anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, nu vreau sa se înțeleagă gresit ca sunt de acord cu modificarea codului penal. Poate fi oricine in locul meu de a avea pe cineva drag inchis..Soțul meu are o condamnare de 8 ani si 6 luni, el lucreaza, se comporta bine si nu are rapoarte. Practic cu modificarea asta ar insemna sa faca numai jumate din pedeapsa si plus ca se scad si acele 6 zile pentru 30 de zile traite in conditii necorespunzatoare plus zilele castigate de munca, întrebarea este: aproximativ cat trebuie sa mai stea inchis? Mentionez ca in August face un an de cand e inchis.

79 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ShoutoTodoroki):

Tu ai scris mizerii aici, nu s-a legat nimeni de tine aiurea

| ShoutoTodoroki a răspuns (pentru anonim_4396):

Ea a spus mai multe mizerii decat mine. Jumatate din comentariile mele s-au bazat pe faptul ca a jignit fara un motiv intemeiat.Nu a jignit, a injurat in repetate randuri si m-a invinovatit de lucruri de care nu sunt vinovata.
Si partea aia in care ma aparam nu e o mizerie.Cand sunt jignita am dreptul sa ripostez.Ea nu a ripostat, a recurs la jigniri.
Ai vazut si tu conversatia.E ridicol sa crezi ca ea avut dreptate.
Cel putin nu am injurat sau vorbit de parintii si fratele ei bolnav.
Nu m-am legat aiurea, i-am spus ca e gresit sa se bucure de asta stiind ca vor fi eliberati mult mai devreme numerosi criminali si violatori.Nu am gresit sau m-am legat aiurea spunand. asta, e adevarat pana la urma.Tu m-ai jignit ca ma displaci desi in situatia asta n-am fost vinovata.

anonim_4396

Păi eu știu că legea e aceeași pentru toți...acum că voi vreți o viață în pușcărie pentru orice infracțiune...asta-i altceva. big grin
E într-o relație cu cine vrea ea.
Nu, nu mi se pare.
Nu te cunosc, nu te displac, dar observ că ai ceva probleme.

| ShoutoTodoroki a răspuns (pentru anonim_4396):

Probleme? Posibil, nu eu mi-am dorit asta.
Cei care ma inconjoara m-au influentat in mod negativ, dar totusi am incercat mereu sa fiu draguta cu cei din jur sa fiu pe placul altora.
Ca n-a functionat si am ajuns sa am probleme psihice si sa o iau pe un drum gresit...chiar nu imi mai pasa, m-am saturat sa incerc.
Sa fie cu cine vrea, nu ma intereseaza, dar daca greseste si ii spun ca e gresit nu e un motiv sa ma injure si sa-mi vorbeasca familia de rau ca nu stie nimic despre mine.
Si ce am scris eu e nimic comparativ cu ce a scris ea.

| reik a răspuns (pentru ShoutoTodoroki):

Mergi la intrebarea aia unde un baiat de 20 a spus ca are fetita de 3 luni cu o fata de 17, si se interesa de niste acte, iar tu ai inceput sa spui ca ea e o panarama si ca ti-e scarba de ei, si ca nu merita sa fie o familie.Doua raspunsuri ai dat, iar dupa primul el te ruga frumos sa termini cu rautatile.Si am recitit si aici, tu ai inceput; faci pe desteapta dar nu intelegi ca fata asta si-a iesit din minti cand ati inceput cu ``sa putrezeasca in puscarie`` si toate alea ce-ati mai spus voi; cum sa-i vorbesti asa unui om care iubeste si e singur in momentele astea? ai ceva la cap? sau vrei sa iti zic eu ceva, mai exact sa iti fac un rezumat la tot ce ti-a spus ea pana acum? vrei?
La fel si cu acel cuplu, ei au un copil mic si se bucura de el, si tu le spui ca ti-e scarba de ei...

anonim_4396

Tu pana la urma ce vrei sa-mi demonstrezi copilas? Sa-ti fie clar ca daca te-ai luat de p***a mea ma iau si eu de viata ta! Nu ti se pare normal? Ti-ai facut cont nou sau ai accesat unul ca sa ce? Sa spui ca barbatamiu a facut aia, aia si aia? Tu de unde stii ce o sa fie cand o sa iasa el? Nu o fa pe victima si incepe ca nu e vina ca te-ai nascut si ca ai parinti iresponsabili! Atata timp cat esti in masura sa faci cu ou si otet o persoana mai mare ca tine doar pentru SIMPLUL fapt ca tin cu barbatamiu, la ce te aștepți din partea mea? Sa-ti multumesc? E treaba ta daca m-am casatorit cu un puscarias? Care inainte de a intra am mancat dintr-o farfurie am impartit necazuri suparari pierderea unui copil ( oprire din evoluție la 12 săptămâni) eu am fugit de acasa la 17 ani pentru omul asta intelegi? Am riscat si inca risc. pentru ceea ce iubesc. Nu ti permit tie un copil sa mi judeci alegerile pe care le-am facut si le voi face! Gaseste-ti te rog frumos altceva mai bun de facut decat sa-ti etalezi maturitatea de copil cu probleme. Te-am inteles ai avut o copilărie grea..ai parinti care nu ar merita sa fie..ai fost respinsa.bun, ok! Dar lasa-ma fata draga cu commurile astea fara nici un sens.prea te strofoci sa mi dai tu mie de inteles ca ce?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru reik):

