anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca s-au propus nenumarate categorii, insa e obligatorie, sesizez, o categorie noua: SCOALA/ELEVI.
Asta ca sa nu mai fie invadate categoriile Stiinta si Filosofie sau Educatie si Cultura generala cu intrebari recurente despre numarul de ore de desen/saptamana la clasa a VII-a sau care sunt materiile la care dam teze in clasa a VIII-a sau ce inseamna sa calculezi in doua moduri.
Va rog insistent sa sustineti acesata initiativa!
In urma unei initiative identice s-a nascut categoria Filme&Seriale, deci, se poate!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sustin si eu intiativa ta, fiindca este foarte buna.
In acelasi timp fac un nou apel la a nu mai ajuta elevii la teme si a raporta toate intrebarile care contin teme. Chiar aseara am vazut o intrebare care cerea rezumatul romanului "La Medeleni" si mai multe raspunsuri care ii ofereau siteuri de referate. Mi se pare foarte rau si as vrea o campanie puternica a userilor responsabili impotriva acestui tip de intrebari si a celor care, din disperare pentru puncte si fundite, raspund la ele.

86 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

De acord in totalitate, mai ales ca, in mai putin de o luna, incepe scoala.
Raspundeam mai devreme, dar, abia ieri m-am intors din vacanta si sunt cam in urma cu noutatile.

| Flav a răspuns:

Eu abia aseara am vazut categoria noua: filme/seriale. Tinand cont ca acele categorii le urmaresc cel mai tare, sunt absolut de acord sa fie ''infiintata'' categoria spusa de tine. Ar aerisi mai mult site-ul si-ar fi locul de intalnire la TPU Kids. laughing

| Bacemi a răspuns:

Foarte bine mentionat. De acord. Totalmente de acord. E nevoie de aceasta intrebare. Va rog sustineti initativa acestui utilizator. Chiar e foarte buna sugestia. As vrea sa vad asa ceva. Va rog votati pentru propunere si votati intrebarea cu 10 pentru a fi in top mult timp ca sa atraga atentia multor utilizatori.

HepHap
| HepHap a răspuns:

Mi piace, cel putin o sa stiu unde sa intru sa raportez temele love struck

| Hombre a răspuns:

Am observat multe intrebari postate de elevi legat de problemele care ii intereseaza la categoriile mentionate si este lesne de inteles de ce au postat aici.Sustin acesta initiativa considerad ca o astfel de categorie va lamuri multe din problemele elevilor de pe acest site. Sper ca in eventualitatea ca se va da curs acestei initiative cei care vor posta intrebari acolo nu vor fi uitati de catre cei mai mari si cei care stiu sa le raspunda.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Bravo @Demonik! Ai avut o idee buna! Te sustin 100%!

| JeSa a răspuns:

O idee geniala. O sustin, I'm Pro.
Felicitari!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Unde semnez? big grin categoriile si prioritatile cu care se afiseaza ar contribui semnificativ la calitatea continutului si la o buna prima impresie a viitorilor utilizatori. Fara rautate, s-a intamplat sa intru pentru cateva minute pe TPU si intrebarile de pe prima pagina m-au grabit in alte cotloane ale internetului, categoric sustin o imbunatatire in aspectul asta. In plus, am observat recent datorita unei intrebari (era evident oricum) ca sunt foarte multi utilizatori mai tineri de 15 ani, si evident ca abordarea si interesele s-ar impaca mult mai bine daca ar exista moduri de optimizare in directia asta - mie nu-mi pasa de statusuri cool de razbunare, de justin bieber sau cum fac fonturile mov pe hi5, iar o domnisoara de 8 ani nu gusta glume porcoase cu lenin.
Ca s-o iau un pic pe aratura, ca de obicei, remarc din nou ca pierd vremea raspunzand la intrebari care dispar dupa nici cateva ore, asa ca am indoieli ca toti utilizatorii ar trebui sa aiba acces la stergerea intrebarilor prin raportare. Ca ar fi numarul de puncte, ca ar fi vechimea, ca ar fi chenarul portocaliu, un criteriu trebuie sa fie pentru a selecta utilizatorii care pot sterge intrebari. Eventual pentru ceilalti sa fie un mod de a avertiza, de ex o eticheta: "intrebarea asta a fost marcata ca spam". E frustrant, pentru ca unele intrebari dispar fara merit, si dupa ce au primit ceva raspunsuri, si nici nu lasa mereu loc unor subiecte mai de calitate.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Hola Moniq, toate bune si frumoase, dar daca intrebarile din aceasta categorie lezeaza fundamentul categoriei? Adica pui intrebare pentru lb romana folosind ceva ce seamana cu romana?

Ma distrez si eu. Fiecare cat poate.
Oricum, te sarut! Si sunt bronzata de data asta! Si pe marginea piscinei happy

| anad a răspuns:

Este o initiativa buna si sunt sigura ca va fi utila celor care sunt interesati de problemele scolii si ale vietii de elev.

| Vizitiul a răspuns:

Daca se vrea, se poate! O recomandare demna de a fi implementata.
Sustin aceasta recomandare, are menirea de a aierisii putin zona de lucru. Cu totii stim, creierul neoxigenat corespunzator genereaza ambiguitati.

lolita
| lolita a răspuns:

Ok, sunt de acord este foarte buna propunerea.

