anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, nu vreau sa se înțeleagă gresit ca sunt de acord cu modificarea codului penal. Poate fi oricine in locul meu de a avea pe cineva drag inchis..Soțul meu are o condamnare de 8 ani si 6 luni, el lucreaza, se comporta bine si nu are rapoarte. Practic cu modificarea asta ar insemna sa faca numai jumate din pedeapsa si plus ca se scad si acele 6 zile pentru 30 de zile traite in conditii necorespunzatoare plus zilele castigate de munca, întrebarea este: aproximativ cat trebuie sa mai stea inchis? Mentionez ca in August face un an de cand e inchis.

79 răspunsuri:
| BlackRose03 a răspuns (pentru anonim_4396):

"Nimeni nu este inferior nimanui gunoiule!"

Gunoiule, exista oameni inferiori unora, depinde la cine te raportezi si in ce privinta.Clar nu ai prea multa scoala.
Tu nu esti o persoana realista, traiesti intr-o lume unde toti sunt egali.Te inseli amarnic.
Nimeni nu este superior cu adevarat cuiva deoarece o persoana va fi mereu mai buna la ceva decat alta.
Dar daca luam 2 oameni si primul este mai bun in majoritatea privintelor decat cel de-al doilea,atunci spunem ca primul e superior.
Nu superior cu adevarat,ci la modul general,raportat la calitatile fiecaruia in parte.
Daca persoana a doua este mai buna decat prima la sport,dar primul e mai bun la orice altceva decat cel de-al doilea in afara de sport,desigur, atunci spunem ca primul e superior.
Nu in toate privintele, ci in majoritatea, iar asta il face intr-un fel superior, adica mai important.
Nu poti sa spui ca un puscarias este la acelasi nivel cu un medic spre ex.Medicul e superior puscariasului avand mai multe calitati si realizari, fiind mai important.
Daca puscariasul e mai bun la furt asta nu-i face egali, dar in acest caz medicul nu e in TOATE privintele superior puscariasului, ci in marea majoritate.Si astfel spunem daca un om e superior altuia, raportat la calitati, realizari si esecuri.
Nu conteaza ca esti mai buna la ceva decat cineva daca acesta te intrece in restul domeniilor si realizarilor ca tot inferioara ii esti.
Iti sunt superioara in majoritatea privintelor.Cel putin asta reiese din deciziile luate de tine care te-au distrus si felul in care vorbesti.
Tu gandesti inainte sa comentezi?

"Ca sa stii si tu! Sa-ti dea Dumnezeu in viata ta ceea ce urasti tu mai mult! "

Sigur nu voi avea o viata mai amara si plina de lucruri pe care sa le urasc decat a ta si asta ma multumeste. Daca blestemi D-zeu nu te va ajuta.Atat de mult te-a iubit D-zeu ca ai ajuns in situatia asta.Un.om care injura, se descarca pe altii pentru propriile esecuri si blestema(cazul tau)nu va avea niciodata parte de sustinerea lui D-zeu.
Tu esti sotia unui drogat si hot, unui diavol ce va ajunge in vid si vorbesti de D-zeu? laughing
Stai tu fara griji ca nu ajung mai prost decat tine si ai deja o viata mai urata decat as avea eu in 10.
Asta ma face sa te compatimesc mai mult decat o fac deja. laughing
Degeaba vorbesti tu de lucruri rele sa mi se intample ca n-o sa fie astfel.Cel putin nu o viata mai de cct decat a ta.

"Fata de tine eu nu ma cred superioara nimanui"

Nu te crezi superioara nimanui dar injuri si jignesti fara motiv. laughing
Clar esti mult mai buna. laughing
Este intr-adevar gresit sa te crezi superior altuia cand nu esti, dar cand esti de ce e gresit s-o spui? laughing
Oricum, fata de tine sigur sunt.

"Tu chiar nu ai nici un Dumnezeu?"