Deci vezi cum face lumea in toate felurile?

anonim_4396

Prea dramatizezi, si nu te lãsa asa usor influentatã si atacatã, incât sa-ti enumeri tu problemele tale de viata. Chestia e ca sunt doua tipuri de persoane, multi isi pupã in fund familia, si cei dragi orice ar face, chiar si daca ar intra la inchisoare. Acum fiecare cu mentalitatea sa, daca ar accepta sa mai facã parte o persoanã din viata lor, e ceva lipsit de inger sa-l lase. Dar nu are tupeu, e slabã de inger si slabã psihic sã-l lase baltã.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Daca eram slaba psihic nu eram aici. Nu stii cata tarie si rabdare necesita sa astepti un om care e inchis si sa mergi la el sa-l vezi obosit cu riduri si ca un zombie. (La 22 de ani ai lui). Nu ma plang deloc si o sa i fac pedeapsa mai usoara iubindul si sustinandul pana cand va iesi pe poarta închisorii. atunci ma voi pune in.genunchi si voi plange de fericire. Slaba psihic bate spre a fi las.dar eu nu sunt. happywinking

anonim_4396

Dacã ai ajuns sa pui intrebarea aici, ba da esti slabã psihic.
Nu te judec, o fi iubire n-o fi doar tu stii, dar eu in locul sotului tau, daca as fi fost în locul lui.nici nu as fi avut indrãzneala sa-ti mai vorbesc, Nu e frumos sa implice o relatie asa, intre 4 gratii, fix pârt. Vezi-ti de viata ta

anonim_4396

Crede-ma ca a insista enorm de mult la început cand a fost inchis sa ma lase in pace sa mi fac viata dar nu am acceptat. Ii trimiteam scrisori in care ii scriam sa nu renunte.

| Emma30555 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am citit intamplator cateva raspunsuri, nu e frumos, sa spui cuvinte grele ca nu e dorita utilizatoarea TPU cu care te certi pe aici si alte vorbe asa dure. Nu e frumos ca te ai folosit de probleme pe care le-a avut ca sa o ataci. Nu se face. Nu este ok sa vrem sa i ranim pe ceilalti. Ai si tu problemele tale si nici tie nu iti place sa fii judecata Nu trebuie nimeni judecat, fiecare cu viata lui cu pacatele lui, cu alegerile lui mai bune sau mai rele. Am sa ti dau un sfat, nu mai raspunde cu atata inversunare si ura, fii mai intelegatoare, oamenii accepta mai greu pe cineva cu o poveste ca a ta, daca iti raspunde urat nu trebuie sa faci si tu la fel. Ai avea mai mult de castigat. Poate si tu ai motivele tale sa te superi dar nu ura este raspunsul. Si e valabil si pentru cei care te ataca pe tine, nici ei nu ar trebui sa te judece pe tine.

| reik a răspuns (pentru anonim_4396):

Gata,ai scapat de ea; mi-a scris mie un mesaj ca sunt ipocrit sau ceva de genul asta, nu l-am citit cu atentie; oricum era vorba ca iau partea nu stiu cui si deci sunt la fel si eu; e bine; despre fata care a ramas insarcinata la 16 ani a zis ca e de neiertat ce-a facut; atunci sa n-o iertam, dar nu stim cine e si n-avem cum sa-i spunem; din pacate unii n-au inteles ca treci prin ceva greu de tot si ca e normal sa te mai faci praf cu nervii; eu raman la parerea ca esti o fata buna si puternica si ca el a facut o prostie pentru care a fost deja judecat si plateste...

| minrest a răspuns (pentru anonim_4396):

E si corect sa creasca. Dar pentru furt nu se dau opt ani, ca si pentru omor.

| minrest a răspuns (pentru relian):

Asta m-a mirat si pe mine, pentru omor ne-deosebit-de-grav iei opt ani, si pentru furt opt ani si sase luni? Tara care omoara traficantii este Filipine, nu Indonezia; trebuie sa se apere cumva.

| Rux2000 a răspuns:

Daca a facut ceva grav merita sa stea inchis. fiecare om trebuie sa platim pentru graselile noastre, inteleg ca este sotul tau ca il iubesti etc. A gresit sa îndure

| mariangrosu10 a răspuns (pentru relian):

Ba da mult vorbesti.
Daca un om a gresit, a platit pentru greseala lui. Vii tu mihai de la Timisoara sa faci tu legiile, pariu ca tu esti un lache care se pierde la el in padure laughing doamna a pus o intrebare, nu trebuie sa raspundeti neaparat. cel mai frumos ar fi sa dai un raspuns pozitiv. Te afirmi pe aici cersesti atentie wc stricat laughing sunt oamenii la puscarie care au intrat fara sa vrea. La voi toata lumea este criminala etc. astia care fac crime, violuri da, isi merita soarta! Dar ala care fura o ciocolata de 4 lei si primeste 1 an. eu zic ca nu isi merita soarta. Poate era mort de foame si na. astia care comentati prost. Sunteti din aia care toata viata voastra ati stat inchisi pe camera mai rau ca la puscarie va spun eu.

| relian a răspuns (pentru mariangrosu10):

laughing aloooooo ce faci de abia acu te-ai trezit laughing comentariile astea erau prin 2018, te trezesti si tu acum, vorba poetului, " hop si tu de la Durau, berbecu lui Dzeu " laughing