Răspuns utilizator avertizat
| CosteaVlad a răspuns:

Da, ai dreptate Dmonik, însă aceste propuneri se fac aici: http://www.tpu.ro/contact sau aici: http://www.tpu.ro/trimite-mesaj/admin/. În caz contrar acestea nu vor fi văzute de nimeni, sau mai bine spus vor fi văzute de mulţi, dar nu de către cine trebuie.
Dar dacă ie să privim problema uşor din alt unghi, pe acest site, ca să reuşeşti să împaci pe toată lumea ar fi necesară implementarea unei turme de categorii, printre care cele mai necesare ar fi: "Întrebări urgente", "Cerşeli voturi" (asta cu prioritate!), "Întrebări despre Hannah Montana şi Justin Bieber", "Întrebări despre eşecuri în dragoste", "Întrebări cu şi despre fetele de 14 ani obsedate de "la care-i vine prima ciclu" şi "care are airbag-urile mai mari", şi foarte, foarte multe alte categorii de genul :D Doar în acest fel poate poate s-ar mai face niţel ceva ordine printre secţiuni, şi printre întrebările încadrate aiurea în categorii. :))
Acum hai să fim serioşi, există categoriile "Adolescenţi", "Conversaţii", "Educaţie", iar aceste 3 categorii pot cuprinde întreaga plaje de întrebări despre şcoală/elevi. Plus că deşi această categorie ar acoperi o arie poate cu mult peste 50% în rândul utilizatorilor TPU, practic acoperă categoria de vârstă 7 - 19 ani, şi atât. Pe undeva e bine, pe altundeva nu-i bine. Mai sunt şi ceva principii pe care trebuie să le iei în calcul în momentul când creezi o secţiune.
Dar categoric, asta nu înseamnă că sunt contra, nicidecum, (deşi implementarea categoriei "Hannah Montana şi Justin Bieber" ar fi mult, mult mai urgentă după părerea mea, asta pentru a diminua numărul de căderi de calciu suferite de din ce în ce mai mulţi utilizatori TPU atunci când văd întrebări cu şi despre aceste 2 personaje. :))
O seară minunată Dmonik. :)

| Razvan a răspuns:

Si eu sunt de acordwinking
Atat timp cat odata cu infintarea aceste categorii userii noi care nu citesc regulamentul posteaza intrebari legate de teme, care vor fi raportate cu zecilehappy
Dar, da e o idee buna si te sustinbig grin

NOname
| NOname a răspuns:

Votez PRO, ca in primul rand sa fie mai aerisit si ordonat pe TPU, sa nu mai fie totul ingramadit. Numai, din cauza denumirii "Scoala/Elevi", sa nu cumva sa inteleaga copiii gresit, cum ca isi pot face temele pe TPU, pentru ca, din cate stiu, acest lucru este interzis, si sunt foarte multi utilizatori suspendati tocmai din acest motiv. Trebuie eventual sa li se explice acest lucru (cum e si la rubrica "Sanatate" acel text cu rosu), pentru ca nu toti citesc regulamentul site-ului.
@Andutza.Andu, mai nou DJ. Andutza.Andu big grin, vreau doar sa te anunt, ca de cateva zile a aparut deja categoria "Filme & Seriale", este a treisprezecea, imediat dupa categoria "Familie & Relatii". Si eu prima data am observat-o mai greu.
@cristacheceliute, iti dau dreptate. Problema raportarilor abuzive este una foarte grava si pe zi ce trece se tot agraveaza mai mult si mai mult, pentru ca cei, care raporteaza abuziv, vad, ca nu se iau masuri impotriva lor, asa cum scrie in regulament si asa cum ar fi si normal. Din punctul meu de vedere, aceasta problema este cea mai urgenta si importanta, si desi ne numim "Toti Pentru Unu", unii dintre noi (fara suparare) n-ar trebui sa ia niste decizii atat de importante, cum ar fi stergerea unor intrebari sau raspunsuri. Doar cei, care n-au la activ raportari abuzive, care au dovedit, ca sunt capabili sa gandeasca matur, care sunt obiectivi si nu actioneaza din impuls, gandesc inainte, doar ei (si apropo, sunt foarte multi) ar trebui sa aiba acces la functia "Raporteaza". Cine sa faca selectia? Sa zicem, sa "piarda" cateva zile-saptamani administratorii, plus cativa utilizatori de incredere, alesi de Raluca. Cred, ca o sa pun si o intrebare pe aceasta tema. Asa poate voi fi in sfarsit auzita de cine trebuie. Numai bine tuturor!

| Alphawolf a răspuns:

Da, initiativa este laudabila. Ai si sprijinul meu...ma bag si eu... Sustin!

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

De acord, total şi absolut!

| Roby67 a răspuns:

Sunt de acord, ar fi o categorie foarte importanta pentru cei care au intrebari si raspunsuri in aceasta directie, si nu ar mai fi imprastiate printre aproape toate categoriile.

| hominid dreak a răspuns:

Da, ar fi o idee buna.Ba chiar as propune ca fiecare categorie sociala, profesionala, sexuala sau ce-or mai fi, sa aiba rubrica lor, ca ceilalti sa nu se mai simta frecati la melodie.Adica somerii sa aiba rubrica lor, parlamentarii sa aiba rubrica lor, da astia au dracului mai multe rubrici.In fine, sustin aceasta initiativa.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Ar fi o idee bună. Aş susţine chiar şi secţiunea jocuri pentru că foarte mult întrebări sunt de tipul asta şi ar face ceva ordine pe aici dacă ar fi plasate la categoria potrivită! Baftă!

| MidnightLady a răspuns:

Sustin si eu initiativa ta.

| Dan a răspuns:

Sunt de acord cu tine, Dmonik. Felicitari pentru initiativa! Salutari de la mine.Ma scuzi, ieri am avut o zi grea, a fost ziua mea happy

| 80Cris a răspuns:

Sustin initiativa ta!

| ines a răspuns:

Votez

| Gizăz a răspuns:

Corect. Mai aş adăuga una pentru religie sau una pentru TPU.