Vorbeste sotia unui puscarias. laughing

" A sti bine limba romana la 15-16 ani ai tai nu înseamnă ca esti mai presus de mine draga mea. "

Nu, dar faptul ca esti casatorita cu un astfel de om si cel mai probabil veti sfarsi traind in saracie ma face sa fiu mai presus.
Nu trebuie alte motive.
Si daca chiar erai mai presus ai stii sa scrii corect gramatical sau sa-ti sustii punctul de vedere.Dar recurgi la jigniri si asta dovedeste ca n-ai cine stie ce studii.
La un liceu de top nu iesi analfabet si facand atatea greseli gramaticale(cazul tau)esti imediat dat afara.Greu de crezut in acest caz ca ai fost la un liceu decent.Si sigur unul care a fost la un liceu de top si a facut o facultate buna nu s-ar lasa condus de sentimente cum ai facut tu, ci si-ar calcula fiecare miscare facuta luand decizii corecte pentru el ca sa ajunga in varf.
Un om inteligent sigur nu ar face ce ai facut tu.De acolo imi dau seama ca sunt deasupra ta.

"Eu mi-am terminat scoala am un loc de munca decent si duc o viata decenta"

Ah,serios? In cazul asta nu te deranjeaza sa-mi spui unde ai facut liceul, facultatea si ce job ai.

"Daca erai atat de inteligenta nu stateai sa-ti bati capul cu o nevasta de puscarias"

Nu imi bat capul, imi face placere sa-ti vad disperarea din raspunsuri.
Deci am doar de castigat.
Daca nu-mi placea nu ma oboseam sa-i scriu unei persoane ca tine(ca sa nu folosesc niste termeni mai vulgari).

"si vezi ca nu ai tupeu si te faci fericita singura dupa un ecran? "

As face-o cu mare placere si in realitate, dar s-a nimerit sa ne cunoastem aici, nu in viata reala.
Nu ma poti invinovati pentru asta si e o mare dovada de prostie sa-mi spui ca n-am tupeu din moment ce nu ne stim decat in lumea virtuala. Vorbesti de parca eu am ales asta.

'"...imi provoci mila. "

Ce bine, sa-ti fie mila de omul asta care va merge la un liceu in top 20 pe tara si va urma medicina precum jumatate din membrii familiei sale si nu va astepta ani dupa un puscarias. laughing
Mai degraba eu te compatimesc...

"Orice mi-ai scrie nu o sa-ti mai raspund pentru ca nu ma urc la nivelul tau de intelectuala scapata la liceu si la puță de oras."

Oricum nu ma intreci intelectual si am castigat aceasta conversatie,deci ai dreptate, chiar n-are rost sa-mi mai raspunzi. laughing
Macar acum arata putina inteligenta.
In orice caz, se vede ca nu ai citit nici macar jumatate din ce am scris mai sus si nu esti un om inteligent.
Cel putin daca nu ai avea un limbaj vulgar si ai demonstra ce crezi prin argumente, nu prin jigniri as arata putin respect, dar nu meriti.Se pare ca la nivelul acestei societati esti undeva foarte jos. laughing

| anamariarot a răspuns (pentru BlackRose03):

Nu ți-am citit răspunsurile în totalitate, nici ei, de asemenea; nu sunt de partea niciuneia dintre voi, întrucât dreptatea e pe la mijloc, dar oamenii care au avut/au probleme cu drogurile nu trebuie judecați, ci ajutați. A nu se înțelege că susțin așa ceva, pentru că drogurile reprezintă într-adevăr o problemă, însă la fel cum tu îți iei gândul de la un anumit necaz prin automutilare, așa și-l iau și ei printr-un drog.
Ambele spuneți despre voi însevă că sunteți mai mature și mai inteligente decât „adversara", dar vă certați ca la grădiniță. Calmați-vă, măi fetelor, că dacă vă jigniți n-ajungeți nicăieri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru BlackRose03):

Nu stau la discuții cu nebunele si paduchioasele care nu au o viata sociala, nu au prieteni si mai ales ca nu esti dorita de parinti? Nu ti-ai pus niciodată un semn de întrebare? Oare de ce te-au lasat si te resping si in ziua de azi? Pentru ca nu meriti sa traiesti draga mea! Esti curioasa unde am facut scoala si la ce lucrez? Ei bine am facut scoala in Suceava la colegiul tehnic de industrie alimentara si lucrez intr-un call center tot din Suceava unde fac teleselling daca stii ce e ala!? adica vand servicii de telefonie prin telefon! Oferte, opțiuni cu Mega chestii de astea. https://m.facebook.com/alyn.colea?tsid=0.6792681091222024&source=result hai intra sa ma vezi? poate esti curioasa cum arat?

