca sa-i faci pe aia de la inchisoare(ca nu sunt acolo pe nedrept)sa para nevinovati.
"Dar cum ramane cu pedofilii care abuzeaza copii? Violatori criminali?"
La fel de grav ca traficul de droguri si furtul.Acum vorbeam despre ce a facut sotul tau, nu despre alte fapte care incalca legea, deci nu inteleg de ce aduci asta in discutie.
Si daca doar s-a drogat si nu e un traficant, asta nu-l face pe el si ce-a facut cu nimic mai bun.
"Pe mine ma doare in fund de infractori si violatori ai inteles?"
Atunci nu te-ai fi casatorit cu unul.
Si daca te doare in c*r, din nou, arati ca esti o persoana lacoma ce este interesata doar de ea insasi.Asta am spus, iar tu ai confirmat. Deci ce ai vazut asa jignitor in ceea ce am scris? A fost adevarat pana la urma.
"Mars in mortii ma-tii sa ti *** de parazit uman. Iesi."
Se pare ca nici sa injuri nu stii.Cand ma jignesti fa-o cu un motiv si calumea.Chill,si eu stiu sa injur,, dar constientizez ca nu ajuta cand o faci fara motiv(cazul tau).
Fa si tu la fel, injura cand e necesar ca altfel doar imi arati cata prostie ascunzi.
"...tu imi tii borcanul sa stii daca duc lipsa sau nu?"
Clar duci lipsa ca altfel inchisoarea nu ar reprezenta o problema prea mare.
Relatiile se bazeaza in mare pe s*x si atractia fata de partener.
Cand partenerul dispare se intampla la fel si cu viata s*xuala. Daca esti trista ca sotul tau este inchis, atunci lipsa s*xului este unul dintre motivele principale.Iar tu esti deprimata din cauza asta, deci duci lipsa.Sigur,nu tine totul de lipsa, dar e unul dintre motivele principale.
Nu ai invatat asta la anatomie?
Cred ca nici n-ai prea multa scoala(nu judec, e doar o presupunere).
Deocamdata nu se stie daca modificarile la Codul penal o sa fie toate in vigoare, trebuie sa asteptam promulgarea legii de modificare.
Pana atunci va mai trece un timp, legea va fi trimisa la CCR pentru verificarea constitutionalitatii, apoi poate fi retrimisa de Presedinte in Parlament. O sa mai treaca cel putin vreo 2 luni pana la promulgare, bineinteles daca o sa fie declarata constitutionala.
Ca sa-ti raspund la intrebare s-ar putea ca pedeapsa minima ce va trebui executata de sotul tau sa fie de cel putin 1/3 din pedeapsa data, in concret 34 de luni, adica 2 ani si 10 luni.
Doar 2 ani si 10 luni?
Prea putin pentru ce a facut.Din cauza acestor legi si a sentiintelor scurtate pana la jumatate se duce tara asta de rapa...
Am spus ca s-ar putea, este doar o ipoteza, n-am de unde sti daca modificarile adoptate de Parlament o sa si intre in vigoare.
"Poate fi oricine in locul meu de a avea pe cineva drag inchis"
Ba nu, nu oricine poate fi in locul tau. Nu mai pune problema ca si cum furtul si drogurile sunt niste lucruri comune pentru oricine. Nu e o boala sau un accident.
Nu te ambala asa, femeia asta face parte din categoria care se udã doar daca sotul ei are probleme cu legea. Nu ai cum sa te pui cu o mentalitate de jeg uman.
"Si sunt sigura ca traficul de droguri e mai rau decat pedofilia."
Cum poti spune cã pedofilia trebuie pedepsitã mai lejer decât traficul de droguri?
Violul reprezintã dezacordul unui om, si distrugerea vietii unui copil daca e pedofilie. Ar trebui pedepsitã mai aspru decât o crimã, pentru ca e distrusa viata unui copil. Drogurile se vând cu acord nimeni nu-i obliga pe altii sa se otraveasca, si stai linistitã politia mai ales românã nu e atât de Roz pecât crezi, sunt multe furãciuni si unii pastreaza drogurile de la traficanti pentru ei.
"Cum poti spune cã pedofilia trebuie pedepsitã mai lejer decât traficul de droguri?"
Cat timp ramane in stadiul de "atingeri", nu viol, consider ca traficul de droguri care ia la randul lui vieti este mai grav decat pedofilia(repet, cat timp nu se ajunge la viol).
Dar ai dreptate, am exagerat.Toate sunt fapte grave si trebuie pedepsite.
"Ar trebui pedepsitã mai aspru decât o crimã, pentru ca e distrusa viata unui copil."
Exact, o persoana care a fost violata ramane cu traume pe viata, dar un om care a fost ucis cel putin nu trebuie sa se chinuie o perioada indelungata de timp ca totul se petrece rapid.
Diferenta dintre un violator si un criminal e aceea ca primul distruge vieti, iar al doilea le ia.
Si cred ca a continua sa traiesti fiind mort pe interior e mai crud decat a fi mort la propriu.
"Drogurile se vând cu acord nimeni nu-i obliga pe altii sa se otraveasca..."
Ai dreptate, dar multi tineri incearca din curiozitate si ajung dependenti.
Deci cei care le dau otrava sunt in aceeasi masura vinovati cu cei care le accepta(drogurile) pentru ca ii indeamna sa continue cu acest obicei.Traficantii sunt mai rau decat criminalii pentru ca drogurile ucid incet.
Daca n-ar exista traficanti si numarul consumatorilor ar scadea considerabil, astfel multe vieti ajungand sa fie salvate.
Iar sotul ei fiind un fost traficant(dar sigur se apuca el din nou de asta dupa ce iese)face parte din categoria criminalilor.
Intrebarea asta in care spui ca te gandeai sa iti omori tatal e o gluma? Sunt curios, doar...
https://www.tpu.ro/......-exista-o/
Unii n-au inteles ca el a fost judecat deja...
In fine.Probabil ca ti s-au sters din raspunsuri,ca se pare ca ai injurat...
Nu-i frumos sa injuri, dar uneori e sanatos, te mai scapi de nervi, pentru ca daca le tii in tine ajungi un frustrat si apoi te iei de altii pe net, in timp ce viata ta e praf.
Iti doresc succes cu sotul tau, se mai intampla sa si gresesti in viata, eu cunosc un baiat de 18 ani care a lovit un coleg cu pumnul, respectivul a cazut, si a murit din cauza ca a dat cu capul de bordura. Evident ca s-a dat inchisoare pentru lovitura cauzatoare de moarte, dar asta nu inseamna ca cel inchis e un jeg de om, isi face pedepseapa si sunt sigur ca regreta, asa cum si sotului tau ii pare rau ca s-a combinat cu aia doi de care zici si a facut ce-a facut.
Bine, mai vorbim.
Sunt de acord cu ce zici "partial", dar nu toate drogurile distrug incet vieti, sau provoacã dependentã.
Unele apara si salveaza vieti, singurul fapt pentru care sunt pedepsiti traficantii este pentru cã obtin bani si putere usor, in loc de muncã legalã pentru stat. Iti inteleg ofticatia si te gândesti la binele altora, dar un viol si mai ales FURT ce e la ordinea zilei in Romania, ar trebui pedepsit mult mai aspru, nici macar inchisoare direct moarte.
Pe atunci nu eram sigura de ceea ce simt.A trecut mai bine de jumatate de an de cand am pus-o...
Sigur, nu as fi fost in stare s-o fac.E o diferenta intre a face si a vrea.
"dar uneori e sanatos, te mai scapi de nervi"
Sa se scape de nervi pe obiecte, nu pe niste necunocuti.Nu a obligat-o nimeni sa se casatoreasca cu un jeg de traficant.
Si daca a facut-o sa accepte batjocura celorlalti.Trebuie sa-ti asumi deciziile.
Pai sotul ei ii si hot, nu doar traficant.
"...dar nu toate drogurile distrug incet vieti, sau provoacã dependentã."
Presupun ca drogurile pe care le vindea provocau dependenta si erau periculoase ca altfel nu primea sentinta de 8 ani, nu daca erau droguri mai "inofensive".
In orice caz, toate drogurile astea care se vand ilegal, consumate in exces deterioreaza sistemul nervos si organismul conducand intr-un final la moarte.