| BlackRose03 a răspuns (pentru anamariarot):

I-a fost sters comemtariul in care ma injura fara motiv.
Este o mare diferenta intre automutilat si droguri.Nu doar droguri, dar si furt.
La inceput nici macar nu o jignisem.Pana acum m-a injurat si a adus in discutie motive ca sa ma acuze de lucruri pe care nici macar nu le-am facut. Daca arunci o privire asupra acestei conversatii poti sa deduci ca ea a gresit din moment ce s-a folosit doar de jigniri si a amenintari pentru a-si sustine punctul de vedere.
Mie imi place sa vad cum jigneste si da dovada de prostie, nu ma oftic.
Eu cel putin am avut bunul simt sa n-o injur sau sa-i spun ca nu o doreste nimeni in urma actiunilor ei.
Nu doar faptul ca este casatorita cu un puscarias m-a facut sa continui aceasta discutie inutila, dar si caracterul ei infect.
Vezi si tu cum a vorbit.

anonim_4396

Da..chiar nu ai cu cine? si sa stii ca nu ma oftic absolut deloc la ceea ce spui tu? Am zeci de cunostinte cativa prieteni. toti ma sustin in ceea ce fac. Am avut o copilarie frumoasa cu parinti care m-au iubit si ma iubesc enorm. M-au educat si m-au tinut in scoli. sa incep o relatie cu un baiat care a facut o greseala nu obligat dar sustinut de alti doi golanasi si sa il sustin pentru ca asta este iubirea si la bine si la greu..nu este problema ta! Prea mult te-am bagat in seama fata draga si chiar tu ai spus cu, cuvintele tale in intrebarile adresate de tine ca toți te considera nebună ca toti te resping pe motiv ca ai adhd. bravo! Iti spun o chestie fratele meu nu a vorbit pana la 4 ani tot din aceeasi chestie si chiar si in ziua de azi e mai diferit decat ceilalți copii dar crede ma ca este un copil afectuos si mamos nu ca tine o rapandula, o otreapa facuta pentru alocatie si o nedorita. Spre deosebire de tine am o viata frumoasa..am tot ceea ce vreau am un barbat care ma iubeste o familie frumoasa. de 2 ori pe luna il vizitez ne iubim si cu asta am încheiat discutia asta penibila RESPECTIV tu?

| BlackRose03 a răspuns (pentru reik):

Foarte bine ca nu il lasa,dar sa nu injure pe altii.
Daca ar fi o persoana ok nu ar fi vorbit astfel si asta doar pentru ca are frustrari.
As fi de acord cu tine daca cel putin ar avea un caracter ok,dar nu e astfel.
A mers la o intrebare de a mea de curand pe care am pus-o in urma cu un an in care ceream ajutor pentru a-mi depasi problemele.
Femeia asta pe care o sustii a spus ca sunt nebuna,paduchioasa,sa ma sinucid, ca nu ma vrea nimeni...
Nu-ti fa griji, nu iau de buna spusele unei scorpii, dar ar trebui sa sustii pe cine trebuie si daca sunt oameni ok, nu persoane vulgare cu un caracter defect ce invinovatesc copiii pentru greselile parintilor.

| Alfred0703 a răspuns:

Mai bine sa stea la racoare. Nu primesti 8 ani si 6 luni pentru o infractiune mica. Acolo sa putrezeasca;

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

BlackRose asta chiar are probleme psihice...
Sugerez să ignori astfel de specimene. big grin

anonim_4396

E bine ca esti constientã de astfel de lucruri, la o vârsta asa fragedã asta o ofticã cel mai mult, si se i-a de tine pe motivul copilariei tale e un josnic. Sigur ea avut o copilarie implinitã, a avut tot ce si-a Dorit spre deosebire de tine, dar acum si-o distruge ca o toantã. Asa sunt oamenii de obicei care traiesc in rahat mult timp, se chinuie sã ajungã la cireasa dar care traiesc in dulcegarii se scufundã la final in rahat ca tontii.