Draga mea, daca nici macar nu te-ai obosit sa citesti ce am scris mai sus nu mai comenta. Dupa felul in care ai vorbit aseara se vede ca ai niste probleme destul de grave, mai ales daca iei apararea puscariasilor spunand ca nu trebuie judecati daca nu-i cunosti.
Atunci sa mai avem rabdare o jumatate de an, poate si colega noastra care a pus intrebarea nu e sigura acum de ce simte, deci sa nu ne grabim s-o judecam.Eu asa zic. Sper sa nu te certi cu mine ca sunt de partea ei, dar apreciez la ea ca nu il lasa la greu, asta e si motivul pentru care i-am raspuns, de fapt.In rest te felicit ca ai renuntat la planurile tale de anul trecut, dar chiar nu merita sa te razbuni sau sa faci un rau unui om, mai bine spargi un telefon sau arunci cu laptopul, cum era sa fac si eu mai devreme cand am citit raspunsurile de pe aici...
Nu e frate traficant de droguri ca daca era aveam bani si o duceam bine. si bineinteles ca au furat pentru ca erau. drogați. dar acest sau aceasta BlackRose care este o sinucigasa născută in 2003 vine sa mi dea mie lectii de viata si sa analizeze fiecare propozitie in parte si sa o faca pe desteapta? Ce stii tu ce e iubirea sa astepti la 19 ani un om închis si sa ti fie dor de el zi de zi? Nu e problema ta sa vii sa ma judeci atata timp cat întrebarea a fost cu totul alta? Cu siguranta fata in fata nu ai avea atata tupeu. Si ca sa ti mai dau motive sa mananci **** iti zic ca, cand a intrat nu eram căsătoriți si ne am căsătorit in inchisoare si un bonus pentru tine ca sa ti rozi unghiile este ca avem de gand sa facem si un copil. A auzi sa mi lasi cateva date de ale tale pe privat sa mi spui de unde esti sa vin în orasul tau sa ti explic ce inseamna sa ai bunul simt cat de cat.
Era de inteles... poti sa-ti dai seama dupã ce intrebare a pus ce fel de persoanã este, sigur verde in cap si fãrã minte. La cum te chinui tu sa scrii paragrafe nu are rost, e ca si cum ai vorbi cu un perete.
Am citit prin intrebarile tale si m-am prins ca ati pus la cale sa faceti un copil, dar n-am vrut sa comentez despre asta; acum ca ai adus asta in discutie da-mi voie sa iti spun ca te apreciez si mai mult; daca reusiti, in mod sigur lucru asta ii va da si lui putere sa reziste acolo cu bine; oricum eu cred ca veti fi o familie unita si adevarata, iar greseala lui va deveni peste ani doar o amintire...
"...acest sau aceasta BlackRose care este o sinucigasa născută in 2003 vine sa mi dea mie..."
Nu am incercat niciodata sa ma sinucid.Sigur,un idiot ar incurca depresia si automutilatul cu sinuciderea.
Nici macar n-am astfel de ganduri si nu voi avea vreodata.Nu sunt atat de lasa.
Dar totusi mai degraba sinucigasa decat casatorita cu un drogat/hot.
Si chiar daca m-am nascut in 2003 scriu mai corect gramatical decat tine si sunt destul de matura mintal astfel incat sa fiu constienta ca o relatie cu un drogat, hot sau ce era mi-ar aduce doar dezavantaje.Si daca m-as indragosti de un om ca si asta(totusi slabe sanse) m-as gandi la consecinte mai intai si as lasa aceasta dragoste sa treaca, nu m-as complica intrand intr-o astfel relatie si luand decizii dupa cum imi dicteaza hormonii.
Ca doar atunci cand te indragostesti nu e imposibil sa uiti.Si mai degraba uiti totul, chiar daca pare dificil la inceput decat sa-ti distrugi viata pentru dragoste.
Deci te faci de ras spunand ca sunt mai mica deoarece clar dai dovada de mai putina maturitate decat mine la varsta ta.
"Ce stii tu ce e iubirea sa astepti la 19 ani un om închis si sa ti fie dor de el zi de zi? "
Nu as astepta dupa un drogat si nici dor nu mi-ar fi dupa o astfel de persoana.
Nu sunt atat de proasta incat sa iau decizii ce mi-ar putea afecta viitorul pe baza a ceva neansemnat precum iubirea care oricum e trecatoare.
Te-as intelege daca ar fi inchis pe nedrept sau ar suferi de o boala mortala.In schimb ceva precum puscaria in urma furtului si a consumului de droguri nu sunt o scuza sa-ti plangi de mila.
"Nu e problema ta sa vii sa ma judeci atata timp cat întrebarea a fost cu totul alta..."
Te judec dupa ceea ce am citit in intrebare.
Si dupa primul meu comentariu care n-a fost jignitor m-ai si injurat.
Pe tine nu te deranjraza ca te judec ci ca iti spun adevarul.Te doare atat de rau cand ti se spune adevarul?
In urma comportamentului tau total nepotrivit am tot dreptul sa te judec.
Si ai luat si apararea puscariasilor.Si pentru asta te pot judeca pentru ca urasc oamenii astia.
REPET! Imi puteai face observatie daca te judecam dupa niste aspecte pe care nu le cunosc, dar am facut-o dupa ceea ce ai scris, ceea ce cunosxc deja, deci nu am gresit.
Tu esti cea care a inceput sa jigneasca fara motiv, nu eu.
"Cu siguranta fata in fata nu ai avea atata tupeu. "
Nu am nevoie de tupeu ca sa spun ce cred.Nu am avut prea multi prieteni in generala deoarece sunt genul ala de persoana care spune totul pe fata si oamenilor nu le place sa auda adevarul.
Sunt cam lipsita de empatie si emotii, nu mi-e rusine sa zic ce cred.Si profesorilor le faceam observatie cand greseau sau nedreptateau pe cineva. Faza e ca aveam mereu dreptate.Deci o persoana ca mine are mai mult tupeu decat majoritatea.Pentru ca nu-mi pasa de altii.Desi nu cred ca il poti numi tupeu, ci mai degraba lipsa de interes cand vine vorba de consecinte si a parerii celor din jur.
"...cand a intrat nu eram căsătoriți si ne am căsătorit in inchisoare"
Trist csz...te compatimesc, nu ma faci sa ma simt inferioara tie in vreun fel, ci superioara.
"Si ca sa ti mai dau motive sa mananci **** "
Te porti de parca ai avea un avantaj in aceasta conversatie cand de fapt eu am castigat clar discutia.Dovada fiind argumentele pe care le-am prezentat mai sus pentru a-mi sustine punctul de vedere, fata de tine care ai adus doar amenintari si jigniri.Si faptul ca foarte posibil sunt mai inteligenta decat tine(stiind cel putin sa scriu corect gramatical).
Deci nu ai castigat nimic.
Chiar nu inteleg cu ce scop ai scris aia.
Intelegeam daca castigai conversatia sa te lauzi astfel, dar nu e cazul.Fraza aia nu-si are rostul.
"...ca sa ti rozi unghiile este ca avem de gand sa facem si un copil"
Vorbesti de parca chiar mi-ar pasa.Nu ma intereseaza, nu o sa ai o viata mai buna decat a mea. Poate mi-as roade unghiile roz daca ai avea mai multi bani, un sot decent si un viitor.Da, atunci as fi geloasa si posibil frustrata.Nu este astfel, deci nu este un motiv in plus sa-mi rodunghiile roz.Stai,cel putin am vreun motiv? Nu,ca ai doar lucruri cu care te faci de ras, nimic laudabil.
Imi pare rau ca vei avea un copil cu un hot si consumator de droguri.
Nu stiu...tu scrii acele fraze de parca este ceva ce tu ai si eu n-as obtine(nu ca as vrea)si te mandresti cu asta.
Chiar nu-mi pasa, doar te compatimesc.Un sot care ii hot si un copil cu acesta este mai degraba ceva de care ar trebui sa-ti fie rusine, dar o spui drept o lauda.
Eu spre ex voi intra la unul dintre cele mai bune licee din tara.