| anamariarot a răspuns (pentru BlackRose03):

Măi, eu nu sunt de partea niciuneia dintre voi, pentru că mi se pare că vă judecați pentru lucruri cu același „substrat".
Pentru tine: când un om fură pentru a-și procura droguri, înseamnă că are sevraj puternic, că organismul cere și acționează în consecință: de la tahicardie până la convulsii. Oamenii în sevraj nu mai judecă limpede.
Pentru ea: oamenii care se automutilează nu o fac de bine ce le e... Din punct de vedere psihologic, cel care se automutilează își provoacă o durere pentru a-și distrage atenția de la alta(de obicei una „sufletească"). Nici oamenii care vor să se sinucidă nu trebuie judecați; înseamnă că și ei, la rândul lor, au o problemă care necesită ajutor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu va preocupati voi de viitorul meu stati linistite.

anonim_4396

Sunt incântat, esti toantã rãu de te uiti dupã smecherasi de Cartier se pare, probabil iti este dor de sotul tãu sã te înjure si potoleascã cu un pai dupã. Nu valorezi nici un ban in ochii lui, asteaptã l sa iese vine sa-ti de a o flegmã intre ochi.

anonim_4396

Hahaha. da ce ești tu? Unde mi-ai ghicit acest viitor miraculos? laughing)) of

| minrest a răspuns (pentru BlackRose03):

Omule, imi place sa te vad principial, pe fond ai mare dreptate, dar daca legea iti da ceva, iei? Daca vine la usa si iti spune ''uitati mai aveti banii astia de primit, comform legii'', banuiesc ca ii iei, nu? La fel si doamna.

| minrest a răspuns (pentru relian):

Da, dar daca ai fi dictator, prioritatea ar fi sa dam jos dictatura, de abia dupa aia am combate criminalitatea.

| minrest a răspuns (pentru relian):

Pai daca vindea, nu mai fura. Fura ca sa isi cumpere.

| minrest a răspuns:

Doamna, dar ce de hate v-ati luat. Si doar sotul a fost judecat, doar nu o sa il judecam in fiecare zi. Asta este, asa sunt oamenii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru minrest):

Anturajul! El nu e un drogat atunci s-a luat cu prietenii si dintr-un nimic sa ajuns aici. si hot. nici atata e o persoana linistita. a furat 500 de lei. dar faza e ca el doar a stat de sase si unu din ei a luat banii de la un pepenar. Ce stiu eu ce or fi avut atunci in minte daca erau pe alta lume. Dar lumea stie sa arunce cu pietre repede.

| relian a răspuns (pentru minrest):

A spus droguri si furt, deci nu fura sa isi cumpere, nu ti se da 8 ani doar ca furi, sau consumi droguri.Ti se da 8 ani daca vinzi droguri.Era bine sa fie in China aia il executa pe stadion public, avea femeie timp sasi ia ramas bun laughing la aia da lege, doar asa poti sai linistesti pe astia cu droguri, simplu si eficient. femeia mi-a spus ce sunt Hitler? Dar uite ca China asa face, si daca nu ma insel si indonezia sau ceva prin zona aia.Bv lor, nu mai merge cu vorba buna, alea cu vorbe cu. pov esti i/s basme, omenirea trebuie sa ia masuri, macar sa ramana cei normali.De fapt in lumea salbatica orice deviere de la normal este eliminata laughing

| relian a răspuns (pentru minrest):

Dictator democratic laughing deci cu siguranta mati sustine, nici vorba de dat jos laughing

| minrest a răspuns (pentru anonim_4396):

Sigur ca in sevraj, omul nu se mai abtine. Dar cum de i-au dat asa mult pentru posesie plus furt?

| reik a răspuns:

N-am inteles cine a inceput cu injuriile, ea spune ca ti s-a sters un comentariu in care tu ai injurat-o fara motiv, dar eu cred ca te-ai enervat foarte tare pentru ca au inceput sa te judece si mai ales sa-l judece si pe sotul tau, pe care tu il iubesti foarte mult.Si deci e normal ca ai luat foc.Si pe mine m-au enervat comentariile lor si eram gata-gata sa incep sa vorbesc eu urat, dar cand am vazut ca te pricepi mai bine ca mine nu m-am mai bagat; din modul in care ai formulat intrebarea se vede ca esti o tipa ok si mi-a placut ca te-ai ``desconspirat``, asta spune multe despre tine…

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru minrest):

Pentru ca au fost 3 baieti si au planificat furtul. intodeauna cand sunt in grup pedespele cresc

| ShoutoTodoroki a răspuns (pentru anonim_4396):

Ti-a fost asa frica de mine ca mi-ai
dat block? laughing
Citeste macar de data asta pana la capat.

"si cu asta am încheiat discutia asta penibila RESPECTIV tu?"

Deci ai spus doar prostii pana acum si in comentariile anterioare si te astepti sa nu te contrazic? laughing

"te resping pe motiv ca ai adhd."

Ma respingeau pana prin a 4-a. laughing
Oricum, nu am vreo vina ca m-am nascut astfel si esti doar un gunoi daca judeci dupa acest aspect.

"...nu ca tine o rapandula, o otreapa facuta pentru alocatie si o nedorita."

Nimic din ceea ce ai spus mai sus nu este adevarat.Nu poti sa ajungi la concluzia ca nu ma vrea nimeni daca nu ma cunosti.
Dupa felul in care vorbesti si jignirile pe care mi le adresezi imi dau seama ce educatie buna ai primit. laughing
Atat de buna ca te-ai casatorit cu un puscarias si injuri necunoscuti.Ce dovedesti folosind acest limbaj? Cum stii ca sunt copila pentru alocatie cand nu stii nimic despre mine? Indiferent de ce ai spune ma cunosc si te inseli.Cel putin daca ar fi adevarat, dar nu e, deci stai linistita ca nu sunt rapandula sau nedorita. laughing
Nu am avut 2 parinti iubitori, dar am 2 bunici si un frate care ma iubesc nespus.Iar in ultimul an de cand am pus intrebarea aia mi-am facut prieteni.Nu multi si falsi, putini, dar prieteni adevarati.Asta ar trebui sa fie suficient.
Deci nu sunt nedorita sau singura.
Am avut copilarie grea si totusi ajung mai bine decat tine, deci ce ai zis despre frumoasa ta copilarie nu are vreo relevanta in prezent.Tu ai avut tot ce ti-ai dorit si totusi ai ajuns in situatia actuala.
Daca ma judeci dupa evenimentele din copilaria mea de care nu sunt vinovata nu esti cu nimic mai buna decat un gunoi.Esti 0.
Si daca eram nedorita, nu judeci un om dupa acest aspect, ci dupa fapte si caracter draga.Iar in aceste privinte sunt mai buna.

"care a facut o greseala"

Si ce greseala inofensiva a facut. laughing
Droguri... furt...

"Spre deosebire de tine am o viata frumoasa..am tot ceea ce vreau am un barbat care ma iubeste o familie frumoasa."