Asta este un motiv pentru care o persoana ce ma displace sa-si roada unghiile roz(semn al geloziei pe care eu nu o am fata de tine ca n-ai nimic BUN din ce eu n-as putea avea), nu ce ai scris tu mai sus.
"...sa vin în orasul tau sa ti explic ce inseamna sa ai bunul simt cat de cat."
Scuze, chiar apreciez, dar nu am nevoie de sfaturi legate de bunul simt din partea unei fiinte inferioare mie ce este casatorita cu un puscarias si urmeaza sa aiba un copil cu acesta.
"...si bineinteles ca au furat pentru ca erau. drogați."
Nu este o scuza, furtul e furt, indiferent in ce circumstante il comiti.Nici macar n-a fost pus sa se drogheze, a facut-o de buna voie.Nu mai gasi scuze precum anturajul prost ca nu merge.
Pana si un sinucigas e mai bun decat sotul tau drogat si hot.
Cel putin ala nu afecteaza pe nimeni cu decizia lui de a-si lua viata.
Nimeni nu este inferior nimanui gunoiule! Ca sa stii si tu! Sa-ti dea Dumnezeu in viata ta ceea ce urasti tu mai mult! Fata de tine eu nu ma cred superioara nimanui. Faptul ca sunt alaturi de persoana iubita nu e problema ta ok? Ce jeg de om poti sa te crezi superioara oamenilor? Tu chiar nu ai nici un Dumnezeu? A sti bine limba romana la 15-16 ani ai tai nu înseamnă ca esti mai presus de mine draga mea. Eu mi-am terminat scoala am un loc de munca decent si duc o viata decenta. Dar tu stii? Tu stii sa vii sa analizezi fiecare propozitie scrisa de mine ca sa ce? Sa dai dovada ca ce? Daca erai atat de inteligenta nu stateai sa-ti bati capul cu o nevasta de puscarias? si vezi ca nu ai tupeu si te faci fericita singura dupa un ecran? imi provoci mila. Orice mi-ai scrie nu o sa-ti mai raspund pentru ca nu ma urc la nivelul tau de intelectuala scapata la liceu si la puță de oras.
"La cum te chinui tu sa scrii paragrafe nu are rost, e ca si cum ai vorbi cu un perete."
Nu ma deranjeaza sa scriu, ci dimpotriva, imi face placere deoarece stiu ca este deranjata de ceea ce ii scriu.Altfel n-ar mai da reply.
Si aceasta placere pe care o am cand ii fac pe niste oameni ca ei sa se simta astfel e mai mare decat orice alta activitate la momentul de fata.Nu-l consider timp irosit.Chiar daca nu intelege sau accepta ce ii scriu sigur ii provoaca un sentiment neplacut si frustrari, iar asta e de ajuns.
Poate se va gandi mai bine la ce a facut si la ce urmeaza sa faca.
Acel barbat o face sa nu mai gandeasca rational.A ajuns sa ia pana si apararea puscariasilor.Inainte de o posibila sarcina mai are o sansa de scapare:divortul.
Sigur,n-o s-o faca acum sau prea curand. Poate niciodata,dar va regreta decizia luata.
Indiferent de ce ar spune sau ar crede un barbat ce nu s-a incurcat cu politia(ce sa mai zic de puscarie)si are un job decent o va face mult mai fericita.O compatimesc,dupa ce sotul ei va iesi din inchisoare toate sperantele i se vor narui cand va vedea ca un hot ramane un hot.N-o sa fie fericita astfel si cand va vrea sa scape,cel mai probabil si cu un copil in spate atunci va fi prea tarziu.
Acum crede ca ce ii spunem sunt doar prostii si nu se va intampla astfel,ca noi gresim, dar vede ea mai tarziu.
Iubirea orbeste, dar nu trebuie sa uitam sa gandim rational.
Ea este atat de indragostita ca a uitat de valori morale si consecintele deciziilor ei.
Nu e un om prea inteligent daca s-a casatorit cu un puscarias din cauza iubirii.
Si iubirea asta se va stinge(cum se intampla in general dupa cativa ani de la inceperea unei relatii) si nu va mai putea sa schimbe nimic daca va avea regrete, si sigur o sa aiba.
Vorbesc din proprie experienta, stiu multe cazuri similare.