Incerci sa te convingi de faptul ca esti fericita, dar nu esti.In locul tau cel putin eu n-as fi.Nu stand sa astept ani pana iubi iese de la parnaie.
Familie? Nu poti sa ai o familie cu un drogat
Si eu am o familie, dar nu sunt drogati si hoti.
Spre deosebire de mine ai o viata frumoasa? laughing
Dar tu de unde stii ce viata am eu?
Am avut o copilarie mai complicata, dar am fost un copil fericit.Inca sunt.Ies zilnic cu fostii colegi de clasa, merg de 3 ori pe an la mare si de nenumarate ori in alte tari,imi ajut bunicii,imi permit destul de multe...
Anul trecut treceam printr-o faza, n-a fost intreaga mea viata pana in acest moment.Dar pe parcurs sigur, am avut parte si de evenimente nefericite.Ca orice om de altfel.
Nu cred ca e o viata urata,dar sigur, fiecare cu parerea lui. laughing
Mai ales ca urmeaza sa intru la unul dintre cele mai bune licee din tara.Ce viata trista... laughing
Si daca ai avut o copilarie frumoasa viata ta e distrusa acum. Oricum, oamenii nu se judeca dupa cat de frumoasa le-a fost copilaria.Mi-e sila de tine.Atunci cand sotul tau iese va fi mai rau decat acum.Vezi tu viata frumoasa atunci, asteapta doar. laughing
Si daca te mandresti ca spre deosebire de mine ai o viata frumoasa esti patetica.Conteaza faptele unui om, nu cat de frumoasa ii e viata.Si ce daca ai o viata frumoasa? Ma faci pe mine sa ma simt prost? Nici intr'un caz.Simplul fapt ca esti casatorita cu un puscarias te face un om trist.
Dar bucuria nu are vreo relevanta.Degeaba esti tu fericita daca nu esti om si prin faptele tale si limbaj provoci sila. Daca eu nu sunt fericita, dar am ceva numit umanitate si bun simt sunt mult mai bogata sufleteste decat tine.

"Nu stau la discuții cu nebunele si paduchioasele care nu au o viata sociala, nu au prieteni si mai ales ca nu esti dorita de parinti? "

Din nou, esti o nenorocita daca dai vina pe copil din cauza iresponsabilitatii parintilor.
Cum poti sa judeci un om dupa asta? Din tot ce ai scris si mai sus reiese ca esti o persoana lacoma si consideri ca daca esti dorita si ai avut o copilarie lipsita de greutati clar imi esti superioara.Nu e adevarat.Esti un om trist daca crezi asta.
In cazul asta si ceilalti 3 frati ai mei sunt nedoriti si merita sa moara? Esti o jigodie, nu meriti sa traiesti.
Cu un caracter infect ca al tau nu inteleg cum poti fi fericita.Meriti tot ce e mai rau.
Si din nou, daca am avut o data paduchi pe care i-am luat de la colega de banca, nu i-am facut nu sunt paduchioasa.Ma spal pe par la 2 zile.Eram paduchioasa daca faceam sau nu luam masuri, nu daca ii luam de la cineva desteapto.Cauta in dex definitia cuvantului "paduchioasa".
Repet,te gandesti inainte sa comentezi?
Daca eu sunt nebuna sotul tau ce e? laughing
Daca nu suporti nebunii cum de mai stai la discutii cu un drogat? laughing
Chill, tocmai ce am. spus ca am prieteni si viata sociala.
Prietenii nu te ajuta cu nimic totusi si tu trebuie sa-ti dai o semnificatie, nu altii.Esti idioata rau daca judeci un om dupa cati prieteni are.In lumea asta toti suntem singuri pana la urma,in afara de tine insati nimeni nu este in totalitate de incredere.
Nu-ti trebuie viata sociala daca esti deasupra majoritatii.
Nu asta te defineste drept om ci ceea ce faci in viata.

"Oare de ce te-au lasat si te resping si in ziua de azi? "

Pai mama este recasatorita si are un copil din a doua casatorie cu autism grav si nu ne poate creste(pe mine si pe fratii mei).
Tatal meu e bogat, dar e un om violent si mi-a spus de multe ori sa ma mut la el, dar mi-e frica.I-a rupt toti dintii din spate mamei mele dupa ce aceasta l-a inselat.A batut-o si pe bunica mea odata.Si pe mine m-a batut si asta fara sa fi gresit cu ceva.
Suntem 3 frati separati si este o mare ipocrizie sa ma invinovatesti de faptul ca nu ma vor. Daca parintii sunt astfel cu ce a gresit copilul? Nu-mi dau seama cum de exista oameni cu o mentalitate ca si a ta.
Nu ma vor ca am gresit cu ceva ci pentru ca nu isi pot asuma responsabilitatea cresterii un copil.Chiar crezi ca sunt de vina pentru asta?
Daca as fi singura pe care ar fi lasat-o parintii poate ai avea dreptate, dar suntem 3 frati parasiti.Deci e vina tuturor si meritam sa murim?
Ai dreptate...sunt o scorpie si eu si fratii mei, iar de asta nu ne accepta. laughing
Nu e vorba neaparat de acceptare, ci de probleme financiare(mama) si violenta domestica(tatal).
Deci inainte sa vorbesti informeaza-te ca spui doar aberatii.

"Pentru ca nu meriti sa traiesti draga mea!"

Sotia unui puscarias nici atat.Sotul tau pentru jaf nu numai.ca nu merita sa traiasca draga mea,ci trebuie sa treaca printr-o moarte plina de chinuri si suferinta. Daca nu-ti plac oamenii care nu merita sa traiasca de ce ai ramas cu unul? laughing
Te contrazici singura in repetate randuri si e enervant. Oricum, nu tu sau niste oameni ca ei(parintii mei)decid daca merit sau nu sa traiesc, eu decid.Eu am dreptul asupra proriei mele vieti, nimeni altcineva.Prin propriile fapte dovedesti ca meriti sa traiesti,nu prin acceptarea sau respingerea altora.
In afara de hoti, violatori, ucigasi si oameni vulgari fara educatie sau bun simt toti merita sa traiasca.Deci ma incadrez in categoria celor care merita.
Si dupa toate eforturile bunicilor mei de a ma creste pret de 13 ani am tot dreptul la viata.Valabil si pentru fratii mei.Daca consideri ca altii trebuie sa decida pentru tine,daca ai dreptul sa traiesti sau nu e grav.

"... unde fac teleselling daca stii ce e ala!? adica vand servicii de telefonie prin telefon! Oferte, opțiuni cu Mega chestii de astea. "

Nu l-as numi un job decent,dar pentru tine merge. Daca ajung medic(si asta e aproape sigur)o sa ajung mult deasupra ta. happy
Oricum, felul in care ai vorbit si ca invinovatesti un copil ca parintii l-au lasat(si sunt 3, nu unul)demonstreaza ca esti un gunoi.Nu e nevoie de mai mult.
Cel putin nu te-am jignit cum ai facut tu.N-ai niciun drept in plus fata de mine. Daca eu nu merit sa traiesc tu nici macar nu meriti sa mori.
Oamenii se judeca dupa fapte si caracter, nu dupa cat de mult ii doresc parintii si cat de roz le-a fost copilaria.Esti un om lacom lipsit de principii.Nu te compatimesc, mi-e scarba de tine.
Fata de tine nu te voi injura demonstrand ca sunt o persoana de cct(desi ai merita) ci iti spun:

Sper sa judeci oamenii dupa fapte si caracter pe viitor si sa nu te mai iei de copilaria unei persoane si de cat de mult o doresc niste parinti iresponsabili cand o judeci; sa realizezi ca viata ta in prezent e trista si sa lasi aluzia cum.ca ai fi fericita deoparte ca nu esti; sa nu mai fi lacoma si interesata doar de propria-ti persoana; inainte sa judeci uita-te la tine insati,nu esti mai indreptatita decat mine sa traiesti,faptele decid asta, nu cei din jurul tau, iar dupa fapte esti 0 deci incepe sa fi om; in locul unui limbaj vulgar sa aduci ARGUMENTE pentru a sustine ceea ce crezi; sa nu te mai dai superioara, indreptatita sa traiesti si desteapta ca nu esti; sa deschizi ochii inainte de a fi prea tarziu.
Si sper ca peste 10 ani sa vedem cine va fi mai fericit.Sigur roata se va intoarce si atunci nu vei mai avea motive sa ma judeci ca voi fi mult deasupra ta.Nici viata ta frumoasa de acum nu va mai fi un motiv de lauda ca o sa dispara.A mea abia incepe sa apara.Iti doresc o viata frumoasa chiar daca n-o meriti.

"BlackRose asta chiar are probleme psihice..."

Deci m-a injurat pana acum si judecat pe baza faptului ca parintii m-au parasit si ca are o viata mult mai frumoasa decat a mea(sigur, vorbind in necunostinta de cauza), iar eu am mari probleme? Din ceea ce a scris mai sus pare mai bolnava psihic decat mine.Mai degraba o jignesti pe ea decat pe mine.Chiar daca sunt cum ma consideri tu n-as fi atat de bolnava psihic sa ma casatoresc cu un drogat sau sa iau apararea puscariasilor(vezi raspunsurile de mai sus).

"Sugerez să ignori astfel de specimene. "

Iar eu sugerez sa nu comentezi daca este vorba despre un user care iti displace atunci cand nu e cazul, nefiind vinovat de ceva (respectiv discutia cu aceasta utilizatoare).
E patetic. big grin

Anturajul nu e o scuza draga mea.El este in totalitate vinovat pentru decizia luata.Si pentru 500 de lei si consum de droguri nu esti bagat 8 ani la parnaie.
Lumea stie sa arunce repede cu pietre? Felul in care m-ai jignit si faptul ca nu dupa fapte, ci dupa problemele familiare este mult mai grav decat ce am zis eu de tine sau sotul tau.Si totusi n-am abordat un limbaj vulgar.Deci nu-ti mai plange de mila.

| ShoutoTodoroki a răspuns (pentru reik):

Deci daca imi spune ca sunt paduchioasa si nu merit sa traiesc ca nu ma doresc parintii ti se pare o tipa ok? Dupa ce a spus ar fi trebuit sa reactionez mult mai urat decat in urma a ceea ce am zis eu despre sotul ei si totusi n-am facut-o.Citeste ce a scris mai sus si zi-mi daca mai este o tipa atat de ok.
Oricum nu a castigat aceasta conversatie, limbajul ei vulgar si lipsa de bun simt sau educatie fiind cauza.
Pentru asta n-are scuze.

Ai dreptate, cel putin eu n-am judecat-o in necunostinta de cauza, ci pe ceea ce a scris in intrebare si raspunsuri ce au fost pline de jigniri nefondate.Una este sa vorbesti despre faptele unei persoane si alta este sa te legi de ceva precum depresia si problemele de familie.Mai ales sa-i spui unei persoane cu depresie ca n-are dreptul la viata sau ca e vina ei ca n-o doresc parintii.Asta e mai mult decat prostie, e rautate si asta se pedepseste.Cel putin n-am inceput sa blestem sau sa-i zic sa moara si sa injur.
Sau s-o judec dupa problemele familiare, ci dupa fapte si limbaj.
Ce oameni rai in lumea asta si dupa gasesc scuze pentru a-si masca greselile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ShoutoTodoroki):

Deci tu ai înjurat-o și spurcat-o pe femeia asta fiindcă-și dorește ca persoana pe care o iubește să iasă mai repede din închisoare și ți se pare normal?

1.Nu am injurat'o.Nu in primul comentariu.
2.Nu am spurcat-o pentru ca vrea ca sotul ei sa iasa mai repede din inchisoare, ci pentru ca isi doreste asta stiind ca modificarea codului penal va scurta nespus sentinta a multi criminali si violatori, iar cand te gandesti la binele unei singure persoane si la propria fericire si te bucuri pentru asa ceva in ciuda faptului ca va aduce multe dezavantaje acestui stat este gresit sa te bucuri si nu e anormal s-o judec pe baza acestui aspect.Si nu doar asta, dar si faptul ca este intr-o relatie cu un astfel de om.
3.Chiar daca am gresit putea sa aduca argumente pentru a sustine ceea ce crede si sa ofere mai multe detalii privind situatia ei, dar a sarit la amenintari si jigniri.Mult mai urat decat ce i-am scris eu.
4.Dar tie ti se pare normal sa ma jigneasca pe baza a ceea ce cred parintii care m-au abandonat si ca am fost exclusa de colegi in clasele mici din cauza unor probleme mintale?
Nu prea, am dreptate?
A dat dovada de un comportament mai inadecvat decat mine.Si nici macar nu m-a judecat pe baza unor motive ci a ghinionului de care am avut parte.
5.Tu incerci sa ma invinovatesti acum doar pentru ca ma displaci cand felul ei de a fi si limbajul sunt problema aici, nu ce i-am spus initial.